29 augusti

spännande, det är fortfarande augusti och hösten har redan kommit.. idag gick jag till skolan vilket kändes skönt att få träffa alla glada och underbara vänner igen efter en veckas ligga-hemma-själv-och-tycka-synd-om-sig-själv- osv. hade endast en lektion vilket resonerade till att det inte alls var jobbigt i skolan idag. blev upphämtad av simon som idag tog sitt körkort, grattis gubben! åkte lite bil och pratade lite mellan himmel och jord. fick skjuts hem och läste lite i min engelska bok som vi har i läxa.. nu ska jag sätta mig ute på trappan och prata med min andra halva och senare kommer simon hit igen. byeee!
 

inte en dag har gått utan att jag tänkt på..

legat hemma sjuk idag också, fick dock lite besök av en fin vän i nån timma vilket livade upp stämningen lite iallafall. imorgon ska jag kämpa mig till skolan den lilla timmen jag har lektion, börjar nämligen klockan 13.00 och slutar 14.00 så det klarar jag nog :) vill bli frisk nu, och saknar rhodos!! 
 

if life could be like in a fairy tales

jag är hemsk på uppdatera denna blogg.. förstår om ni inte orkar läsa den längre ;) 
har legat hemma sjuk i en vecka nu och det känns som jag bara blir sämre, idag fick jag även bihåleinflamation vilket verkligen livar upp stämningen lite extra.woppa!!  har knappt ätit någonting på tre dagar men matlusten liksom försvinner när man är sjuk och andra jobbiga problem finns i luften. klocka är iallafall halv 12 just nu och jag kan inte sova.. blir ingen skola för mig imorgon heller och vad ska jag göra imorgon? jo blir väl att ligga helt död i soffan hela dagen och tycka synd om mig själv och bara tänka.. tänka på allt. orkar inte detta.. inte bara det här med att vara sjuk för jag vet att det går över, jag vet även att det andra också går över med tiden, men just nu gör det så ont att jag inte vet vart jag ska ta vägen. jag känner mig som världens minsta människa och jag gör allt för att söka trygghet där jag igentligen inte finner den. jag vet att jag igentligen är en stark person.. men senaste tiden har jag sjunkigt längre och längre ner till botten där jag tillslut har det svårt att ta mig upp till toppen igen. jag vet att allt kommer bli bra tillslut. det är jag inte det minsta rädd för. men varför varför kan jag inte försöka göra något åt det nu med en gång istället för att vänta och sjunka ännu längre ner? det är en fråga som jag ofta ställer mig själv.. men jag vet inte. jag kan inte. inte ännu. jag är inte redo för det än. livet är inte alltid lätt.. men det vet nog alla, men för eller senare, kanske med lite hjälp från andra kommer livet bli så mycket bättre det vet jag. 
Godnatt 

rhodos 2012

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
som ni säkert ser på bilderna har jag och brudarna haft en galen vecka på Rhodos och just nu vill jag bara tillbaka!! lätt den bästa veckan i mitt liv. loove!

mot varmare breddgrader, höres om en vecka!

nu är väskorna packade och jag ska snart dra mig in mot stan där jag ska möta upp tjejerna och sedan ta bilen upp mot arlanda. halv sju ikväll lyfter vi mot Rhodos!! detta kommer bli bästa veckan med mina tjejer. 
vi höres om en vecka, ta hand om er!! 
 

11 augusti

gaaaah.. jag är så dålig på det här med att packa, känns som jag har glömt miljontals saker som är viktiga? hmm och saken är den att jag troligtvis kommer glömma en massa saker men nu orkar jag inte packa mera. haha 
jag är så himla taggad att det är sjukt! bara en dag kvar tills vi åker!! uuuh galet. dockär jag galet nervös inför flygresan.. som ni kanske vet så är jag galet menar verkligen galet flygrädd så får se hur detta går, har iallafall bestämt att jag ska sitta imellan amanda och lisa i planet om det nu är  så att vi har platser tillsammans !? annars vet jag inte vart jag tar vägen, då får jag be någon slå mig hårt i huvudet så jag svimmar av under starten så jag missar den. aa det låter som en god plan. iallfall är galet taggad och ikväll ska jag och lisa bara sitta hemma och tagga ännu mera och även kanske gå ner och köpa lite gottit. planet går 18.25 imorgon kväll från arlanda. så ligger det till i mitt liv just för tillfället! hade göttttttt 
 

1 dag kvar till rhodos

hade min sista arbetsdagen idag på högsäsång, börjar jobba helger i september sen också. men det tar vi när det är dags nu ska jag njuta av min veckas semester med världens bästa tjejer i grekland!  på söndag åker vi :)
 

1 dag kvar till rhodos

hade min sista arbetsdagen idag på högsäsång, börjar jobba helger i september sen också. men det tar vi när det är dags nu ska jag njuta av min veckas semester med världens bästa tjejer i grekland!  på söndag åker vi :)
 

tända ljus och ont i halsen

ligger nerbäddad i sängen med tända ljus runt omkring i rummet och ser på film. halsen gör ont är uppsvullen och jag kan knappt prata.. usch vad jag hatar att vara sjuk. hoppas jag mår bättre imorgon för då ska jag in till stan med tjejerna och inhandla saker till rhodos resan och även planera lite. det känns att det är nära nu! 
 
mina nya jeans shorts som jag inhandlade från gina tricot för en vecka sedan

ser ganska lovande ut!


6 augusti

vilket sommarväder vi har.. började dagen med ett besök på vårdcentralen och fick reda på att jag bara hade ett virus i halsen som så småningom kommer försvinna så hoppas det försvinner snarast möjliga! sedan åkte jag och mamma och handlade lite nödvändiheter till resan så som huvuvärkstabletter, rakhyvlar och andra bra-att-ha-saker. nu ligger jag i min säng och kollar på SATC och väntar på att maten ska bli klar. 
 

7 dagar kvar..

sitter och skriver ner lite saker som är bra att köpa innan vår rhodos resa om exakt en vecka. helt sjukt galet hur taggad jag är. vi kommer ha det så himla galet underbart!! jag och mina absolut bästa tjejkompisar i varma grekland i en hel vecka!! kan det bli bättre? NEJ det kan det inte. 
 
 

sex and the city

har legat i sängen i princip hela dagen och kollat på jag vet inte hur många avsnitt av sex and the city. väldigt skönt att äntligen ha en serie att kolla på igen medans jag väntar in nästa säsång av gossip girl som inte kommit ut ännu.. men sex and the city är verkligen ingen dålig serie det heller. mår fortfarande inget vidare och ska vara hemma från jobbet även imorgon. ska åka till vårdcentralen och kolla upp halsen så att det inte är någon jävla halsfluss eller nått annat tråkigt.. måste bli helt frisk till på söndag då vi åker till rhodos!! 
 

5 augusti

sov nästan ingenting inatt.. vaknade flera gånger av att halsen värkte och att jag hostade, vaknade halv 6 och kunde inte svälja och hela halsen var uppsvullen.. jävla hals som ska hålla på hela tiden, den blir aldrig bra, så var tvungen att ringa till jobbet och sjukanmäla mig.. jag som var så sugen på att jobba på bamse idag :( oooh! 
får inte bli sjuk till rhodos nu säger jag bara!! 
 

ajaj min hals ..

legat hemma i princip hela dagen tillsammans med fredrika och bara kollat på film och tagit det lugnt. har börjat få lite ont i halsen och hoppas inte det blir värre nu.. orkar inte det. imorgon ska jag jobba på bamse vilket gör det lite bättre med tanke på att det är ganska mycket roligare att springa omkring i en bamsedräkt och krama på barn än att stå vid en trampolin. hihi. nu ska jag fortsätta se på film i min ensamhet och försöka att inte känna mig mer ensam än vad jag redan gör.. 
 
jag har förövrigt färgat mitt hår, och det blev svart återigen eftersom jag hade ångest över den hemska utväxten jag hade så var tvungen att färga innan rhodos, så jag får bli blond framåt hösten/vintern då jag har råd med det. 

nutte, det perfekta ordet


3 augusti

det är redan 3 augusti.. sommaren har gått så himla fort och jag känner att jag inte har hunnit göra nått spännande över huvudtaget. men som sagt åker jag och mina favorit tjejer till rhodos och en vecka och det kommer vara den stora höjdpunkten på detta sommarlov, det kommer bli helt galet och jag är så himla taggad!
idag är jag ledig och har precis ätit lite frukost och ska snart ta mig ut på en powerwalk. ikväll ska jag nog träffa fredrika som jag saknar!
 

några dagar som varit

jobbat i tre dagar nu och det har gått bra, har även festat lite med några arbetskamrater vilket var jätte trevligt. efter gårdagens bamse pass på jobbet bestämde ewelina och jag att vi skulle ta en titt i tropicariet. idag är jag ledig och det behövdes känner jag. igår var jag på den svenska björnstammen en sväng med min saknade vän amanda. 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0