förkyld och grejer

kom precis hem till min pojke blev bara en hej-hejdå-puss innan han stack iväg på träning.
paraktiken idag var ungefär detsamma som igår segt men ändå helt okej dock har jag blivit jätte förkyld så kände att jag blev trött bara av att lyfta lite kläder...det känns ju sådär. vill inte bli sjuk.
menmen nu hade jag tänkt ta en powernap och vakna lagom till klockan 8 då tjernis är tillbaka från träningen och då hoppas jag på en tisdagsmyskväll med nuttisen. ha det bra gulliisar!

sov gott!

tänkte bara skriva ett sista inlägg för dagen innan jag går och lägger mig.
imorgon är det dags för praktik igen, spännande att se vad jag får göra imorgon!
för övrigt har jag letat efter en ny gosig overall eftersom att jag vill ha en större storlek en den jag köpte för några veckor sedan och mamma kan få min gamla eftersom att hon är kortare än vad jag är, och snäll mamma som man har så erbjöd hos sig även att köpa en ny till mig. så jag kollar runt lite på ziperalls .
för övrigt är jag jätte puss sugen och önskar min pojke var här hos mig, men honom får jag träffa imorgon.
nu ska jag sova godnatt på er sötsaker.

en praktiskt dag på team sportia

fyfaaaan vad mina fötter värker efter första dagen på paraktiken..
har sprungit omkring som en galning hela dagen och plockat och fixat med saker som jag blev tillsagd att göra haha herregud inte visste jag att det kunde vara så ansträngade att arbeta i en sportbutik ( men när jag tänker efter.. det är ju trots allt en ''sport'' butik och då kanske det är meningen att man ska anstränga kroppen lite extra ) men en helt okej första dag iallafall och imorgon är det dags igen!
men nu är det dags för GOSSIP GIRL.

en praktiskt dag på team sportia

fyfaaaan vad mina fötter värker efter första dagen på paraktiken..
har sprungit omkring som en galning hela dagen och plockat och fixat med saker som jag blev tillsagd att göra haha herregud inte visste jag att det kunde vara så ansträngade att arbeta i en sportbutik ( men när jag tänker efter.. det är ju trots allt en ''sport'' butik och då kanske det är meningen att man ska anstränga kroppen lite extra ) men en helt okej första dag iallafall och imorgon är det dags igen!
men nu är det dags för GOSSIP GIRL.

söndag 29 januari

kvällen igår blev riktigt lyckad och jag tackar alla för en riktigt rolig kväll och grattis igen till jocke och jesper som har fyllt 18 år!
vaknade upp vid ungefär 11 imorse av en pigg amanda som är så gullig och pratglad av sig på morgonen till skilland från hur jag är.. haha. men jag piggnade till ganska så fort.
denna söndag har jag varit iväg och kollat på säng till mig och även förnyat mitt gymkort så nu är det dags att börja biffa igen! imorgon börjar mina tre veckor som praktikant på team sportia får se hur det blir, lite nervös är man ju alltid för första dagen. nu ska jag somna till några avsnit av gossip girl. godnatt
två cambilder från igår.

let's party rock

just nu dunkar jag och mändz musik på högsta musik volym snart ska vi dra iväg på festligheter där vi ska fira några killar som har fyllt 18 år. vi hoppas på en bra kväll och jag hoppas ni också får det. KRAM

27 januari

idag skulle jag haft en enda lektion, psykologi på eber klockan 13.20 men när vi kom dit var lektionen inställd så det blev ännu en till ledig dag för mig denna vecka vilket jag inte tackar nej till i första taget. drog stället till stan och käkade paus med tjejerna. mötte sedan upp tjerna och åkte hem till honom. kvällen har vi spenderat i sporthallen och kollat på fotbollscup. nu är vi hemma hos honom och ska väl sätta på en film och ha det lite mysigt, det är ju trots allt fredag.

godmorgon världen

jag vaknade för ungefär en halvtimma sedan men jag har inte lyckats ta mig upp från sägen ännu, seg tjej.
idag börjar jag skolan kl 13.20 himla härligt. ikväll ska jag spendera kvällen i söderköping hos min kärlek får se vad vi ska hitta på. kanke blogga när jag kommer till honom ikväll annars så höres vi imorgon nuttisar.
ha en bra fredag!!
nyvaken tjej just nu.

fyra bugg och en coca cola

... usch vad jag hatar den låten men det blev en bra rubrik bara för att jag inte kom på något annat.
kom precis ut från duschen och håller på att smeta in kroppen med den underbara bodybuttern från
victoria's secret, så nu luktar man sådär jätte gott och det är ju alltid ett plus!
nu ska jag kolla på bästa gossip girl och mysa i min säng tillsammans med min lillasyster. pusssss och kraam


en kväll med de underbara djuren i kolmårdsskogen

hade en underbar kväll tillsammans med min älskling, Annelie, pappa och de underbara puppisarna ute i djurparken. det är alltid samma obeskrivliga känslan att få mysa med åtta gosiga vargar.


25 januari

ska strax gå ner till bussen och in till stan och möta upp tjerna och hans mamma och sedan vidare till djurparken och möta upp pappa och sedan hälsa på världens finast vargar.
sålänge får ni en väldigt dålig dagens outfit bild från webben eftersom att jag inte har någon bra kamera för tillfället tyvärr. ha en bra dag fina läsare.
SVARTA JEANS -  GINA TRICOT     VIT T-SHIRT  -  MONKI

min duktiga kusin

här kommer filmen från igår när wajki sjunger, visst är hon duktig!? ( och som ni ser försöker jag så gått jag kan inte visas i kameran )


underbara lediga onsdag

vaknade av att mamma väckte mig kl elva och frågade om hon skulle göra frukost åt mig.
kom ner till köket och frukosten står på bordet mmmmmm vad gott.
nu ska jag plugga psykologi sedan vet jag inte riktigt vad jag ska göra fram till fyra då jag ska till stan och möta upp min pojke och sedan vidare till djurparken. puss på er

gossip gril och chirre

kom hem från wajki för ungefär en timma sedan, har precis duschat och nu ligger jag i sängen och tänkte sätta på några avsnitt av gossip girl tillsammans med med några chirredille. imorgon är jag ledig och jag känner bara WOHO på det alltså, imorgon kväll blir det att äntligen hälsa på mina saknade vargpuppisar igen och jag längtar så mycket!
snygga killen på denna bild ska också hänga med imorgon och även hans mamma så det ska bli riktigt roligt.

myyyyyyser

ligger i soffan hemma hos wajki på kollektiv apelsin och skriver på en samhällsuppgift och lyssnar på när hon sjunger och spelar gitarr för mig. slänger upp en video på det sen men just nu funkar det inte att publicera den på något vänster.. vi har det iallafall jätte mysigt och jag har bestämt att detta ska bli en vana att jag kommer hit till denna mysiga lägenhet. imorgon är jag ledig yäääy.

vad tycker ni?

vad tycker ni jag borde skriva mera om här på bloggen så att det blir roligare för er att läsa?
videoblogga? mode? humor? vad vet jag? inte speciellt mycket.. men ni vet säkert mer än mig så snälla säg vad ni tycker och släng in än kommentar eller två!

vi lever för stunden

sitter just nu tillsammans med lisa i hennes säng och funderar över lite tekniska saker som vi inte kan fixa på egen hand.. inget viktigt så det släpper vi. ska snart gå hem och äta thaimat vilket jag inte tackar nej till guuuuud så gott!
resten av kvällen kommer väl jag tillbringa med läxböcker eller framför gossip girl det är något man får se med tiden. vi hörs senare puss på er!
tillsaammans med denna människa kan man inte vara annat än muppig.. det går bara inte, i love it !

23 januari

skolan idag var ganska lung oså. slutade kl halv två vilket jag var väldigt glad för eftersom jag egentligen skulle ha slutat kl fyra men lektionerna var inställda. tog bussen hem tillsammans med lisa och nu sitter vi två hemma hos henne och käkar nudlar och pluggar och ser på gossip girl. att göra flera saker samtidigt är dock inget bra känner jag och för det andra är min hjärna en enda smet och jag kan inte plugga.. orkar inte ååååååååååh.
kraaaam!

så kul kan man ha det en måndags eftermiddag..


alltid i mina tankar

nu har jag som så många andra börjat kolla på gossip girl, äntligen är jag också igång och det verkar vara en riktig bra serie det där. dock har jag bara sett två avsnitt men alltid något. men nu ska jag ta och krypa ner i min säng och sova så att jag kommer upp imorgon bitti. ny skolvecka och jag har inga krafter alls för det, men man måste försöka iallafall. sen måste jag bara säga att jag älskar min familj otroligt mycket. godnatt sov gott.

i need you

eftersom att jag inte är speciellt på topp just nu så kanske inte inläggen blir allt för peppiga haha.. men jag ska försöka inte skriva så deppremerande för det är inte det roligaste att läsa, tycker inte jag iallafall. men jag sätter på lite bruce springsteen i högtalarna så blir allt lite bättre. ska snart ut och ta en powerwalk med min underbara vän lisa också vilket också kommer göra allting lite bättre.
jag älskar er alla som finns där när man har det svårt ni är guld värda  


min kärlek

vila i frid älskade mormor ♥

imorse orkade du inte längre kämpa mot den hemska sjukdomen canser som du fick för drygt ett år sedan.
du var en så fin person, en person som alltid ville alla väl, du lagade alltid så god mat när vi kom och hälsade på och du kallade alltid dina barnbarn för ''mitt lilla hjärta''. jag minns att du hade en nyckelknippa till bilen med ett hjärta på vilket visade att du älskade oss och att vi alltid var med dig när du åkte bil. jag kommer aldrig glömma dig. jag hoppas du har det bättre där upp nu tillsammans med morfar och att ni äntligen är tillsammans igen. vila i frid mormor 




...

jag har haft ett par riktigt jobbiga timmar de senaste dagarna, det har hänt alldeles för mycket dåligt
jag är en idiot imellanåt och gör sakar som jag verkligen inte borde göra.. jag tänker inte klart vad är felet med mig? det är min familj vänner och pojvän som betyder allra mest för mig. banka vett i skallen på mig någon?!
tack och hej.

it's all right

hej på er guldklimpar. ska strax börja hjälpa pappa med maten eftersom han är lite trög när det kommer till matlagning. vi dunkar också musik på våran nya högtalarsystemmoj som pappa köpte för några dagar sedan, jag älskar fredagar! kvällen får jag helt enkelt se vad som händer det är sånt som märks som jag brukar säga.
pappi and moi

bossen ute med en ny singel.


utmattad

jag är helt slut i hela kroppen efter den här veckan i branäs alltså.. jag som ändå sov nästan hela bussresan hem till norrköping men ändå är jag lika trött fortfarande, det tar på krafterna att vara på klassresa ( speciellt med min klass haha ) så nu hade jag tänkt att lägga mig i sängen och sova strax, tror jag behöver många timmar sömn till. imorgon börjar jag skolan 13.20 vilket för mig inte är några problem!
godnatt sweeties.

mer bilder från branäs


branäs 2012

nu är jag hemma från några sjuka dagar uppe i värmland-branäs. vi har åkt längdskidor mer än vad jag någonsin trodde jag skulle göra under en livstid ungefär, åkt utförsskidor och ramlat några gånger och varit livrädd när dimman ligger som en grädde mitt i den brantaste backen men man har ändå susat ner för dom med någelunda stil.. testat på handikappsskidor vilket var galet svårt, ätit mer än normalt, skrattat så att jag fått ont i magen  stort sett varenda kväll, vi har skrikit dunkat musik tjaffsat och kramats och jag vet inte allt vad vi har sysslat med under dessa dagar. men jag kan säga att dessa dagar kommer jag aldrig glömma och jag har också insätt ( igen ) vilket fydundrande bra klass jag har! underbara hela bunten.

Do it

Loorents.blogg.se ;)


Påväg till Romme

Nu sitter hela klassen samlad i bussen som ska ta oss till branäs där vi ska på skidutbildning i fem dagar, det kommer blir riktigt roligt detta! Kommer nog låna Rebeccas mobil som jag gör nu för att kunna blogga , så håll ögonen öppna :) puss och kram


muffins på olika sätt

känner doften från köket ooooh vad gott det ska bli med räkor i stark sås och ''mosad potatis'' eller man kanske säger pressad potatis? jag kommer inte ihåg.. SKIT SAMMA ERICA
som sagt mat snart och jag är hungrig, senare ikväll åker lisa och jag hem till hannii där vi tänkte se film och gotta och sedan planera resten av kvällen om det händer något intressant då, sånt som märkt.
hannah och jag för ett tag sedan

it's friday baby

hade psykologi prov och orkar inte skriva hur det gick..  haha
sitter i min sköna onepiece just nu ( nya favo outfiten)  ikväll blir det kanske bio eller något annat roligt
måste packa till branäs också.

jaget detet överjaget ..och en himla massa mer

har suttit i princip hela dagen och mycket utav kvällen och bara pluggar psykologi min hjärna är helt kvaddad och jag känner fortfarande att jag inte har fått någon kunskap över huvudtaget.. hur kommer detta prov gå imorgon igentligen? aja det går som det går helt enkelt. som tur var blev det ungefär 2 timmars paus från pluggandet förut då lisa och jag tog en powerwalk vilket var väldigt skönt. jag diggar den människan tusen gånger om alltså min livskamrat hihi. nu ska jag försöka sova så jag kommer upp någelunda pigg imorgon vilket jag vet inte kommer hända eftersom jag alltid är trött på mornarna men man kan ju alltid skriva så eller hur ?
aja slutskrivet för idag sov gott alla ni sötisar puss och kram ♥♥


jag bjuder på den bilden såhär på nattkvisten

12 januari

jösses vad trött jag är.. slutade skolan vid lunch idag åkte direkt till stadium outlet med mamma och inhandlade två par skidbyxor, en skidjacka, underställ, sockor och en onepiece (onepiecen från intersport) vilket jag ska ha med mig nästa vecka då min klass ska upp till branäs för skidutbilning i fem dagar, det kommer bli awsome!
nu väntar duschen på mig bye.
peace peace.

det är en svår tid nu men det kommer bli bra

jag önskar att saker och ting kunde bli bra någon gång, att våran familj kan få leva ett normalt liv utan massa problem och elände.. all energi tas ifrån än så fort man har har samlat ihop det igen. man försöker vara stark och visa sig glad i skolan och när man umgås med de människor som man tycker om, men innerst inne finns det så mycket som gör så ont. min familj är det viktigaste för mig och jag skulle göra allt för att de ska må bra, men jag känner att jag inte räcker till för att jag ska kunna göra de lyckliga, hur ska jag kunna göra det när saker och ting händer hela tiden? de senaste åren har varit ett rent ut sagt helvete för min familj jag förstår nästan inte hur vi har klarat oss igenom det så bra som vi har gjort. antagligen beror det på att vi har en så stor kärlek till varandra att vi kämpar genom de tuffa tiderna tillsammans och stöttar varandra, jag önskar dock att jag kunde göra mer för att stötta min familj så att de kan må bättre, jag vill göra allt för att se min mamma, min pappa och mina syskon glada och lyckliga. jag vet dock att saker kommer bli bättre, det blir det alltid iallafall för de flesta och jag hoppas att det bli det för oss också. jag menar man måste se framåt och tänka positivt vilket jag försöker göra varje dag, men alla dagar fungerar det inte, speciellt på kvällarna när man sitter själv i sitt rum och tänker en massa, det är ofta då allting spricker och tårarna börjar rinna. men jag vet ändå att allting kommer bli bra och jag fortsätter hoppas och jag fortsätter vara positiv för det vet jag att det kommer man långt med. jag vet även att min familj klarar det mesta tillsammans och jag vet att vi kommer klara det här också för kärlek gör människan övervinnlig. så till alla er där ute som har det svårt och jobbigt på något vis, fortsätt tänk positivt, umgås med dom ni älskar, ta aldrig eran familj för givet för det är det bästa ni någonsin kommer att ha, dom kommer alltid finnas där för er.

min älskade familj

en dag i huvudstaden

klockan 8 imorse gick bussen mot sveriges huvudstad, klockan elva var det rundtur i riksdashuset därefter blev det några timmar på stan där det blev bland annat lite shopping och lunch på tacobar. klockan tre var det ännu en rundtur men på slottet denna gång sedan hade vi cirka en och en halv timma ''fritid'' då vi satte oss på ett mysigt café och pratade. kom hem med bussen klockan halv 8 och nu är jag helt slut efter en heldag i stockholmo. men kan säga att jag har haft en sjukt bra dag med världens bästa klass!

dags att sova ?

var ute och tog en promenix med lisa alldeles nyss, det är alltid lika skönt att gå ut och prata av sig lite med den personen. sitter för övrigt i min säng just nu och funderar över om jag ska sova, borde ju faktiskt göra det med tanke på att jag ska gå upp halv sju imorgon vilket var väldigt länge sedan jag gjorde eftersom att det har varit lov.
men imorgon är det upp och hoppa igen!
funderar även på att jag vill styla om min blogg men jag har noll koll på hur man gör det.. så jag måste fråga runt lite och se ifall någon vänlig själ vill hjälpa mig någon dag, för just nu ser min blogg dö trist ut jag vet..

att jag alltid ska få sådan ångest dagen innan skolan börjar..

dock kanske det inte är så konstigt, det får nog alla men min ångest är förjävlig rent ut sagt hmm hmm
och ändå ska vi till stockholm imorgon hela dagen med klassen vilket jag faktiskt tycker ska bli riktigt kul.
nu hade jag tänkt tjata på min vän lisa och se om vi kan ta en lång promenad så att ångesten försvinner
hade göttans kramkram

10 januari

min mobil ringde kl halv 8 imorse utav att simon ville dryga och väcka mig eftersom att han visste att jag låg och sov och han var på väg till skolan.. tack för den mupp! hade lite svårt att somna om men gjorde det tillslut och sov i ganska många timmar till efter de. man måste ju få sova ut sista dagen innan skolan börjar tycker jag.
jag har precis ätit lite potatismos och fiskpinnar vilket var allt för länge sen jag åt. nu ska jag ta på mig skorna och jackan och dra mig ut i kylan för att gå ut och gå med hunden. kram
trött tjej just nu

i have a dream

har precis burrat ner mig under mitt sköna täcke vilket är otroligt skönt.
denna måndagskväll spenderade jag och lisa hemma hos jesse med lite folk där det blev jacuzzi bad.
nu hade jag tänkt sätta på en bra rulle och sedan sova. sista dagen på lovet imorgon vilket känns hårt..
Godnatt underbara ni.
bild från när vi firade lisa i november

Who let the dogs out

visst var min hund doris söt på julafton?
jag ligger just nu i min säng och väntar på att maten ska bli klar, jag är fruktansvärt hungrig just nu har bara druckit ett glas oboy idag vilket kanske inte var så värst bra.. men snart kommer magen fyllas på med mammas goda mat mums!

i want summer


tog lite bilder på outfits som man kan tänkas ha i sommar utav de gamla kläder
man har i garderoben.

I want to live the day as if it were the last


man slänger ut orden

igår och idag har jag umgåtts med min kärlek vilket jag alltid uppskattar eftersom att han är så bra.
imorgon börja nästan alla skolan men inte vi som går på haga, nej vi börjar på onsdag SCORE!
känns rätt skönt att veta att vi har en dag längre lov en alla andra hihii.
ikväll vet jag inte vad jag ska hitta på, ska nog ringa en vän och se om någon har tid för mig.

min stjärna tjerna ♥


bilder från taco och spelkvällen igår


det är ingen synd att säga att man lever

har precis suttit och kollat på en dokumentär om bruce springsteen vilket var jätte intressant
jag längtar så fruktansvärt mycket till konserten i sommar!!
snart kommer pojken min hit , så ikväll blir det söndagsmys eftersom att vi har 8 månader tillsammasn idag
love you nutti



tacos, julklappsspel och fina vänner

godnatter på er fina bloggläsare!
jag kom precis hem, kvällen har jag som sagt tillbringat ute i åselsta med mina favoriter där det blev matlagning, julklappsspel , prat och film. jag som har så sjukt otur i spel vann iallafall en stor chokladask på julklappsspelet vilket jag är väldigt stolt över! men nu är jag som sagt hemma efter trygt två timmars färd hem, eftersom att lisa och jag var tvugna att gå-spårvagn-vänta-buss-gå.. för att ta oss hem till åby.. men nu är jag äntligen i min sköna säng och ska sova nu puss och godnatt! bilder från ikväll kommer upp imorgon.
en bild på mig från ikväll

alltid lite till

nu kilar lisa och jag ner till bussen ha en bra kväll gott folk!

7 januari

lördag, lisafisa sov här inatt vilket alltid är lika mysigt. nu sitter jag och lyssnar på musik och ska snart börja fixa iordning mig. ikväll blir det att åka ut till viktor där alla mina fina vänner ska hålla hus hela kvällen. det blir tacos och julklappsspel ( bättre sent än aldrig ) hoppas på en riktigt mysig kväll.
har inte visat vad jag har fått i julklapp vilket är väldigt dåligt utav mig.. sorry
men detta fick jag iallafall utav min fina pojkvän i julklapp plus två jätte snygga örhängen.

världens finaste mormor ♥

idag fick jag reda på att jag ska få 5000 kr när jag fyller 18 år av mormor för att kunna köpa en ny säng ( vilket jag verkligen behöver, har en 1,05 säng just nu och den kommer bytas ut mot en 1,60 säng det kan jag säga skillnad)
jag är jätte glad och måste säga att jag har världens bästa och finaste mormor som jag älskar jätte mycket. du kommer alltid finnas i mitt hjärta.

6 januari

luncha med brudarna på posidon idag vilket var väldigt mysigt och gott.
lisa hannah och jag drog sedan till ingelsta för att inhandla lite saker till julklappsspelet som vi ska ha hemma hos viktor imorgon. låt den bäste man eller kvinna vinna som man brukar säga.
nu har jag precis ätit god mat som bestod utav rebensspjäll, räkor, lax och massor annat gott.
idag har jag även inhandlat en super mysig mössa som endast kostade 30:- på H&M.

Gästblogg!

Hej hej Pikons fina bloggläsare!
Amanda heter jag och eftersom att Erica har en redig bloggtorka så tänkte jag krydda upp er tillvaro genom att uppdatera!
Just nu chillar vi i lille pikons rum och ska snart slå på en fin rulle som vi kan somna till. Chillade lite med Lisis som nyss kommit hem från Thailand och Mimmi förut, drog en långprommis och softa i lisis rum.
Imorgon blir det lunch med brudarna i vårat crew, vi ska bland annat diskutera namn till vårat crew och snacka skit om skolan som förövrigt börjar snart, damn.
Hade väl inte så mycket att säga om jag ska vara ärlig, så slänger in några fina bilder istället!
'
PUSS!

nytt år nya möjligheter

hemskt ledsen för dålig uppdatering här på bloggen men har verkligen inte haft tiden eller orken men ska bli bättre nu.
mitt nyår vart både kanon bra och lite mindre bra men det fixade till sig framåt slutet missade dock tolvslaget hahah det var ju lite mindre roligt kanske men aja! nu är det som sagt 2012 tiden springer iväg känns det som, 2011 har varit ett mycket bra år jag har lärt känna flera underbara personer, blivit helt förtrollad i kärleken och mycket mycket mer! nu hoppas vi på att 2012 blir ännu bättre wiie. nu roppar mamma från köket dags för mat bye
två bilder från nyår, min kamera gick sönder på grund utav en insident så det blir tyvärr inte flera bilder ....

RSS 2.0