Valborg

goddag!
sitter just nu i min sänge och kollar på Pretty Little liars ( jag är helt fast i den serien nu ) ska snart bli hämtad av emma och då åker vi hem till viktor där det blir grill och god drinkar tillsammans med ett gäng allt för härliga människor. blir hämtad av älskling inatt så sover hos honom och imorgon ska vi till djurparken och gå där hela dagen. ha en trevlig valborg men ta det lugnt gott folk! 
 
 
ikväll har jag på mig mina nya leggings från Monki

29 -april

Sitter på bussen påväg in till skolan för att ha engelska, därefter ska jag umgås med Emilia hela dagen.


Min helg i bilder

I fredags blev det party med brudarna och sedan vidare ut på puls där gänget de vet du spelade, en sjukt bra kväll! Lördag blev det bakishäng hemma hos Jenny hela dagen sen på kvällen myste jag med min pojke. Idag söndag har jag jobbat som pirat på media markt mässan. Bra helg helt enkelt!


this is my hometown

 
Om en vecka står jag längst fram på friends arena och sjunger med gråten i halsen tillsammans med världens absolut bästa artist. När jag hörde och såg den här videon kunde jag inte hålla tårarna i styr. jag kan verkligen inte förklara min kärlek till den här mannen och hans låtar. I hela mitt liv har jag lyssnat på hans musik tack vare pappa. Jag somnade till hans musik när jag bara var några månader gammal. Tanken på att jag kanske kommer nudda honom på fredag gör mig helt svimfärdig. Jag kan verkligen inte förklara hur jag känner. Han är och kommer alltid att vara den största artisten genom tiderna för mig. Jag ska se honom på både fredag och lördag. Alltså detta är helt sinnessjukt. om en vecka!! min 5e och 6e konsert och det kommer bli helt magiskt! 

Bilder till förra inlägget

https://cdn3.cdnme.se/1696353/7-3/pic_51783d82ddf2b3359db2a099.jpg" class="image">


24 april

Idag blev det kondition, styrka vilket bestod av armar,mage och rygg idag. Var på gymmet i lite mer än en timma och sedan hämtade Simon upp mig. Resten av dagen har jag kollar på serier och bara tagit det lugnt, imorgon åker jag till Stockholm med klassen och det ska bli för himla kul.


23 april

Hade bara svenska i en timma och därefter åkte lina och jag till gymmet, tränade nästan hela kroppen och var helt slut efteråt. 20 minuter kondition på cykel och därefter 10 minuter armar 10 minuter mage och 10 minuter rumpa. Nu sitter jag i stan och väntar på bussen till Söderköping.


avokado med keso

deckade i min säng direkt jag kom hem från skolan ( efter att jag ätit mellis och duschat ) sov i kanske en timma? har faktiskt ingen aning för sen väckte pappa mig och sa att det var mat. resten av kvällen har jag suttit och skrivit Studentinbjudningar. nu är det fan inte långt kvar hörreni!! jösses. nu sitter jag i min säng och dricker världens godaste hallotee, ska snart krypa ner i sängen igen och sova, att man alltid är så seg på måndagar.. imorgon har jag endast svenska klockan 10.00 och därefter gym och friskvård och då ska det gymmas ordentligt. hela kroppen ska trimmas! 
 

22 april

inte mitt fel att bloggen har varit tråkig senaste dagarna.. jag har inte varit hemma och min blogg.se-app på mobilen har inte fungerat.. värdelöst. iallafall, jag har haft en kanon bra helg verkligen, i fredags var det myskväll för hela slanten tillsammans med min underbara emilia, sallad, glass och let's dance och en massa prat och skratt. På lördagen åkte vi hem till mig och hängde lite sedan åkte vi hem till emilia igen och fixade iodrning oss för kvällen, det blev en lite spontanutgång vilket resulterade till nyktert från min sida men det var en trevlig och rolig kväll. Söndagen åkte jag på kallas för att fira farfar 81 år och därefter tog jag bussen till söderköping där jag tillbringade resterande dagen tillsammans med min kärlek, blev en vårpromenad i solen samt åt glass. bättre helg får man leta efter. 
 

it's insane

godkväll på er.
sitter hemma hos min älskling och pluggar lite engelska eftersom att jag har redovisning imorgon. är jätte trött och det känns som att jag kommer somna vilket sekund som helst men vill hålla mig vaken tills tjernis kommer tillbaka från träningen eftersom jag behöver krama lite på honom.. mer har jag nog inte att skriva tyvärr. 
sov gott kram kram. 
 

18 april

Vi arbetade hela eftermiddagen med projektet och vid halv fyra drog jag mig till gymmet och tillbringade min tid där tills bussen till sörping skulle gå. Skönt att dagens träning är avklarad, nu är jag påväg till min pojke.


kommer igång imorgon!

haft en upp och ner dag idag, skolan var seg och jag var allmänt trött på allt ungefär. efter skolan gick emilia emilia och jag hem till emilia ( hmm mycket emilia där ) och lagade mat och satt och tyckte synd om oss själva, därefter pluggade vi häcken av oss samtidigt som jag höll på att somna 1893823 gånger. Mötte sedan upp lisis och köpte lite gott och sedan tog vi spårisen till hannah där det bjöds på tjejkväll för hela slanten. en riktigt bra kväll blev det och nu ska jag sova. pusss
 

TRAINING INSPIRATION


träning och kost

hade tänkt börja skriva mer om träning och kost på bloggen eftersom det är något som jag själv tycker är intressant samt att jag vill få en förändring på min egen kropp och därför tänker jag ha bloggen som ett hjälpmedel för att nå det mål jag strävar efter. 
 
Idag väger jag: 67 kg
Mitt mål är: 60-64 kg 
 
Jag bryr mig egentligen inte om vad jag väger eller hur stor jag är runt armbar,ben och mage huvudsaken är att jag själv ser resultat och att jag mår bra. Men att ha ett mål att sträva efter så som att minska i vikt kommer säkert göra det lättare för mig att forstätta och därför har jag valt att göra så. 
Jag tänker ta del av inspirationssidor om träning och kost och därefter kommer även jag kunna ge råd och tisp här på bloggen för er som också vill ända era vanor gällande träning och kost. Från och med idag ska jag försöka att träna mer på gymmet samt ut och gå promenader när jag har tid. Vi får se hur det går eftersom att jag så många gånger sagt att jag ska börja, men nu ger jag det ett försök igen, man ska inte ge upp hoppet. 
 
Bra start på dagen då min frukost bestod av: 
1 Glas nypressad apelsin juice 
1 Ägg 
1 Avokado 
Keso 
2 Knäckemackor med bönröra och gurka 

I'm not ready to let you go

sitter och kollar igenom gammal bilder på datorn, och tårarna bara rinner om två månader står vi där utanför skolan med studentmössorna på. vi kommer troligtvis tycka att det är den bästa och även den sorgligaste dagen i våra liv. just nu har jag bara ångest, ångest över att släppa taget om skolan, tryggheten och alla människor som man träffar varje dag under flera års period. nu är det på riktigt nu kommer man inte komma tillbaka till tryggheten längre. vi är stora nu. Tanken gör mig illamående.. jag är inte redo att släppa taget, de här tre åren på gymnasiet har varit de absolut bästa åren i mitt liv, jag har lärt känna så fruktansvärt många underbara människor som jag vet kommer finnas vid min sida i resten av mitt liv. men tanken på att flera kommer breda ut sina vingar och flyga iväg på nya äventyg gör mig rädd. rädd för att jag kanske aldrig får träffa de igen. jag har upplevt så himla mycket saker tillsammans med dessa människor, de har alltid funnits där för mig och vi har tillsammans hittat på så mycket sjuka saker. minnen som jag aldrig kommer glömma. studenten kommer bli ännu ett. kärlek
 

Time for sleep

ligger nergosad i sängen och kollar på the holiday, ska snart försöka sova Vi hörs mer imorgon godnattis sötisar


14 april

tillbaka till bamse igår då, det var mysigt att komma tillbaka och att träffa arbetskamraterna igen. hmm efter det var jag med tjernis hela kvällen, åt god mat och såg på film. idag mådde jag illa och huvudvärken höll på att ta livet av mig imorse men nu mår jag bättre från illamåendet iallafall. har pluggat en massa idag också och nu ska jag öva på mitt svenska tal några gånger till sen ska jag sätta på en bra film hade jag tänkt. söndagsångest? yesbox!
 
 

12 april

vilken bra dag det här blev trots det tråkiga vädret. i skolan var vi på studiebesök på det stället där de tillverkar all material till olika teaterföreställninar och andra föreställningar, väldigt intressant var det! kom hem till sommarvägen med lisa vid 3 tiden och då fick jag stå ut med en redigt panikslagen tjej som inte visste hur hon skulle göra med studentklänningsvalet.. jobbigt det där hörreni! vid klockan 17 övningkörde jag in till stan och släppte av mamma, lisa och sofie och därefter fortsatte pappa och jag och handlade thaimat och sedan begav vi oss mot De Geerteatern där det var Stand-Up show R.E.A med bland annat Anders Lundin och Ola Forssmed. Fyfabian vilket underbar och rolig show det var. tre timmar med humor och skratt! jag kunde faktiskt inte fått en bättre fredag. nu ligger jag i sängen och ska alldeles strax sova för imorgon blir det upp tidigt även fast det är lördag... ska nämligen till djurparken och träna på den nya bamseteatern med jobbet. förutom att jag fruktar att gå upp imorgonbitti ser jag verkligen fram emot att träffa mina saknade vänner bamse,lilleskutt och alla deras vänner. wiie!
 
 

Sleepy time

Jag bestämmer att jag ska gå och lägga mig vid tio för att ha lite lättare att ta mig upp ur sängen imorgon bitti, men som vanligt blir det inte förrens denna tid ändå.. (Kollade på film och åt avokado med keso samt knäcke med böngojs och gurka , mums)Och jag kommer ju säkert inte kunna somna på en timme heller, yääy! men vad gör det om hundra år ? INGENTING :) godnatt sötis


det här är humor

 

jag lever!

jo även fast jag inte trodde det ett tag där så är jag fortfarande kvar på jorden, ingen ny dimention ännu iallafall. skönt hörrö ni. pluggar dock fortfarande men måste väl ge upp snart för mitt huvud börjar värka och skriker efter film och min säng. ska bara dricka upp mitt chai te och skriva några rader till på den här förbaskade religionsuppgiften, vet nog inte hur många gånger jag har skrivit religion idag... men någ snackat om det, imorgon är det fredag och den består av mentalträning - studiebesök på Östgötateatern och avslutar dagen med engelska. i helgen ska jag på introdagar på jobbet. får hoppas det blir skoj. det lär det ju bli eftersom vi ska öva på den nya bamseteatern ( bamse i djungeln ) ååh så mysigt! 
 

plugg plugg och åter plugg

sitter i köket tillsammans med min dator och försöker bli klar med något av alla de ton uppgifter vi har fått.. inte trodde jag att skolan skulle ta upp såhär mycket tid och stesstankar, men om två månader är det över och det är väl bara att ta tag i skiten så att det blir klart fortare! jag hör av mig senare om läxorna inte har dragit med mig till en annan dimension eller något. puss och kram
 

11 april


9 april

vilken hetsig dag i skolan.. Blev dock bättre framåt eftermiddagen, hade friskispass i en timme och direkt efter det mötte jag upp Ewelina och åkte till gymmet igen ochk köttade i en timme, härligt att umgås med den fina flickan! kom hem vid 5 och hade då bara en timme på mig att duscha och fixa mig för sen åkte pappa och jag till stadium arena och kollade på när dolphins damer tog hem SM-guld!!


jösses

Rhodos 2012 - saknar 
ni märker säkert att det går upp och ner med bloggandet för mig del.. ni får räkna med det ett tag, har så mycket just nu att jag inte hinner prioritera bloggandet tyvärr, men ska försöka eftersom det är skönt att skriva av sig här ju. är väldigt stressad över skolan just nu, har pluggat hela eftermiddagen/kvällen hemma hos lisa. tack gud att man har en smart vän som kan hjälpa en när det är svårt. nu ska jag sova för imorgon är det upp tidigt och tillbaka till skolan igen. underbart..!  trött är jag, så problem med att somna tror jag inte jag kommer ha. sov godott puss.
 

4 april

Vilken underbar vårdag, åkte in till stan vid 12 och gick en vårpromenad 8 km med Emilia, stannade vid Halvars och åt årets första kulglass!! Mums. Vid halv 4 tog jag bussen till Söderköping och mötte upp pojken och nu sitter vi framför en film och myser, imorgon är det fredag och mitt sista lov börjar sakta med säkert ta slut.. Usch :(


Night night

hade det jätte trevligt och åt jätte god mat på la uva med familjen, nu ligger jag i sängen och ska strax sova, imorgon ska jag in till stan vid 12 och då blir det en lång vårpromenad med Emilia i vårsolen.


Restaurang med familjen

Vi ska snart gå ner till bussen och åka in till stan för att äta på restaurangen la uva. Hoppas på en trevlig kväll med familjen


3 april

blev inget stocholm vilket känns jätte tråkigt just nu när jag bara sitter här hemma och inte gör någonting alls.. men tänkte dra mig ut på en joggingtur i det fina vädret så fort frukosten har lagt sig tillrätta i magen ( jag vill inte få magknip ) ikväll blir det restaurang med familjen. mys! 
 
 

komplicerat

har precis varit ute och gått en liten sväng med min fina vän. i love you to the end. nu sitter jag i min säng och funderar lite, förstår inte mig själv ibland.. känner mig inte på topp,jag blir irriterad för småsaker och orkar typ inte göra någonting längre. hoppas det blir ändring på det snart för såhär vill jag inte må och såhär vill jag inte visa mig för folk jag tycker om. imorgon vart jag bjuden på att följa med några vänner till stockholm för en heldag med shopping men eftersom att min ekonomi säger nej måste nog även jag tacka nej till det erbjudandet..och det suger!! ska tänka på saken över natten ändå för är så sugen på att komma bort från norrköping iallafall för några timmar :) 
 

2 april

simon och jag sov ganska länge idag men ändå är jag jätte trött och skulle kunna somna nu direkt. men det ska jag inte! det är lov förtusan. sitter och kollar på fredagens avsnitt av let's dance så himla roligt folk som är med i år. hoppas ni har en fin kväll.
 
 

1 april

Vilken bra dag det här blev! Shopping, lunch, mys, middag och bio med den finaste personen jag vet. Vi kom precis hem från bion, såg "du gör mig galen" ååh vad bra den var!! Nu är vi hos tjernis och ska kolla på film och bara mysa resten av natten. jag är kär och livet är allt bra då hörreni. Godnatt

 


RSS 2.0