'' jag vill hem ''

sitter på religion lektion just nu slutar om 1,5 timme och jag håller på att somna när som helst.. vill bara hem och lägga mig i sängen framför en bra film. 

dream me away

sitter och kollar på bilder från weheartit och hittade dessa, jag skulle inte tacka nej till att ha något av dessa sovrum. 
 
 
 
 
 

20 september

denna skoldag beståd bara utav projektarbete då jag blev upphämtad av tjejerna vid halv 11 och sedan begav vi oss till djurparken där vi hade bestämt möte med pappa. vårt projektarbete handlar om att stödja och samla in pengar till en tigerorganisation. kommer berätta mer om det! vi var där i ca 3 timmar sedan åkte vi tillbaka in till stan och då mötte jag upp simon sen åkte vi till sörping. nu sitter jag i hans rum och bloggar och ska snart sätta på en film, han är nämligen på träning och kommer inte hem förrens runt 10-halv 11. 
 

19 september

var ute och sprang i en timma och sedan kom jag hem och gjorde ett styrkepass på en halv timma. känns skönt att vara igång nu. sitter och kollar på lite tatueringar på internet, jag är så sugen på att göra en. Jag och ewelina ska kanske göra det i oktober så jag måste komma igång och bestämma mig vilken jag ska göra, det finns flera jag tänker på. 
 

18 september

tillbringade mitt natt hos simon, kollade på fotbollsmatch och hade en allmänt mysig måndagskväll. idag har jag haft otroligt ont i magen, både magknip och träningsvärk på samma gång vilket resulterar till att jag har legat i fosterställning i min säng i i princip hela dagen. har varit ute och rört på mig nu på kvällen tillsammans med lisa och syster. nu ligger jag nerbäddad i sängen och kollar på tv. imorgon börjar jag 13.00 och jag klagar inte!! 
 

16 september

jobb jobb både lördag och söndag, nu återstår det bara två jobbpass innan jag slutar för iår på kolmården. kommer sakna bamse, lilleskutt och alla vännerna på bamses värld. men mest av allt kommer jag sakna mina underbara arbetskamrater som jag lärt känna under denna sommar. ni är bäst! nu ska jag strax gå och lägga mig, imorgon är det skola som gäller. godnatt! 
 
 
 

13 september

myste hemma hos pojken igår, hade sovmorgon till 11 idag vilket aldrig är helt fel, och det ända vi gjorde i skolan var att sitta och disskurera vårat projektarbete. runt 2 tiden drog tjejerna och jag till gymmet och köttade i två timmar, efter det blev det en sväng på mediamarkt med simon och därefter skjutsa han hem mig.har huttit med att ducha, halv sovit och ätit texas long horn sen jag kom hem. nu ska jag se film och sedan sova tidigt,är alldeles för trött idag. 
 

12 september

vilket härligt väder det är idag, drar mig in till stan snart, ikväll sover jag hos pojken. ha en bra dag !!
 

never give up

slutade princip skoldagn kl 11, åt lunch med brudarna och därefter gick vi till gymmet för att få våra gymkort då vi ska ha gym och friskvård nu i 3an, köttade på i ca 2 timmar på gymmet nu är vi igång och det känns skönt! efter gymmet gick vi en sväng för att leta praktikplats. nu är jag hemma och har precis duschat och bäddat rent min säng så nu blir det mys framför en bra film. 
 

8 september

nu är det helg äntligen och jag är ledig! igår satt jag hos frisören i fyra timmar och blev av med min svarta hårfärg. var även tvungen att klippa en decimerter av mitt hår.. vilket inte var det roligaste och nu är det jätte kort, men var tvungen eftersom att det var så himla slitet i topparna. men jag är iallafall jätte nöjd med resultatet av hårfärgen, spenderade resten av min fredag tillsammans med min fina pojke, vi började kolla lite mysiga resor som vi är sugna på att göra i vinter. ikväll ska jag hem till ewelina för lite festligheter och senare bjuds det på utgång.  slänger in en bild på slutrestultatet. 

5 september

spenderat mina två senaste dagar med emilia, hon är en så underbar vän! idag hade jag endast en lektion i skolan och då såg vi på film. inatt sover jag i söderköping och imorgon har jag inget lektion alls i skolan men vi ska arbeta med vårat projekt så åker dit ändå en liten stund. efter det ska jag fika med mina saknade flickor joline och ewelina. myyyys! på fredag har jag beställt tid för färgning!! 
 

3 september 2012

ligger nerbäddad i sängen, och det är sådär helt lagom kallt och skönt i rummet vilket gör det ännu skönare att krypa under täcket. dock slutar jag aldrig hosta vilket snart tar kol på mig.. måste fått någon himla grek-smitta när vi var i rhodos, för detta verkar ju aldrig vilja försvinna. imorgon är det en kort dag i skolan, har endast NP ( mer ett test inför NP ) i engelska och sedan slutar vi klockan 11.00.  nu ska jag försöka sova lite, är helt genom trött och behöver all den skönhetssömn jag kan få. sov gott skuttisar! 
 
väldigt dålig bild, men funderar förövrigt på att tatuera in denna text någon stans på kroppen snart. 

i skolan

sov hos simon inatt vilket var jätte mysigt och jag gillar den killen så himla mycket.. blev väckt av honom halv 7 imorse och pallrade mig upp för att sedan få skjuts av honom till skolan, ganska tidigt för min del men eftersom att simon börjar jobba vid 7 kände jag att jag lika gärna kan sitta i skolan en timma, hellre bil en buss! ohja.
sitter som sagt i skolan och det finns inte en kotte här, ganska skönt faktiskt. börjar dagen med gym och friskvård iallafall! ha en bra dag puss och kram. 
 

RSS 2.0