GOTT NYTT ÅR !!

nu återstår det bara en ynka dag kvar på 2011 imorgon är det 2012 och jag har bestämt mig för att det året ska bli så mycket bättre än vad 2011 har var. ikväll tänker jag fira in det nya året med människor jag verkligen tycker om och festa ordentligt på det! hinner inte skriv så mycket mera för jag måste börja fixa och sedan ta mig in till stan där jag ska hem till amanda för att börja förbereda kvällen bravader!
ha en sjukt bra kväll allesammans och ta det lugnt så det inte blir något kaos för det är aldrig roligt.
GOTT NYTT ÅR!
slänger upp en bild på tjerna och mig som vi tog igår när vi hade ansiskmask på oss.

snart är 2011 ett minne blått

bion igår var rikigt bra och rolig så den rekomenderar jag er att se. filmen var slut kl tolv och då gick jag och amanda direkt hem till henne och myste framför tvn. idag kom mamma och hämtade mig kl tolv åkte hem direkt och fixade med en kristallkrona som vi hämtade hemma hos mormor. nu ska vi snart åka till söderköping och hämta simon så ikväll ska jag umgås med honom vilket var ett tag sedan. puss på er!

i swear i be there

även om paniken för nyår fortsätter så vet jag iallafall vad jag ska ha på mig och det är ju något eller hur ?..

you are going down down down

jag mår alltid så mycket bättre när jag får höra bruce springsteen spelas o högtalarna, det är lycka för mig verklign! åh nu längtar jag så mycket till 27 july !!

29 december

goddag gullisar. idag har jag varit i staden och lunchat med min fina vän cathrine väldigt mysigt att prata med henne igen, det var så länge sedan sen sist. vid tre tiden gick jag ner och mötte mamma och sedan åkte vi hem.
ska snart börja hjälpa till med maten vilket blir hemlagad pizza. grrr så gott! senare ikväll blir det att ta sig in till stan igen för att sen se bio new year's eve med mina brudar som jag saknar väldigt mycket.
LOVE


hade ingen kamera så kunde inte ta kort på söta cathrine så fick bli en ful bild på mig som hon tog med sin mobil istället.. möhö

I do not know this feeling

jag vet inte vad det är för fel på mig just nu eller de senaste dagarna, har varit allmänt nere och har gråten i halsen hela tiden. förlåt för negativa pikon men det går nog över snart. jag vill inte känna såhär men ändå gör jag det. jag vill vara den glada och trygga flickan som inte ska gå runt och oroa sig för en massa saker.
det är nog lika bra att gå och lägga sig nu och sova,  tror jag behöver det.
nu ska jag som sagt krypa ner i sängen som är nybäddad mmmmm så skönt det ska bli.
imorgon blir det en sväng på stan med en saknad vän cathrine och det ser jag fram emot
saknar simon och nu säger jag godnatt

28 december

igår kväll blev det en spontan bastukväll med lite sköna människor
fredrika och jag kom hem till mig kl 6 imorse vilket är lika med att båda var hela döda och deckade i sängen med en gång. mestadels av denna dag har jag bara legat i sängen och degat framför filmer vilket jag tycker är för himla skönt ibland. ångest för nyår har jag också orkar nästan inte ens tänka på det just nu ohohoh..
för övrigt saknar jag min lisa som är i thailand och göttar sig för fullt. din lilla loppa!
videochatta med henne igår. söt tjej det där

it is not always fair

jag har gråten i halsen ofta nu för tiden det är svårt att alltid ha saker runt omkring sig som inte består utav det bättre utan utav det sämre. det är svårt men jag försöker visa mig glad för människor i min omgivinig man vill ju inte visa att man är svag liksom. men snart orkar jag inte längre hålla det där leendet som inte är äkta.. snart faller det sönder helt och hållet.

27 december

idag kom äntligen mina nya snygga skor från nelly.com





ett sista inlägg innan jag ska sova

glömde visa en bra bild på min julaftonsoutfit så är får ni det.


RÖD KLÄNNING - CARLINGS   SVART STICKAD KOFTA  - LINDEX   HALSBAND - GLITTER

det stormar utanför

förkyld och hostig har jag börjar bli woho vad roligt.. hade velat göra något roligt ikväll men så blev det inte
istället blev det en hemmasittarkväll med familjen och kolla på inidiana jones helt okej det med faktiskt. saknar min pojkvän såhär extremt väldigt mycket just nu skulle behöva honom vid min sida här i sängen och somna bredvid honom inatt eftersom det är så ruggit ute burrrr. men man kan inte alltid få som man vill tyvärr ;)
nu ska jag nog sova och hoppas jag mår bättre imorgon när jag vaknar för då är det dags att träffa släkten på pappas sida. god natt sötnosar!

dagen efter jul

sov till halv 1 idag vilket var väldigt skönt, tror det var all julmat igår som gjorde att jag sov som en stock.
jag har också hunnit med att gymma med pappsen, solat och övningkört. övningkörningen gick riktigt bra och jag är stolt över mig själv som lyckades köra en ganska lång bit denna gång. haha
nu har jag preics dushat och smetat in kroppen med massor goda hudprodukter så nu känner jag mig fräsh.
min nya mysiga tröja som jag fick i julklappa

proppmätt är bara förnamnet

denna julafton har varit fin och väldigt mysig. massor utav alldeles för god julmat och julgodis, en kalleanka som är lika bra varje år. dock ingen tomte iår vilket gjorde mig väldigt besviken... bortsett från det så har denna dag varit väldigt bra.  och självklart har man fått jätte fina julklappar.

GOD JUL ALLA UNDERBARA MÄNNISKOR!

julfrukosten var som alltid lika mysig dock ännu mysigare iår eftersom att vi har en brasa nu ockås hihi.
nu på morgonen fick jag ett par jätte mysiga tofflor och senare ikväll blir det allt mera julklappar. ska snart bege oss till mina kusiner där vi ska fira julen riktigt ordentligen med julmat upp över öronen, klappar och tomten som kommer på besök. jag älskar julen!
hoppas ni får en underbar dag!
syster, jag och våran underbara hund

24e luckan i chokladkalendern

ligger i min säng och är förväntansfull som ett litet barn inför julafton, vilket jag alltid är. dock börjar jag känna mig ganska så trött, kanske lika bra att gå och lägga sig så man inte missar tomten imorgon. wiiiie alltid lika spännande även om man blir äldre för varje år haha. godnatt på er tomtenissar!

julmys oh vad jag gillar det

igår tillbringade jag kvällen tillsammans med min fina vän fredrika hemma hos mig med massa svull och filmer och en hel del prat. idag åkte jag in till stan och mötte upp min älskling, först hjälpte vi till hans bror att flytta och sedan satte vi oss på espresso house och myste med en kopp latte. en riktig mysig och rolig dag med världens finaste pojke som jag älskar väldigt mycket! nu sitter jag i mitt rum med julmusik upp över öronen och drömmer mig bort lite. imorgon är det julafton oh jag längtar som ett litet barn.

nelly.com

äntligen har jag beställt dessa godingar från nelly.com 349 :-



christmas bell is ringing

OUTFIT: LEGGING - H&M  SKJORTA - H&M  KAPPA - LINDEX  PELSKRAGE - H&M

inhandlat.
HALSRING - GLITTER 100:-


ÖRHÄNGE - GINA TRICOT 59:-

den sista julklappen inhandlad

kom precis hem från ingelsta där det blev en heldag med shopping och lunch med min syster och henne vän caroline. handlade mest saker till mig själv eftersom att jag redan har handlat klart alla julklappar men för de andra två blev det julklappshandlande. för min del blev det ett par nya svarta jeans, två tröjor, ett halsband och ett örhänge. ikväll blir det myskväll hemma hos mig med min vän fredrika.
caroline och syster


underbara lov

drog inte på avslutningen imorse för jag är lat och var så himla trött.
gjorde mig en varm kopp choklad och sedan lite julskinka när jag vaknade. firade att det är jullov.
ska snart bege mig till stan där det blir lite shopping med syster och carro

extra starka och effektiva

kvällen har jag spenderat i soffan framför en bra film tillsammans med pappsen, hunden, en kopp te och nybakta kokoskakor-en bra start på jullovet om ni frågar mig. som jag skrev tidigare är det julavslutning imorgon bitti i stan vilket inte känns så lockande fast JO ändå det är en så mysig stämning och så vidare. men jag mår inte jätte bra på grund utav halsontet och känner att jag behöver sova ut. men men det märker man imorgon jag kanske är pigg som en nötkärna!? dock tvivlar jag på det hahaha. aja sånt märker man. nu ska jag knapra i mig några flera halstabletter och sedan ta och dejta kudden. Godnatt gosisar!

det kan göra ont

har precis ätit middag. nu väntar jag på att klockan ska slå 21.00 då filmen min stora kärlek börjar på kanal 3
om ni inte har något annat för er tycker jag att ni ska se den. riktigt bra film!
för överigt har jag börjat fått ont i halsen.. för mycket pussande på pojken min tror jag, men det är inget jag kan stå emot liksom. så ont i halsen får jag helt enkelt ha, det går över.

21 december

sista dagen i skolan idag wop wop så skönt. en väldigt onödig dag i skolan dock men man ska inte klaga!
efter skolan drog jag på stan med john och gustav och inhandlade de sista julklapparna, skönt att det också är färdigt nu. imoron är det julavslutning sedan kommer det efterlängtade lovet!

happy b-day !

idag fyller också min vackra fina söta och snälla vän jennypenny 17 år! STORT gratttis till dig stumpan



vit snö

foto av: syster. klicka här så kommer ni till hennes blogg.

I'll wait for you,and should I fall behind, wait for me - bruce springsteen

sitter här vid brasan och fixar och trixar lite med bilder. funderar över hur jag ska tatuera mig, tror jag har hittat vilken text jag vill ha iallafall. här får ni en bild som jag lekte lite med nyss. kanske en sån här tatuering, med just den texten!

19 december

två dagar kvar i skolan och sen ett efterlängtat jullov!
fick sluta en och en halvtimma tidigare idag från skolan vilket var himla skönt.
kom hem för ungefär 40 minuter sedan och nu har jag gjort mig en kopp varmchoklad med grädde ( lisas recept )
ikväll ska jag bara mysa vid granen och brasan.

it's christmas time

nu är granen klädd, mamma lagar julmat och det luktar allmänt jul i hela huset. oh så mysigt

gold and black


18 december- en snöig söndag

igår hade jag en jätte mysig kväll i krokek med familjen och saknade människor
det kändes verkligen som gamla tider när man var barn och allt var så himla bra.
idag väckte mamma mig kl 1 och när jag kollade ut genom fönstret snöade det så fint
idag blir det en lugnt söndag med att klä granen, och se harry potter 1 med lisa fisa
och en sak till. idag fyller mina fina vänner emilia och lina 17år grattis på er snyggingar! 

i walking behind you

igår var det fyllefotboll i jönsbergska skolan, det var helt okej att sitta och kolla, man träffade ju iallafall massa trevliga människor under kvällen. på natten åkte tjerna och jag hem till honom och sov där. kom hem vid 1 idag och nu har jag bara legat och tagit det lugnt, ska strax åka till krokek med familjen för en middag hos familjen Farksdi.
ha en bra kväll mina finisar!
gammal bild från någon dag i skolan

det är något som går i släkten, eller det tror jag iallafall

godkväller gott folk!
ligger i min varma och sköna säng nu och bloggar lite som ni säkert förstår
syster min sover över i mitt rum inatt vilket alltid är trevligt, gillar att ha sällskap när jag ska sova hii.
dags att socialisera sig lite med syrran nudå. sov gott alla ni underbara läsare.
P.S. fick en fråga ifall jag bodde i åby eller jursla, och svaret är att jag bor i åby so there you go!



15 december

imorse gick simon och jag som sombies till bussen väldigt trött båda två
hade psykologi på eber direkt på morgonen sedan hade vi en argumentations redovisning på svenskan
slutade kl 12 satt kvar någon timma med becca och gjorde klart vårat engelska arbete vid 1 fick jag skjuts hem av mamma. förövrigt blev jag precis klart med att städat hela huset all by myself! duktiga pikon
tänkte slänger upp några bilder så ni får se hur mitt hus ser ut nu när det är rent och fint och ingen grisstia som det annars brukar vara.

baksidan utav mitt hus

vardagsrummet



hallen



köket





14 december

matte nationella avklarad äntligen! oh vad nervös jag var idag.. har ingen aning om hur det gick
hoppas verkligen på att jag får ett G nu oh oh oh. efter nationella hade vi redovisning i historia och det gick bra. efter skolan drog amanda och jag till gymmet sedan mötte jag upp simon och då åkte vi till söderköping och direkt
gick vi hem till mormor och fikade och pratade och gick ut med hennes hund. älskade mormor <3
nu ligger jag i hans säng och kollar på how i met your mother medans han är på innebandyträning
sköt om er kramisar

tillslut rasar man samman



13 december

försov mig ganska så jätte mycket imorse.. 09.55 stod klockan på när jag öppnade ögonen
PANIK! som tur var fick jag skjuts av mamma så var i skolan runt kvar i 11. då hade vi femkamp med 1.orna.
efter skolan åkte jag in till stan och mötte upp mamma och syrran. medans syster var på dejt med en okänd pojke gick mamma och jag pch fikade på espresso house. kom hem vid 5 och då började jag plugga matte med en gång
matte NP imorgon usch nervös är vad jag verkligen är just nu
syster smygfotade mig när jag pluggade.

spark of hope


12 december

död död och åter död
det är helt sjukt hur denna måndag har varit ett helvete.så jag orkar inte ens prata om den men ni förstår alltså att den inte varit speceillt bra.. sitter nu i min säng med matteböckerna uppslagna varför? jo för jag har NP på onsdag döda mig för andra gången! nae fy vad negativ jag är men det finns inte mycker roligt i livet för tillfället men så kan det vara ibland snart jullov vilket är kanon bra!
förövrigt fick jag en gullig kommentar igår. en tjej som undrade hur jag fixar mitt hår
SVAR: jag brukar oftast bara platta det men en plattång, och sedan tupera lite så det får lite volym. annars brukar jag inte göra någonting speciellt med det utav bara sova med en knut eller fläta eller något liknande och sedan ha i lite saltvatten-spray så det får lite mera liv sedan så får håret lägga sig som det vill ( jag är ganska lat när det kommer till att fixa håret ibland)

3.e advent

hej på er godingar
har precis varit ute med hunden en sväng ska strax åka in till ingelsta med mamma och inhandla lite julklappar
senare i eftermiddag kommer simon hit och då blir det en myssöndag och kanske lite plugg på det också..
aja nu måste jag rusa ha en bra dag!

Why should everything change so fast

lisa har precis gått hem till sig, det blev en filmkväll med henne idag vilket alltid är uppskattat eftersom hon är en så fin vän. nu ligger jag i sängen och känner mig ensam hatar nätter speceillt när man är själv.. tänkte kolla på en till film innan jag sova. sov gott på er puss!
oldpic

10 december

drog till stan med amanda idag och strosade runt för att hitta julklappar, så mammasen och jag åker nog till ingelsta och inhandlar dom sakerna som jag tänkt mig att köpa imorgon. nu sitter jag hemma i mitt hemtrevliga hus och laddar ner massor musik och har precis lärt pappa hur man gör och han är överlycklig.. hah
ikväll blir det nog en lugn kväll. lisa amanda och kanske matte och johan kommer hit senare då blir det antagligt att se el clasico yäy!

en trevlig kväll i blacka

kom precis hem från blacka, har spenderat kvällen hemma hos degen där det var lite chillfest med många trevliga människor. min fina vän matte kom och hämta oss med bilen vid 1 och vi dunkade musik det högst vi kunde hela vägen hem. gud så underbart med musik! nu ligger jag i sängen och ska sova strax imorgon är det lördag och har inga planer ännu så får helt enkelt se vad som dyker upp. något kul ska jag iallafall se till att göra.
sov gott på er snyggingar pussss.
mina fina tjejer!

Two years ago, I stood there listening to this wonderful artist, in the summer he's back again


I hide myself for you

jag blir aldrig riktigt frisk känner jag
huvudvärk och yr i skallen jag gillar inte det här ett dugg

9 december

äntligen fredag vilket såklart innebär helg woppwopp
slutade skolan klockan 3 idag och då är det redan jätte mörkt ute lite suck på det
nu sitter jag hemma vid brasan och myser med massa mysig musik och väntar på maten
ikväll blir det lite chill med bastu, jacuzzi hemma hos degen i blacka
nu ska jag fortsätta mysa framför brasan kram!

I wish I could fly

denna kväll spenderade jag i soffan tillsammans med mamma och pappa där vi såg på film '' hur man blir av med en kille på 10 dagar''  riktigt rolig och bra film måste jag säga att den är. nu ligger jag i sängen och ska bara blogga klart detta inlägg och sedan ta och sova. fredag imorgon, har sovmorgon vilket är skönt slutar dock kl 4.
sov gott sötisar så höres vi imorgon!
muppbild från helgen.

mera värme till huset

igår kom äntligen våran braskamin vilket känns himla mysigt
imorgon kommer sotaren och ska fixa det sista och sen kan vi elda i den
äntligen en vinter med en mysig brasa.

8 december

goddag på er
blev ingen skola för mig idag.. känner mig inte helt på topp för tillfället plus att jag är skoltrött som fasen men det är nog alla just nu. jag ska se till att tuta och köra det sista veckorna innan jullovet nu iallafall!
förövrigt är det den 8.e vilket innebär att älskling och jag har 7 månader tillsammans. nuttit ♥
förut var jag iväg och övningskörde med mamma, det gick väl ganska bra sjukt svårt dock ojojoj
men jag ska se till att bli kung på att köra bil alltså.
sötakissen

7 december

det är mycket i skolan nu usch lite små panik
nästa vecka ser ut såhär..NP i matte på onsdag plus redovisning i historia, torsdag redovisning i svenska, fredag redovisning i tema och sista veckan redovisning i engelska jo men visst jag älskar verkligen redovisningar SÅ MYCKET!
vad annars då jo efter skolan drog jag till gymmet och köttade. lite efter det mötte jag upp pojken min
åkte hem till honom och la oss och tog en 2 ½ timmes powernap alltid lika skönt.
nu sitter jag alone i hans rum medan han är och tränar ochjag har faktiskt varit en snäll flickvän och städat hans rum som såg bokstavligt talat förhjävligt ut. nu ska jag nog plocka fram matte böckerna och plugga tills han kommer hem runt halv 11..  ha det gött kram
gammal bild.

cute dress

kollar igenom klänningar till nyår på nelly.com och hittade den här fina.
ska fortsätta kolla och se vad jag hittar men denna är ett allternativ

jag kanske är dum i huvudet men jag är också väldigt smart.

ostädat rum, mensverk ( tror jag ) ångest för skolan och livets bravader
detta kan hänga ihop med PMS jag vet inte? kanske kanske inte men jag tror det
hmm vet inte vad jag ska skriva så sätter punkt är så skriver jag mera sen när jag har nått att komma med
slänger upp en bild som nästan är exakt ett år gammal
första gången jag träffade simon lite gölligt tycker jag.

6 december

igen skola för mig idag mår bättre än vad jag gjorde i morse som tur är
mamma gjorde mannagrynsgröt till mig imorgon mums!
nu har jag suttit de senaste 2 timmarna och pluggat matte vilket inte går så jätte bra
ska ladda ner någon film och mysa i soffan nu hade jag tänka mig
känner dock att jag vill ha en viss person brevid mig nu
men kram på er så hörs vi senare!

mår inget bra

ligger i sängen och kan inte sova, mår fortfarande illa och yr i bollen tror jag börjar få feber också..
får se om jag orkar ta mig till skolan imorgon, vill inte bli sjuk nu har inte tid för det. ska ta några ipren och sen försöka sova
sov gott underbaringar!
bild från i lördag.

äntligen lite snö

vad mysigt att det har kommit någon milimeter snö idag iallafall
sov i två timmar efter jag kom hem från skolan
nu sitter jag i vardagsrummet och kollar på något fiskeprogram lite kul faktiskt
ska nog gå och lägga mig hyffsat tidigt ikväll, är fortfarande trött och mår fortfarande lite illa..
får se hur jag mår imorgon men hoppas jag mår bättre så jag kan gå till skolan och sedan gymma känner att jag behöver det.

Christmas wishes


lite saker jag skulle vilja ha under granen i jul

5 december

hade NP speaking idag med becca vi babblade på som bara de så får hoppas det gick bra för oss.
efter matten åkte jag hem för mår inget vidare illamående och ont i huvudet..
så nu ska jag ta en powernap innan jag kan sätta igång med pluggandet.
dålig bild och jag har fina strumpor.

breaking dawn one more time

hej på er finisar!
jag kom precis ut från en skön dusch, tänkte lägga mig i sängen och kolla på någon film tills simon kommer hit
ikväll blir det bio och se breaking dawn igen med familjen och älsklingen. jag ser den gärna en gång till. SÅBRA!

en rosa 18 åring

igår var det ett dundrande firande för beccis hemma hos henne, drinkar,frågesport,tårta, härligt sällskap och god tårta med mera. själv fick man dra hem vid halv 12 då resten av tjejerna drog ut på krogen lite surt faktiskt.. men bara fyra månader kvar för mig. Tack loorre för att man fick komma och fira dig på din 18 års dag!
födelsedagsbarnet. 
beccas fina drinckar med caramellfärg
fina och goda tårtan
frågesport om becca för att se vilka som kunde mest om henne
tårta och sång

boom bang bang

funderar på att ha en frågestund här på bloggen snart igen.
för överigt har jag precis packat klart grejerna och mamma ska strax skjutsa mig till fredrika
jag hoppas på en riktigt lyckad kväll och hoppas ni också får det!
LOVE
kvällens inspirations källa

3 december

mörkt och tråkigt väder
håller just nu på att fixa massa, ska snart åka hem till fredrika och sedan vidare hem till beccs där det väntas födelsedags firande för henne yäy.

ny dag i princip idag

godkväll eller natt hur man nu säger
ligger i sängen och är ganska så jätte trött
så jag tänkte stänga av denna data maskin och sedan dejta kudden
imorgon får jag sova ut hur länge jag vill och det är det bästa som finns.
nae nu somnar jag godnatt på er finisar

18 år och allt, grattis min efterblivna vän!


en mysig fredag helt enkelt

det blev att stanna hemma denna fredagskväll och det är jag glad för att jag gjorde är så himla trött
syrran och jag gick ner och handlade massa gott och nu har vi legat i min säng i några timmar och svullat och kollade på hot chick. sjukt bra film! våran hund doris kom precis och la sig och ville mysa så nu är det trångt här i min säng men det gillar jag.

we are the world

lyssna och njut!

2 december

väldigt segt att gå till 3 på en fredag när man är van vid att sluta kl 12.. hi
men nu är det äntligen fredag iallafall och jag sitter och gör inte ett skit, orkar nog inte göra något annat vettigt ikväll faktiskt är så sjukt trött efter denna skolvecka. imorgon blir det iallafall att ta på sig finkläderna och fira min kära vän rebecca som fyller 18 år. då blire lite fest dock ska ju alla de tjejerna ut på krogen senare imorgon kväll och lilla jag som inte har fyllt 18 än får väl ta mig hem eller hitta något annat roligt. lite segt faktiskt men snart är jag där också. bara 4 månader kvar!
nyinköpt.  STICKAT TRÖJA - GINA TRICOT 149 :-

jag tystar ner mig själv

1 december och jag har glömt att ta min först choklad i kalendern.. illa utav mig
och jag kom på det nu när jag liksom har borstat tänderna så duktigt. men då blir det två stycken imorgon bitti istället yäy.

friends are good to have

hade ingen psykologi imorse vilket gjorde att jag egentligen inte behövde ta 7 bussen.. men vafan en håltimma är alltid skönt att få. resten av skoldagen var soft. slutade kl 12 lisa och jag drog till stan och käkade chicken sedan blev det lite shopping också. sedan gick lisa amanda jenny och jag och satte oss på kupolen och bara pratade någon timma och det är alltid nödvändigt.
har precis varit ute och gått med hunden en lång promenad i mörkret, jag kände att jag verkligen behöver komma ut och rensa skallen lite. och nu ligger jag i min säng och livet suger.. okej ska inte uttrycka mig så hemskt för det gör de ju inte men för tillfället är inget på topp överhuvud taget ingen gnista någon stanns SUCK. men det kommer väl förhoppningsvis fram igen till helgen får jag hoppas. nu ska jag se film och tycka synd om mig själv och bara försvinna bort ett tag hejsvejs.
mina fina flickor.

RSS 2.0