spontan kväll med en joline!

har precis ätit middag med mamma och pappa, och snart kommer min fina joline hit så ska vi fixa oss lite och sedan ska vi åka in till stan och sätta oss på någon bar och därefter dra ut på krogen och dansa!!! älskar spontana kvällar eftersom det är ofta dom som blir galet bra. hihi. 
 
har förövrigt inget roligt att ha på mig.. men det fick bli det här ikväll, svarta jeans och en vit transparant skjorta med ''diamantbältet''

17.45, 31 oktober

kom precis in efter en skön pw/jogging runda med lisa. nu ska jag köra lite styrke övningar här hemma och efter det väntas det god mat. jag fick frågan om hur mycket mina nya skor som jag köpte idag kostar,490 :-
vilket var ett rikitigt bra pris,  jackan kostade 990 :- 
 
 
 

work out time

kom precis hem från mataffären och stadium outlet. älskar den sportaffären, finns så mycket snyggt men ändå så billigt. fick med mig en vinter jacka och ett par snygga träningsskor hem. tack så mycket mamma. nu ska jag ut och ta mig en lång powerwalk hade jag tänkt. 

31 oktober 2012

godagens underbara er! 
pojken åkte till jobbet halv 7 imorse, stackarn.. själv gick jag och la mig igen och vaknade vid 12. nu ska jag åka iväg och handla mat och vinterjacka med mamma. vi höres latero! :D 

23.44

Gick jätte bra på gymmet idag, och nu jävlar ska jag komma igång på riktigt!!, jag vet inte om jag hinner in till gymmet imorgon dock.. vilket suger. men har bestämt mig för att dra ut och springa när jag vaknar och sedan köra lite styrka hemma :) jag tror det blir bra det också. Nu ska jag krypa ner bredvid min älskling som redan sover, puss och godnatt!


30 oktober

Började dagen med en pw i skogen med hunden, nu ska jag ner till bussen och in mot gymmet för att kötta med ewelina idag igen!! Go go go


I don't care, i love it

Nu ligger Lisa, hunden och jag nerbäddade i mammas och pappas stora dubbelsäng ( passar på när föräldrarna är borta ) imorgon blir det kött på gymmet igen!! As skönt måste jag säga, Godnatt sov gott :)


18.15

nu ligger jag nyduschad i soffan och kollar på film efter 1 h på gymmet och 40 minuter löpning när jag kom hem. det blev även lunch på paus efter gymmet. nu ligger jag här helt död. men gud vad skönt det är att känna att man har tränat!! ikväll blir det myskväll med lisa. 
 
 

29 oktober

uppe med tuppen, nae kanske inte.. men för att vara jag iallafall! Sitter just nu på bussen mot stan där jag ska möta upp Ewelina på gymmet. Idag är jag riktigt träningssugen alltså!! blir nog mer träning ikväll när jag kommer hem, En lång pw och lite styrka hemma ska jag nog satsa på.


Im working on a dream, and i know, the dream will be mine someday

bakis frukost/brunsch på mc donalds med tjejernai morse, sedan åkte jag och mötte upp Fredrika och vi åkte till Söderköping där vi kollade på simons innebandy match, rolig match som slutade med att söderköping vann med 21-0 mot viken, stor seger eller vad ? Därefter åkte jag hem, duschade och lagade mat, vid 8 kom Simon till mig och vi har myst framför en film med lite chips och coca cola, nu ligger jag här i sängen och bloggar medan han ligger bredvid och sover så sött. Imorgon blir det att åka in till stan vid 12 och kötta på gymmet med min favvis ewelina! Mer om det imorgon för nu ska jag somna bredvid min tötis natti :)


28 oktober

hade en riktig bra kväll igår med mina favorit tjejer. Först middag på tacobar och sedan förfest hos Ellen och slutligen Halloween feeeeest på puls med resten av Norrköping. Ganska bra kväll helt enkelt!


hakuna matatta right ?

ibland önskar jag att allt kunde falla på plats, att allting kunde flyta på precis sådär som jag vill att det ska göra, men så tänker jag efter.. så ska det väl ändå inte vara? jag menar livet handlar om att man ska stöta på motgångar, att man ska kämpa för det man vill. tänk om jag skulle få allt serverat? då skulle jag ju verkligen inte lära mig utav de misstag jag gör och då skulle jag ju heller inte bli klokare. men jo visst vore det skönt ibland. Men man ska fan inte klaga, jag har det faktiskt himla bra gemfört med många andra männsikor på denna jord, människor som varje dag kämpar för att överleva.. därför tycker jag att alla borde tänka steget längre nästa gång man klagar på att man inte har något man kan ha på sig medan man igentligen har en hel garderob full med kläder medan människor på andra sidan jorden går runt i samma trasor varje dag.. jag ska iallafall börjar uppskatta saker, för jag har det faktiskt väldigt väldigt bra! 

fisen är äntligen hemma!

amanda cissi och jag gömde oss hemma hos lisa när hon och hennes föräldrar kom hem från flygplatsen, ni skulle ha sett hennes min när vi hoppade fram, hahah sötaste! skönt att ha henne hemma nu.
kom precis hem från en timmas powerwalk med hunden vilket var väldigt skönt i det här sköna höstvädret. 
ska strax börjar laga lite mat, ikväll blir det kycklingfilé och potatisgratäng. vi höres senare pussss
 

26 oktober 2012

vackert höstväder och jag har höstlov!! wopppaaa. just nu sitter jag här framför datorn och njuter med lite gottigheter. mamma och pappa åker till Italien idag så då blir jag och syrran hundvakt i några dagar. ikväll ska jag mysa med mina tjejer och imorgon är det halloweenfest på pullan som gäller. hare gött! 

Godnatt världen

Nu säger jag natti natti, tre timmars praktik imorgon sen är det äntligen en veckas höstlov! Och imorgon får jag träffa min saknade bästis igen efter att hon varit i Indien i över tre veckor.. Knappt så att jag klarat mig utan henne så länge alltså. Sovgott kraaam :)


25 oktober 2012

Sitter och drömmer mig bort ljte, blir förhoppningsvis både en thailand och new york resa inom ett halv år!! Detta kallar jag helt jävla underbart på riktigt. Hoppa hoppas båda resorna blir av.


Snöö ?!

Ae detta känns fel, snö redan nu ? Detta är lite deprimerande måste jag säga. men men lite mysigt ändå ;) nu ska jag återgå till praktiken byebye!


24 oktober 2012

Slutade precis dagens praktik och nu sitter jag och väntar på bussen, ska möta Simon i stan sen åka hem till honom, blir en lugn kväll med film och mys tror jag. Två dagar kvar sen ett efterlängtat höstlov! Wiiiooe
För övrigt sitter jag och kollar på balklänningar, oh det finns så mycket fina klänningar!!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1696353/images/2012/pic_5087e9c1ddf2b3543e0017e7.jpg" class="image">


ny start

min fina vän jenny hjälpte mig att få ordning på min blogg. äntligen! nu kommer det blir mycket roligare att blogga. ska sova nu, så idag blev det inte så värst mycket bloggande. men det kommer det kommer. sov gott snyggingar! 
 

lördag 20 oktober

igår var det skräckfilmskväll för hela slanten med mina favoriter jolle och ewe. vi satt i en obebodd lägenhet och skrek som små får.. det var svårt att somna inatt kan jag lova er. men jag överlevde! 
idag fyller min älskade far år! gratttis världens bästa pappa <3 
ikväll blir det klassfest och förhoppningsvis utgång efter det. bra lördag! 
fick för övrigt en fråga om vart jag praktiserar, jag praktiserar på Åbys fritidsgård och jag trivs jätte bra :)
 
 

17 oktober 2012

Sitter på praktiken, trött som en åsna. Slutar klockan tio ikväll dock ska jag och tommy laga tacos till middag vilken blir kanon!! Nu ska jag se på supermen. Har en ganska bra praktik trots allt :)


16 oktober 2012

sitter på praktiken och har precis fixat med musik och disco lampor, nu börjar dagens disco här på unkan!! Woppwoppp. Slutar klockan 12 och då blir det gymmet!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1696353/images/2012/pic_507d10c0e087c3488296a618.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1696353/images/2012/pic_507d10c0e087c3488296a618.jpg" class="image">


We are young

vilken höstväder det är utanför, det är tur att man har ett varmt och mysigt hus dessa tider. Slutade praktiken klockan fyra idag åkte hem direkt och duschade eftersom jag var jätte frusen.. Blev ingen powerwalk med ewsan eftersom det regnade så mycket. Istället tände jag några ljus och kröp ner i sängen och kollade på några avsnitt av svenska Hollywood fruar. Nu har jag precis haft en mysig middag med familjen och ska krypa ner i sängen igen och se film. Det är det här som är mysigt med höstkvällar :)


15 oktober 2012

Vaknade upp med ännu mer förkylning.. Började dagen med en powerwalk på gym och friskvården. Nu sitter jag på bussen och är påväg till praktiken, slutar klockan 16 då ska jag möta upp min fina Ewelina och gå en till powerwalk. Hoppas ni får en bra dag!


Tjejmys med en fin vän

Nu har Emilia och jag precis lagat och ätit en god sallad samtidigt som vi har pratat om allt från himmel till jord precis det som jag kan göra med henne. Nu ska vi sätta på solsidan och lägga oss i sängen, imorgon ska vi ut och springa klockan 8! Woppwopp. Sov gott


14 oktober 2012

Igår spenderade ja min lördags kväll med min pojke, det blev film, pizza och mys. En helt perfekt lördag helt enkelt. Idag har jag städat hela övervåningen, duktigt! Ikväll blir det förhoppningsvis gym och efter det hem till Emilia för myskväll. imorgon är det måndag igen.


13 oktober 2012

klockan är 10 på morgonen och jag ligger hemma hos fredrika,vill inte vakna än.. Vill sova mer.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1696353/images/2012/pic_507921aa9606ee2c1ff938c6.jpg" class="image">


Mys på stan

Sitter på filmstaden med min fina vän Hannah, funderar på vilken film vi ska se på bio. Hoppas ni har en bra fredag!


Love it


12 oktober 2012


Sitter på praktiken.och äter lunch, alla barnen har köpt godis och är nöjda nu. Slutar om 3,5h då blir det åka in till stan med mamma och syster,äntligen fredag!!


Studentmössan beställd

Varit i skolan och beställt Studentmössan nu. Wiiie vad bra det känns. Ett steg närmare studenten!! Nu ligger jag och myser i sängen och ska snart ta och lägga mig. Saknar min fina pojke lite granna. Imorgon är det äntligen fredag igen !! Gu så fort tiden går!


På praktiken

Sitter själv på praktiken, slutar om en timma då blir det att åka in till skolan, ska bli lite mysigt att träffa klassen igen. Saknar dom redan efter bara två veckor. skriver mer ikväll! Kraaaaam


11 oktober 2012

goddagens. har som sagt sovmorgon till klockan 14.00 idag vilken jag tackar gudarna för. har sjukt ont i huvudet så ska proppa i mig några ipren innan jag går ner till praktiken. ska dock bara vara där i tre timmar idag för sen ska jag in till skolan då vi ska ha studentmössprövning! spännande. inte långt kvar nu! 
 

10 oktober 2012

idag fyller min syster 15 år, grattis grattis bästa du!! släkten har varit här hela kvällen så det har bjudits på god mat. nu har jag precis kommit ut från duschen och ligger i sängen och ska sätta på första avsnittet av säsong 6 gossip girl ÄNTLIGEN!! imorgon börjar jag 14.00 sköönt. godnatt sov gott snyggingar.
 

hjälp mig med denna blogg torka!

vill verkligen börjar blogga igen, men varje gång jag säger det blir det tillslut en bloggtorka ändå... heja mig vad jag är bra!! ( not ) men nu ska jag försöka igen, förstår om ni inte orkar med mig alltså :D 
 

RSS 2.0