fel av mig, 29 februari

jag hade ju glömt bort att det är skottår iår.. så det är ju inte alls 1mars idag utan 29 februari. SÅ DET SÅ!

1 mars

På väg till skolan och det är vår ute!! Underbart, så idag slänger jag på mig skinnjackan.


28 februari

Trött som en kamel i skolan idag, men duktiga som becca och jag är drog vi oss mot gymmet klocka 5 och kötta fram till halv 7, fick skjuts av pappa hem och började plugga psykologi med en gång, orkade bara en timma sen var jag nära på att somna i läxboken. Nu la jag mig precis i sängen och tänkte faktiskt sova har sovmorgon till 10.50 imorgon också ohherre så skönt. Sen måste jag bara säga att becca är allt för bra! Pusss godnatt.


saknar sommaren

dags att sova så man orkar skolan imorgon lika bra liksom. och som man burkar säga hakonamatatta inga bekymmer osvosv. för övrig är min pojkvän weird men gillar honom ändå och så saknar jag sommaren så förjävla mycket just nu, oooh!! godnatt

oooh tråkig blogg

vill sova.. måste plugga men orkar verkligen inte så struntar i det idag och börjar med det imorgon istället
första dagen i skolan avklarad. imorgon på't igen och samt börja kötta på gymmet med becca, känns skönt att komma igång nu. just nu sitter jag och smuttar på en god smoothie som jag precis har gjort till mig själv och syster muuums.
slänger upp en bild på min snygga syster med smoothie istället för på mig själv eftersom att jag inte fastnar på bild just nu och min syster är snygg så det är värt att kolla på. pussss

i skolan

äntligen tillbaka till skolan, ja tro det eller ej men det känns för himla skönt att vara tillbaka till allt det här med att träffa alla underbara människor och den mysia skolan. dock kommer väl det ändra sig så småningom men just nu känns det bra och det är ju kanoners! becca och jag har precis haft idrott och nu har vi hål i två timmar soooft först dag.

skidåkning

slänger upp en liten filmsnutt från våran skidåkning bara för att göra er lite avis på hur underbart det är. hihi, ( och jag vet att jag inte är så bra på att åka skidor men skit samma ) ;)


sista dagen här i lindvallen

känns lite tråkigt att lämna lindvallen imorgon men ändå väldigt skönt att få komma hem till människorna som man saknar. vi har haft väldigt tur med vädret denna vecka, hade strålande sol idag också vilket kändes underbart eftersom det var våran sista dag. efter en vecka skidåkning kan jag lova er att min kropp värker men det är det helt klart värt så himla roigt att åka skidor!! ikväll avlsutar vi denna vecka med restaurangmys.

sälen da 4

varit ute i backen hela dagen idag, grillat korv och haft underbart väder. nu sitter vi alla i stugan och är helt döda, det är sjukt hur trött man blir utav att åka skidor. ikväll blir det att köpa hem pizza och gotta oss och ha det bra. tre dagar kvar här uppe sen är det hemma i norrköping igen.

sälen dag 3

idag blev det ingen skidåkning för min del hade jätte ont i benet och var allmänt trött plus att det var ganska så dåligt väder.. men imorgon är jag på igen och då ska jag åka som bara den heeela dagen!
nu ikväll har vi varit på showtime på värdshuset här i sälen och för er som inte vet så är det en restaurang där servitriserna och servitörerna dansar och sjunger och gör uppträdanden medans man äter vilket var fantstiskt roligt!! jag blev helt såld och alla sjöng med till magnus uggla,lady gaga och allt va det var de spelade och sjöng! en helt otrolig kväll som jag sent kommer att glömma!
efter middagen blev det snöbollskrig påväg tillbaka till stugan, och jag blev mulad en och annan gång av min käre far.. dock fick jag in en del snygga träffar på honom jag också hö hö.

sälen dag 2

goddag! idag har vi åkt skidor från klockan 9-17 och det har varit helt underbart väder men nu är jag helt slut i kroppen.. fick en regäl smäll på hakan av ankaliften så har världens bula på hakan för tillfället, igår fastnade jag med hängslerna i samma lift och var nära på att släpas med hela vägen men som tur var gick hängslerna sönder.. fyfan jag hatar verkligen att åka ankarlift för det går aldrig som jag vill och jag skadar mig hela tiden. jag kommer nog komma hem härifrån med en och annan skada men inte från skidåkningen utan från att ha åkt lift.. haha det känns ju proffsigt!

.


Lindvallen

Idag har vi åkt en hel del skidor och ätit vofflor och druckit varmchoklad. Nu är jag helt slut i hela kroppen och ligger i stugan och ser på gossip girl.


Mot sälen/lindvallen

Nu sitter hela familjen som packade sillar i bilen på väg upp till sälen. Och jag är jätte trött så nu ska jag försöka sova på den lilla plats som jag har ;) bloggar när jag kommer fram om jag har internet då! Ta hand om er sålänge pussss


Nytt till garderoben

Köpte nya jeans och en ny tröja på gina tricot igår. Tröjan 99:- jeansen 199:-


I hate it more than you know

Tjerna har precis gått för att spela fotbolls match och jag ligger kvar i hans säng och väntar på att jag ska ta en buss så småningom. Ikväll blir det förhoppningsvis bio med mina fina vänner och imorgon bär det av till Sälen och lindvallen för en veckas skidåkning, ska bli skönt att komma bort från allt här i Norrköping ett tag och bara tänka på annat.


Älskade sportlov

Äntligen sportlov förbjud det känns gör jävla bra måste jag säga, hade ingen psykologi idag eftersom att den var inställd så drog på stan med Amanda och Mimmi ett tag sedan mötte jag upp Simon och vi tog en lunch på paus. Nu har vi precis kommit hem till honom. Hörs senare puss! Slänger upp ett collage från denna dag


all den kraft vår kärlek har

har precis lagt mig i sängen och ska kolla på ett avsnitt av gossip girl innan jag ska sova.
sov gott gullisar!!

When i can, i give you the answer

hejhopp! Har inte så mycket att skriva just ni förutom att jag letar efter snygga iphone skal på internet höhö. Skriv en kommentar om ni vet en bra sida som man kan checka in ;) pussss


summer inspiration


Som om jag inte visste det

Somnade i soffan i ungefär en timma vilket var skönt eftersom att det var helt tyst och ensamt i huset vilket inte händer allt för ofta. Imorgon är det sista dagen på praktiken vilket känns både skönt och tråkigt, kommer sakna de trevliga människorna där. Men imorgon börjar även sportlovet och jag ska tillbringa hela lovet i Sälen och åka en massa skidor tillsammans med familjen plus en familj till känns gött!


måste ses!! så himla nuttiga


Green apple

Har precis sett sista avsnittet av säsong 3 på gossip girl och jag måste se nästa avsnitt nu med en gång men kan inte eftersom det inte har laddats hem ännu.. Oooh jobbigt läge ;)
förövrigt äter jag äpplebåtar i väntan på att säsong 4 ska bli klart. Puss och hej


SVAR PÅ FRÅGESTUNDEN!!

Postat av: karin
är du och emma jessen inte bästavänner längre? varför? och varför umgås ni inte?
Svar: emma och jag umgås tyvärr inte lika mycket längre pga att vi båda har fått nya vänner och vi har helt enkelt glidit isär som man gör med vissa av sina vänner, det är väldigt tråkigt eftersom att hon är en riktigt bra tjej.men vi är inte ovänner eller något sånt vi har bara tappat den kontakten som vi hade förut men det är väldigt synd för jag saknar tiden med den flickan!
Postat av: becca
Favoritfärg? bara en! du får bara välja en!!!
Svar: min favorit färg är nog ljusblå eftersom att det är en så lung och fin färg och eftersom att det är samma färg som himlen och havet hihi vackert va? ;)
Postat av: Den där
1.Hur ser dina framtidsdrömar ut? och vad vill du göra?
2.Vem är din bästa vän?
3.Har du och din syster en bra relation?
4.Vilket är ditt favoritplagg?
5.Hur många förhållanden har du haft?
6.Du och hon lisa verkar vara jätte nära, hur länge har ni kännt varandra?
Din blogg är jätte fin ''pikon'' tacksam för svar! :p :)
Svar:
tack söta du!
1. oj det där är en svår fråga, men jo mina framtidsdrömmar är nog att börja jobba nästan direkt när jag har slutat skolan och tjäna ihop lite pengar och sedan åka runt i alla möjliga länder i världen och upptäcka massa nytt tillsammans med en vän eller flera vänner. jag vill leva livet så mycket jag bara kan! och efter några år av resande tänkte jag börja plugga, men till vad det vet jag inte ännu. det är de jag vill komma på under åren då jag är och reser.
2. Jag har ganska många jätte nära vänner som jag kan prata med och som jag verkligen uppskattar till 1000.
men den vän som står mig närmast och som jag verkligen kan prata om allt det med är lisa.
3. Jag och min syster har en bra relation tycker jag, hon brukar komma och sova hos mig i mitt rum på nätterna då ingen av oss vill sova själva och då kan vi ligga och prata om allt möjligt. visst har vi våra gräl ganska ofta också men det hör till att vara syskon.
4. Jag har flera plagg som jag gillar mer än andra men det absolut bästa plagg som jag nästan alltid har på mig är svarta jeans från carlings 499:- dom är så otroligt sköna och passar till precis allting!
5. Vet inte riktigt om man kan ränka med de förhållanden som bara varade i cirka 2 veckor när man gick i 7an? men om jag ska räkna med dom så har jag haft 5 stycken förhållanden samanlagt.
6. Lisa och jag har varit vänner i 10 snart 11 år och vi bor grannar med varandra och det har vi gjort under hela den tiden vi har varit vänner. hon är min allra bästa vän och det finns ingen som kan sära på den relation som hon och jag har tillsammans. vi har våra egna små skämt som ingen annan förstår sig på och vi känner varandra utan och innan och jag är verkligen jätte glad att jag har henne vid min sida all the time!
Postat av: Malin
Vilken hårfärg trivs du bäst i?  :) Grymt snygg som brunett är du måste jag säga!
Svar: Tack så jätte mycket Malin! jag har som ni kanske har sett i bloggen testat på de flesta hårfärgerna så som rött,blont, svart, brunt, slingor, orange men jag måste erkänna att jag trivs allra bäst i mörkt hår helt klart!
Postat av: Anonym
Hur träffade du din pojkvän?

Svar: Jag och simon träffades för ett år sedan på en fest i söderköping, vi pratade väldigt mycket den kvällen och pussades även lite vilket är sånt som händer hihi. sedan började vi smsa ganska mycket och även ta fika på stan och lite så och sedan lädde det till kärlek från bådas sida och ett forhållande som fortfarande håller i sig. älskar honom jätte mycket.
Postat av: Karin
När blev du av med oskulden?
Svar: jag var 16 år när jag blev av med oskulden

 

 


,

förlåt att det har tagit lite tid innan jag svarat på frågorna från frågestunden men det kommer antagligen upp ikväll eller imorgon, så ni kan vara lugna! :D

15 februari

Vaknade upp hos älskling imorse vilket alltid är lika mysigt. Blev ingen praktik idag eftersom jag har huvudvärk så åkte hem direkt istället. Nu har jag precis ätit en god lunch och ska strax hoppa in i duschen och sedan mysa hela dagen i min zipperall


Glad alla hjärtans dag!

Praktiken var helt okej idag, vi fortsatte att fixa om i butiken vilket också är himla ansträngande, min saknade vän John kom och besökte mig så vi tog en lunch tillsammans vilket var himla trevligt. Nu är jag hemma hos min pojke och vi myser i hans säng och ser på film. Kärlek till min fina pojkvän som jag älskar väldigt mycket <3


paket från andra sidan jorden

fick en paket på posten förut idag från andra sidan jordklotet från min saknade vän cissi som är i USA i ett år. gud vad glad jag blev. puss på dig gumman!

13 februari

glad tjej idag som har varit och köpt en ny iphone4. känns skönt att äntligen ha en jag också. nu hinner jag inte skriva mera just nu för ska ut och gå med lisa. men vi hörs när jag kommer hem igen om cirukus en timma! pusss

fin söndag

vaknade för ungefär en timma sedan. ska snart äta lite frukost och sedan åka till söderköping där jag tillbringar dagen och kvällen. imorgon är det dags för måndag och det innebär praktik och jag är inte pepp någonstanns för det.. menmen en vecka kvar sen sportlov. och 1 månad kvar tills jag blir 18! känns bra. ha en bra söndag allesammans KRAM.
denna tröja från H&M har jag på mig idag, och jag älskar den!

massage, coca cola och underbara vänner

blev inte att åka till stan ikväll så istället ligger jag hemma hos lisa tillsammans med henne och hanni och pratar om massa nödvändiga saker sådär som man måste göra med sina tjejvänner ibland. vi har även tagit en liten massagestund med tända ljus och skön lugn musik. nu ska vi se lite film och fortsätta med denna mysiga lördagskväll. seeyaa!

lördag 11 februari

har myst med pojken nästan hela dagen, nu har han åkt och jag ska snart dra mig över till lisa där vi ska laga mat och äta tilsammans hon och jag. senare blir det att åka in till jenny och sen får vi se vart kvällen leder. vi hörs nog imorgon igen. puss på er.

fredagsmys

sitter och myser i soffan tillsammans med min kärlek. lagade mat och firade honom idag vilket jag inte hann med att göra igår då det var hans riktiga födelsedag. men nu ligger iallafall vi här helt utslagna och proppmätta i soffan tillsammans med hunden och ser på film. nu ska vi fortsätta njuta av denna fredagkväll så mycket som det bara går!

nu vakar du över oss finaste ängel

begravningen var väldigt sorglig och jobbig men också väldigt fin. det känns skönt att det är över nu och att du finns uppe hos morfar i himlen och vakar över oss. många tårar blev det, men det är så skönt att kunna gråta ut, det känns så skönt efteråt.
nu på kvällen har vi hela släkten ätit på restaurang och bara myst i flera timmar. jag kan inte säga mera än att min familj är det finaste jag har och jag älskar dom av hela mitt hjärta och det kommer jag alltid att göra.
numme numme 




grattis min älskling!

idag fyller min underbara pojkvän 19 år. dock hinner jag inte träffa honom idag på grund av att det är lite annat som ska göras.. men imorgon ska jag laga mat och fira honom här hemma istället vilket jag längtar till.
ha en fortsatt bra födelsedag. jag älskar dig min prins



it's time to say goodbye

tagit på mig en fin skjorta och flätat håret och sminkat mig lite lätt eftersom att jag vet att sminket kommer försvninna under begravningen eftersom att det kommer fällas ganska många tårar. alla ska ha på sig ljusa kläder eftersom att mormor inte ville att folk skulle ha svarta och dystra kläder på sig på hennes begravning och jag håller helt med henne, det är redan dystert som det är varför göra det ännu mera med svarta kläder?
det ska bli skönt att få säga hej då till henne på riktigt idag även om det kommer bli riktigt svårt och jobbigt, men det är tur att man har sin släkt och familj vid sin sida. ni får ha en bra dag så hörs vi ikväll. kram på er

vissa ord kan vara svåra att förstå sig på

ligger i sängen med min zipperall och kollar på gossip girl känner mig lite nere idag men så kan det vara ibland alla har vi sånna dagar. imorgon är jag ledig från praktiken eftersom att det är mormors begravning vilket kommer bli riktigt jobbigt men ändå skönt på ett sätt. förövrigt är det den 8.e idag vilket innebär att simon och jag har nio månader tillsammans puss på det. nu ska jag fortsätta se gossip gril. kramar och pussar.

it's evening and what should you do about it

kollade precis klart på L.A Gigelo med syster riktigt bra film!
nu börjar jag bli lite trött så ska nog ta och fixa iordning mig för kvällen och sedan somna till några avsnitt av GG. imorgon är det dags för praktik igen. men på torsdag ska jag vara ledig dock inte på grund av något roligt skäl.. utan mormors begravning det känns så tungt och svårt att veta att det är dags att säga hej då till henne på riktigt nu.. men det är så här livet är man får helt enkelt vara stark och gå vidare även om det kan vara väldigt svårt.
love you syster!

just you and me

bara för att jag diggar mina underbara vänner ganska så jätte mycket.

7 februari

praktiserade 10-18 idag helt slut i fötterna.. ni anar inte hur ont det kan göra av att bara gå omkring i en butik men det är faktiskt sjukt ( även har jag bra skor hmm) mamma kom och hämtade mig och då åkte vi och handlade lite mat och sånt till helgen. hämtade även min och systers zipperaller som hade kommit med posten så nu ligger jag i sängen och myser med den. ikväll blir det en filmkväll med systeryster och lite ben&jerrys på det.

why not just ask if you wonder ?


you are not worth it

ligger utslagen i min sköna säng och orkar snart inte hålla ögonen öppna.. praktiken tar kol på mig haha men det är ändå helt okej att vara där alltså. ska snart ta en promenad med min livskamrat så att jag blir lite piggare.
slänger upp en bild på nutte amanda och jag

5 februari

godmorgon!
igår hade vi det jätte mysigt på pappa grappa där vi åt dyr mat vilket man inte gör varje dag, men amanda fyller bara 18 en gång liksom. grattis igen nutte.
just nu ligger lisa och jag och myser i min nya säng och pratar lite, hon sov även här inatt vilket var väldigt trevligt,så hon fick inviga min nya säng tillsammans med mig inatt hiih myys. ska snart åka med familjen till ingelsta där vi ska fixa med lite saker oså. ikväll hoppas jag att tjerna ska komma hit. och imorgon är det måndag igen..

redo för födelsedagsmiddag

nu är jag fixad och klar för att gå på restaurang med mina fina tjejer. får se vad vi tar och hittar på efter resturangen, kanske blir det fest eller något annat roligt. ni får ha en super bra lördagskväll för det ska jag ha!

coca cola yo

som sagt så är mitt rum klart nu och jag blev riktigt nöjd med det, det finns kanske lite saker som ska ändras så småningom men det orkar jag inte med att göra idag. men nörd med resultatet iallafall. nu ska jag strax hoppa in i duschen och sedan böjra fixa mig för denna lördagskväll. sålänge slänger jag upp några bilder från kvällen hos jimmy igår som förövringt blev en riktigt lyckad kväll.
bilderna är tagna från min vän bellas blogg.

rummet färdigt och jag är nöjd!


4 februari

har precis tagit ut varenda liten grej ur mitt rum eftersom att jag ska mublera om helt nu eftersom att min nya säng kom idag yäy så det är vad jag kommer syssla med denna lördagsförmiddag/eftermiddag. idag är det inte heller vilken dag som helst, för idag är det världens finaste och bästa Amandas 18 årsdag! GRATTIS NUTTE.
så ikväll har vi tjejer beställt bort på pappa grappa där vi ska fira våran fina väns födelsedag med dunder och brak.
det är alltså denna snygging som fyller år idag!

grym mamma man har

har precis ätit god middag nu med familjen och ska snart dra mig till bussen och in mot stan.
måste bara säga att min mamma är grym som vann aktionen av säng på internet så nu ska jag få en srillans ny säng 1.40 cm för bara 3000 kr, och eftersom att jag fick 6000 kr att köpa för så har jag 3000 kr kvar utöver det!! wooho glad man är!
nytt linne som jag inhandlade för några veckor sedan på BIKBOK.

fredag

sitter hemma och myser med kortspel med min älskade familj och dunkar på musik
snart är det dags för efterlängtade fredagsmiddag med massa gott. ikväll ska jag iväg lite festligheter med några saknade vänner. ha en bra kväll!
lisa, fredrika,bella och jag.

godmorgon och dags för praktik

nu ska jag gå ner och äta lite frukost innan jag får skjuts av mamma till praktiken, idag går jag bara 10-12 eftersom att jag har psykologi lektion vid 1 till kl 4. ni får ha en bra dag! kram
dagens outfit: SVARTA JEANS - T-SHIRT STORE   VITT LINNE - GINA TRICOT   TRANSPARAT SKJORTA - VERO MODA

that's a secret i never tell

kom precis upp från badet där jag nog har legat i 40 minuter ungefär vilket var väldigt skönt.
imorgon är det äntligen fredag och nu börjar jag bli lite trött så nu ska jag krypa ner i sängen och mysa framför GG som vanligt. känns som jag inte gör något annat just nu?

miss you guys

det börjar bli segt att sitta hemma nu även om det bara har varti två dagar så är jag inte en sådan person som kan sitta still allt för länge, jag vill göra saker liksom!!
annars så saknar jag mina underbara brudar allt för mycket just nu, bli ju inte att man träffar dom så ofta nu när man inte är i skolan, dock får jag ju träffa dom på helgerna men man saknar dom ändå galet mycket. världens bästa vänner har jag alltså!
snart ska vi äta bakad potatis och sedan hade jag tänkt lägga mig i badet med tända ljus och se GG och bara mysa ett ganska så bra tag faktiskt.

godmorgon solstrålar

blev att stanna hemma från paraktiken för min del idag också eftersom att jag inte känner mig frisk ännu
så idag hade jag tänkt börja dagen med att bänka mig i soffan tillsammans med några avsnitt av gossip gir och lite frukost.

pingu tatuering

idag var pappa äntligen och gjorde sin tatuering som han fick av oss barn i 50 års present ( och han blev tvingad att göra den också, så han hade inget val )  och jag tycker att den blev sjukt himla jätte grym.
stor puss till dig pappsen!

en rosa ziperall

godkväll på er bloggläsare. idag beställde jag en rosa ziperall och den lär komma om ungefär 3-6 dagar, jag beställde så att det ska stå ''pikon'' men en liten text på ena fickan också.

sjuker

spenaderade natten hos min prins, sov jätte dåligt inatt på grund av min förkylning så kanske max två timmars sömn för mig. tjerna åkte iväg och jobbade klockan sex imorse och jag låg kvar i sängen till halv 10 då jag kände att jag inte klarade av att stå i en butik i sex timmar.. så jag åkte hem och la mig i sängen. nu har jag duschat och kollat på en helt del avsnitt av GG så nu mår jag lite bättre.

RSS 2.0