skolan imorgon -.-

najj usch kom och tänka på att det är skolan imorgon vill inte .. har ju också rätt mycke denna vecka, engelska läxa,hemkunskaps läxa,biologi prov, och franska läxa... aja bara att kämpa på liksom :)söndag 31 januari:

vaknade upp hemma hos älsklingen, vi tog det lungt på morgonkvisten sedan åt vi frukost. Sedan spelade jag,henka,elin och martin familjespel, gick inte ett dugg bra för mig -.- haha!  sedan kollade vi på en film, och vid ungefär halv 6 kom mamma och hämtade mig, kom hem och duschade sedan pluggade jag lite engelska, snart är det en annan del av köping! :*  och efter det wallander (y)

kjam :)
Boda Borg idag!

GODMORGON !

vaknade vid halv 10, käkade nyss frukost, vid 11-12 ska familjen och några vänner åka till boda borg och vara där ett tag idag,. aao jo det blir kul ;)

erica ska börja med att blogga igen!

ao, nu ska jag försöka blir lite mera duktig på att lägga upp på bloggen!
idag är det Fredag iallafall, och det gills väldigt mycket, :)  åt kykling med bacon och ''potatisbåter'' och beanessås idag till middag, mumma så gott ;D  sedan till efterrätt blir det chokladpannakotta som jag har gjort! smaskens, vid 20.00 börjar ju också Let's dance :)

hejsvejs sålänge :*Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0