28 februari

Fin dag torsdag faktiskt är det veckans bästa ( skoja ) men iallafall en solig dag och har endast en lektion. Sov hos älskling inatt , firade hans pappa som fyllde år och åt god mat. Nu sitter jag och väntar på bussen och fryser tur att solen skiner.


Thailand del 2

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thailand del 1

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 

27 februari

Godmorgon solstrålar! Idag är det en bra dag förutom att jag har min allra första körlektionen om 1,5 h och är sjukt nervös. Men det ska nog gå bra även om ja glömt bort helt hur man kör bil.. vakande av mig själv klockan halv 7 och kunde inte somna om så hade en lugn och skönt morgon utan någon stress alls. Ska strax dra mig ner till bussen. Hoppas ni får en fin dag :)


tekniska saker är inte min grej...

ber om ursäkt så jätte mycket mina vänner.. men det blir inga bilder ikväll heller, jag har suttit i över 2 timmar med att försöka föra över mer än 1000 bilder på min hårddisk och det har blivit fel hela tiden så kan inte få över dom på min dator.. ( jag är inte så teknisk okej.. ) och nu orkar jag inte försöka mer det blir bara fel men ska försöka fixa det imorgon! jag lovar att det kommer komma upp bilder innom kort. nu måste jag sova för imorgon har jag min allra första körlektion och jag är nervös! godnatt kram kram 
 
 

Grattis fin mamma

Idag fyller min fina mamma år,så det blev god mat och paketöppning. Jag bakade även en kladdkaka som jag sitter och mumsar på just nu medans jag försöker få över alla 1000 bilder från resan till min hårddisk. Snart kommer det upp bilder


Nu är ja levande igen!

Har inte kunnat blogga nått i thailand som ni märkt, försökte men det var nått fel med internet.kom hem i söndags kväll och det är nog inte förrens nu jag känner mig skapligt levande igen. Resan var väldigt seg och att bara ha sovit 4 timmar på 2 dygn gjorde mig ganska seg i skallen. Men nu är jag tillbaka! Sitter just nu och väntar på bussen till skolan men ikväll kommer det nog upp bilder och berättelser om resan. Kan iallafall säga att det var den bästa resan jag varit på!


På Arlanda

sitter och äter på Arlanda just nu, har gått omkring och kollat i affärerna och ska väl snart köpa med oss lite färdgodis. Planat lyfter om 3 timmar och jag har världens ångest ( flygrädd ) ni får ha det så bra iallafall det ska jag ha! höres när jag landat :)


9 februari - nu drar vi till värmen!

Sitter i bilen på väg till Arlanda nu, min älskling har deckat här bredvid mig eftersom han var uppe hela natten så att han kunde sova på planet. Smart kille! Sjukt taggad är jag iallafall och kan inte vänta tills vi har landat i värmen. Men först ska jag försöka klara av den hemska flygresan.. Bloggar mer på Arlanda. Kram


Tjejmys

Kom precis hem från en mysig kväll med mina bästa tjejer. blev god mat ( donken ) frukt doppat i choklad samt gladiatorerna och en massa skratt. kommer sakna mina bruttor lite granna faktiskt. Nu ska jag sova för imorgon blir det en lång dag. Flyget går kl 8 imorgon kväll. Godnatt skriver mer imorgon.


burr burr !

då sitter man här med pirr i magen. imorgon äntligen bär det av till Thailand. ikväll ska jag speldera lite tid med mina fina tjejer hemma hos jenny där vi ska laga mat och mysa och senare blir det bowling. nu sitter jag och väntar på att emma ska komma och hämta mig så ska vi åka sen. fryser dock som en gnu men det blir det ju ändring på imorgon!

snart smäller det!

glömde berätta för er att kolmårdens djurpark ringde igår och frågade ifall jag ville komma tillbaka iår och arbeta igen, och självklart säger man inte nej till att arbeta med bamse och skutten en sommar till. förövrigt gick gymmet bra och jag köttade på som fään, eftersom det blir sista gympasset innan Thailand dock har jag bestämt att gymma lite på hotellet också. fett skönt att kunna springa ner till havet och svalka sig efteråt ju. kvällen har jag spenderat vid min resväska för att packa färdigt det mesta. blev även en promenad med lisa samt tillbakablickar på livet 2010-2011. saknar den tiden! nu ska jag sova imorgon är det en lång dag. skola 8-14 och därefter heldag men mina favorit tjejer. mer om det imoron. puss godnatt
 

7 februari 2013

hade endast religion från 10.40-11.50 idag, nu sitter jag på spårvagnen och ska åka upp till gymmet. vid halv 3 ska mamma och jag skriva in mig på körskolan, nu är det fan på tiden att börja med den där skiten!


6 februari 2013

sitter på kupolen med ett gäng fina vänner och käkar lite sallad. Varit omkring på stan och gjort lite ärenden så det var skönt att sätta sig ner och ta det lite lugnt. Ikväll sover jag hos Emilia


bästa du

Älskling och jag svängde förbi dollarstore innan vi åkte hem för att köpa lite saker inför resan och eftersom han är världens bästa fick jag välja precis vad jag ville och så köpte han det till mig. Tack jag älskar dig!


3 dagar kvar!

Hade endast gym och friskvård i skolan idag, gymmade i 2,5h och efter det var min kropp som spagetti.. Men jösses så skönt. Efter gymmet drog jag på stan en snabbis och fyndade två bikinis på bikbok för 40kr, 10 kr per del. Super nöjd! vid fyra blev jag hämtade av min älskling.


5 februari 2013

Sitter hos tandläkaren och väntar på att jag ska checka mina tänder, det är konstigt att man fortfarande har lite fobi för att komma hit ... Slängde upp en bild på min frukost också.


4 februari 2013

Idag har min kropp svikit mig helt och hållet, hade corepass på gymmet klockan 8 och efter ett tag ville mina armar inte samarbeta längre så jag kunde inte ens greppa vattenflaskan ... Sjukt läskig känsla men jag kämpade mig igenom hela passen ändå med lite små roliga rörelser. Efter träningen hade jag religions prov och det gick väl
sådär, efter skolan åkte jag upp till stan och mötte familjen och älsklingen och därefter tog vi sista vaxinsprutan innan resan. Nu känns det att vi åker snart, pirripirr! Blev en fika efter det och nu sitter vi i bilen påväg hem.


Natti natti

Dags att sova, pojken ligger redan och snarkar bredvid mig, larmet ringer 05:45 imorgon bitti.. Och då står Friskis pass på menyn!! GODNATT :)


3 februari 2013

fint dag, inte lika fint humör men vad gör det när emma snart kommer och hämtar mig då vi ska käka lunch på ingelsta, hon får mig på bra humör den flickan. pluggat lite religion prov imorgon.. usch! bara 6 dagar kvar till Thailand det känns toppen! nu ska jag dra mig.
kraaamar
 

Pappa grappa

jätte mysig middag på pappa grappa med världens bästa vän. Därefter åkte vi hem och nu sitter jag i min säng och ska sätta på en film och sova. Orkar inte riktigt med den här kvällen så jag sover hellre än att vara vaken. Men sova är skönt så det gör ju inget! Hoppas ni haft en fin lördag iallafall :) puss och kram


2 februari

varit på stan med mammsen och pappsen idag, köpte resväskor till resan, present till simon och lite annat smått och gott.  strax ska lisa och jag ta bussen in till pappa grappa där hon ska bjuda mig på middag, världens bästa vän! ikväll kommer simon hit och då blir det lördagsmys. en mycket bra lördag helt enkelt!
det här halsbandet fyndade jag idag, 20:- på ur och penn 

Dagens outfit


Kom inte på något rubrik

min fredag blev inte riktigt som planerat men det gör inte så mycket, mysigt att vara hemma och umgås med familjen också. Just nu ligger jag och myser i sängen och kollar på film. Hoppas ni har haft en bra dag!


1 februari

Godmorgon! Sitter i skolan och leker, just nu löser vi korsord och därefter blir det tipspromenad. Slutar om en timma, bra fredag!

(inlägget skulle publicerats för två timmar sedan )


RSS 2.0