31 maj

sista dagen i maj. vart tog den sköna värmen vägen kan man ju dock fråga sig?
känns lite trist när man kollar hur vädret ska bli den senaste veckan.. regn regn regn ( stackars studenterna )
men vi får hålla tummarna att det vänder och blir underbart sommarväder till skolavslutningen. efter regn kommer solsken.
förövringt är jag väldigt trött mitt liv består mestadels utav plugg just nu vilket verkligen tar kol på mig.. gillar inte att lärarna ska få för sig att lägga alla stora uppgifter sista veckorna innan ett sommarlov?
aja nu ska jag krya ner i sängen och drömma mig bort lite innan det är dags att gå upp igen klockan 6.00.
sov gott nuttisar!
mitt nya fjädersmycke från style by tyra

gillar inte riktigt det här med att plugga alltså

fyfan så mycket det är i skolan nu alltså.. två prov imorgon och ett på fredag, jag är helt körd i huvudet nu seriöst.
men vad ska man göra liksom? det är ju bara att ta tag i det och göra sitt bästa mer än så går ju inte.
och nu byter jag lite ämne,  igår hade becca och jag simlektion för klassen på badhuset vilket gick riktigt bra och det var himla roligt faktiskt att få se klassen kämpa aset av sig haha. lägger upp lite bilder från den nu tänkte jag dagen!

sov gott världen

imorgon har jag utvecklingssamtal 8.10 woppwopp... sedan är det bara att tagga plugg plugg och åter plugg till de närmaste tre proven inom denna vecka. önska mig lycka till (y)
godnatt sov gott snyggingar!

går inget vidare bra med bloggandet

har så himla mycket i skolan och i livet att jag inte hinner tänka så mycket på att skriva här på bloggen..
förlåt förlåt! ska komma igång på riktigt så fort jag får tiden att göra det vilket jag hoppas på blir snart.
sommaren är ju här nu, dock kanske inte i dag och veckan framåt men förra veckan var det fin fint väder iallafall.
nu ska jag plugga lite naturkunskap sedan sussa är så himla trött. lovar att jag skriver imorgon också! puss på er :)
slänger in tre bilder på nyinköpta godsaker som passar perfekt i sommar.
platåskor - Style By Tyra - 50 :-


rosa bikini - cubus - överdel 179 :-, underdel ( ej med på bilden ) 79 :-


gult linne - monki - 100 :-

25 maj

nu är jag tillbaka efter några dagars bloggtorka. har haft så mycket annat att tänka på att jag inte har haft tid.
igår hade jag en väldigt bra dag måste jag säga, slutade skolan klockan tolv sedan åkte jag och tjejerna till stan och inhandlade sallad och massa jordgubbar och satte oss i folkparken och hade en mysig picknik i tre timmar sedan tog vi en promenad till halvars och åt god glass sedan hade vi tjejkväll med melodifestivalen hemma hos emilia och sedan sov vi kvar där. helt underbar dag! nu sitter jag hemma hos emilia igen och ska snart börja fixa iordning mig för ikväll blir det 22 års fest woppwopp. hoppas ni får en fin fredag, jag började denna helg med middagsmys på lindhals med vännerna iallafall. TOPPEN

here comes the sun do do do do

tycker den här underbara bild på min vackra vän hannah får stå för att vädret är så underbart och man kan ju inte låta bli att le när det är sol och värme och att man faktiskt har världens finaste vänner runt omkring sig.


22 maj

hejhop underbara väder !
åkte rullstol på stan med klassen idag vilket var sjukt roligt åkte sedan till ingelsta med mamma syster och lisa och inhandlade en ny bikini. sedan en sväng till lillsjön för sol och bad resten av kvällen har jag plugga och nu ska jag hitta nått gott i köket och sedan se en film.

my weekend in pictures

på fredagen blev det tjejkväll med mina underbara tjejer, började med tacos hos lisa och sedan vidare för lite festligheter i lindö.
lördagen började med trevligheter på T3 med härliga människor och sedan vidare till krogen och därefter efterfest långt in på småtimmarna.

21 maj

hola!
skönt att komma tillbaka till skolan och träffa alla igen efter en veckas sjukdom, dock inte lika kul att komma tillbaka och veta allt som man ligger efter i.. FML. underbart väder i dag iallafall och efter skolan åkte amanda lisa mimmi och jag hem till åby och tog vårat första dopp i sjön, dock inte lisa eftersom att hon är en fegis. sjukt kallt kan jag lova er att det var men nu är det gjort iallafall. på kvällen bjöds det på krillat hemma hos lisa tillsammans med hennes familj.

i want to break free

goddag på er!
ska snart åka in till stan och klippa mig, vill göra en förändring men har ingen aning om hur så får helt enkelt se hur det blir när jag är klar. ikväll blir det äventyr med mina bästa tjejer. ha en fin fredag!

gamla härliga bilder från tiden då det inte fanns några problem.

bror och jag
jag och wajki 
ylva och jag
jag och marika
jag och markoolio ( tänkte berätta om den här bilden någon dag )
syster och jag
jag syster och pappa
jag äter filmjölk
jag och mamma
jag och tiger
jag och vargpuppisar

channing tatum.

enligt mig är han en utav de sexigste männen i hela världen och om ni frågar mig skulle jag inte tveka en sekund..

15 maj och fortfarande sjuk

varit sjuk sen i torsdagas och det börjar bli väldigt långtråkigt att ligga hemma i soffan.. men vad ska man göra liksom? får även panik att jag missar så mycket i skolan men samma här vad ska man göra ? lika bra att se till att bli helt frisk istället. har precis ätit en god frukost som bestod av färsk vattenmelon och sen kommer världens bästa mamma med en god sallad till mig. ibland är det fint att vara sjuk ;)

du är precis som alla andra...



night


sjuk..

sov inte många timmar inatt .. jävla hosta
fasen vad jag klagar haha.blev ingen skola för mig idag så har bara legat i soffan och kollat på film. hmm aa ungefär så. hoppas ni får en bra fredag!

10 maj

ingen bra dag överhuvud taget idag...
hostar mer en någonsin och har så himla ont i bröstet, försöker plugga men orkar inte, men jag måste ju eftersom det är prov imorgon. vädret är inte det roligaste heller, har bara en allmänt dålig dag. nu ska jag äta lite mat
hoppas det är bra med er iallafall :D

hostig och pollen allergi..

ligger här ensam i min säng och hostar som en stucken gris tänkte jag säga, nae men verkar som jag har fått någon dum bakterie som vill retas lite med mig den lilla jäveln. blir snart att sova för min del upp tidigt imorgon och dags för skola igen såklart. godnatt änglar!

måste bara visa er en underbart fin bild på min farmor och farfar, detta kallar jag äkta kärlek 

kom igen nu för fan

blir arg på mig själv.. jag säger åt mig själv gång på gång att börja träna ordentligen och sluta äta en massa sötsaker men det funkar ju inte!??!?! ae nu jävla måste jag försöka seriöst ! oh
ska ut och ta en ordentlig jävla PW med bästavän nu. nu ska jag fan sattsa stenhårt
förövrigt har jag myst omkring med denna outfit idag just so you know.

aj mina fötter

drog runt på stan med lina efter vi slutade skolan klockan 12 för att skriva en uppgift om handikapp tillgänglighet i affärer i stan, det gick på ingefär en kvart sen var vi klara. drog hem och tog på mig jogging skorna och drog mig ut på en lång och skön PW med musik i öronen. nu har jag blåsor på mina fötter och funderar på om det är något fel med mina skor... ? skrivit klart två uppsattser nu också och nu sitter jag i köken i väntan på mat. efter maten blir det att övningsköra med pappsen sen återgå till pluggandet igen... kul liv osv men NAE man ska fan inte klaga!

i want summer

idag har det varit en riktig sommarkänsla ute, lukten av nyklipptgräs och grillat är inte direkt helt fel, sprungit omkring i bikini hela dagen bara för att trotsa lite, nu är det 5 veckor kvar tillsommarlov yääy!

glorious sunshine

hemmkommen från en powerwalk med lisisen, nu ska jag hoppa in i duschen och därefter väntas det grillat mums!

feel so good

haft en helt perfekt helg med mycket festande tillsammans med underbara människor.
idag har jag för mestadels legat ute på altanen och solat, har även pluggat lite svenska, snart ska jag och lisa sätta oss ute i solen igen och dricka smoothie sedan drar vi oss på en PW i det fina vårvädret.
i lördags var det lite förfest hemma hos mig med fina flickor sen vidare ut på puls.
min söndag tillbringade jag på djurparken först tillsammans med ewelina och sedan
men resten av arbetskamraterna på kick offen på vildmarkshotellet.

I love all of you tonight

spontankväll igår med mina fina vänner cathrine och johanna, först satte vi oss på manesa och tog en god jordgubbsdrink efter det gick vi till T3 där vi stannade hela kvällen och hade det väldigt trevligt med en drös av folk
cathrine sov sedan hos mig vilket var allt för länge sen, idag har vi bara tagit det lugnt och nu har jag precis städat hela huset och inväntar några vänner som kommer hit, ikväll stå puls på schemat.

freeeeedag!

äntligen helg igen!
matte b i tre timmar idag igen vilket tar dööd på min hjärna, drog sedan till stan med amanda och köpte förköp till krogen imorgon. jag vart även så sjutk sugen på pepparchips att jag var tvungen att springa in på ica och handla men sen när jag skulle handla det så funkar inte mitt eller amandas bankkort där just då.. blev hämtad av pappa och då sprang jag fort in på konsum i åby och köpte mina efterlängtade chips!!.. när jag väl har bestämt mig att ha chips då ska jag ha det ..  ska snart dra mig ner till bussen och vidare till stan med cathrine och johanna där vi ska tillbringa kvällen på manesa. ha en bra kväll godningar!!

3 maj

blev ingen skola för min del idag, vaknade upp med uppsvullna ögon pga den jäkla pollen!!
så idag har jag suttit och knarkat allergimedicin och försökt plugga lite, hann även med lite solning under dagen vilket var mycket skönt. imorgon är det fredag igen yäy.
igår blev det premiär på halvars med fina vänner
på kvällen igår tog jag cykeln ner till ip tilsammans med cathrine och kollade på när grabbarna spelade match



och idag vart det pollenallergi och solning för min del





1 maj

såg att jag var lite virrig på mitt inlägg igår och skrev att det var söndag medan det i själva verket var måndag..
iallafall hade en bra valborg som startade på djurparken sedan vidare till vildmarkshotelet med familj och vänner för massor utav dryck och mat. blev sedan hämtad och drog direkt till hugo där det blev utgång dock fick amanda och jag stå i kö i en och en halv timma vilket sög stenhårt.
1maj idag och denna dag har tillbringats på djurparken med lisa. haft super bra väder och väldigt mysigt.
( bilder kommer )

RSS 2.0