tjugohundraelva ska blir ett bra år

2010 har varit ett väldigt händelserikt år.. tyvärr med mera dåliga än bra saker
och därför hoppas jag verkligen att 2011 kommer bli ett år med mycket lycka istället
under året 2010 har jag insett att livet,vännerna och fram för allt min familj är väldigt värdefull och viktig
så därför ska jag verkligen se till att ta vara på alla stunder man har och göra livet så bra som möjligt för både mig själv och andra!
det är lite så här en flicka som jag i 16års åldern sitter och tänker på just nu höhö
men nu ska jag allt ta och sova, puss och kram och sov så gott :)
mina fina vänner hannah och lisa !

2010 blir 2011

hejsan blir ett sent inlägg idag
hade gäster hemma först på dagen sedan åkte lisa och jag in till staden för att sola men fanns ingen tid och så skulle vi träffa tjejerna så vi hann inte med det och sedan fick vi stå ute och frysa ihjäl i hela en timma jag trodde jag skulle gå sönder så kallt var det alltså.. sedan blev det bio med härliga människor och efter det satte vi oss på donken för att vänta på bussen hem till åby
nu sitter jag i min säng och ska snartis sova , för imorgon blir det full rulle hela dagen
mamma ska fixa mina naglar sedan blir det att fixa sig extra fin till kvällen, lisa och jag ska laga god mat och sedan dra oss in till bella för att förfesta med tjejerna och efter det vidare på fest! hoppas och tror på att morgondagen kommer blir kanon!! ska inviga 2011 på bästa sett med mina underbara vänner. love you all

dålig uppdatering

jag vet.. har varit kass på att uppdatera bloggen, men som jag har skrivet jag hinner inte med att blogga så mycket nu, sorry.
men iallafall var på stan igår och shoppade loss lite på mellandagsrean, sedan åkte jag hem till emma och myste där hela kvällen och sov kvar över natten, vaknade av att vi fick dåliga nyheter att lokalfesten som vi har taggat så mycket till nu är inställt på självaste NYÅR ! så nu har vi tre dagar.. TRE dagar på oss att fixa nått nytt till nyår.. blir iallafall att vara med brudarna så det är ju bra, och det där löser vi på nått sett
aja så idag softade emma och jag bara och lackade lite pga det.. åkte sedan in till staden och fikade med alla tjejer
och nu på kvällen har lisa och jag bara myst hemma hos mig och kollat på film.
nu blir det att sova för min del imorgon ska jag upp tidigt för att stå utanför mediamarkt 09.00-13.00 och sälja korv WOHOO! ( någon som vi gör med fotbollsklubben )
jag kommer frysa ihjäl alltså!!
aja på med vantar,mössa och sockor (ding)
så kom förbi media markt imorgon och få GRATIS korv hihhi
AE nu ska jag sova puss och godnatt ♥


släktträff så det står härliga till

svårt att hinna med att blogga nu i mellandagarna när man ska åka och vara social och träffa släkten från både mammas och pappas sida, men det är så det ska vara
har precis kommit hem från min faster där hela tjocka släkten från pappas sida har umgåtts idag, riktigt trevligt och mysigt, det är en grej som vi gör varje annandag jul, äter lax,potatis och sås spelar frågesport och andra trevliga grupp aktiviteter, dricker och äter allt för mycket, och så är släkten Lind väldigt vinnarskallar så det blir ett himla liv i huset kan jag säga. haha
nu blir det att träffa min mupp till vän lisa, man blir så vänskapssjuk när det är jul, hih
så ska försöka få hit den flickan och sen mysa vid en film SÅJA
ha en bra kväll kram!!

God Jul alla underbara läsare !

nu är det jul igen, har precis fixat mig och nu inväntar vi släkten sen blir det att äta sig så mätt som det går på all julmat att man knappt kan gå den lilla vägen till vardagsrummet för att kolla på kalle anka.. nu ska jag fortsätta njuta av den härliga julstämningen ha en underbar jul allesammans !
puss och åter igen GOD JUL ♥



julafton

hihiihiihihih ae jag måste sova nu.. blir ju inte julaftons morgon snabbare för att jag sitter uppe ?
kraaaamar och godnatt !

GOD JUL

nu är det julafton gott folk, hoppas ni alla får en kanon bra dag för det är ni alla värda
puss och kram <3
vad skulle jag göra utan dig lisa ? <3

GÄSTBLOGG/LIVSHISTORIA / LISABÄSTATHÖRN

chacha bloggen, lisa här bre!
ae men jag och erica chillar gärnet med film, gurka, morötter och dipp, muums!
igår var det Deja vú , riktigt jävla nice, verkligen sjukt kul kväll! tack boys n' girls!
så är det ju så att det är julafton imoorn! så jävla jätte skönt och jag och pikon ska fira jul bara några meter ifrån varandra så det blir riktigt awesome.
nu hade jag tänkt berätta lite om hur jag och erica träffades...

Det var en varm dag, solen stod högt på himlen och vinden lekte i trädkronorna. Då var det en liten flicka som vid namn Anna Erica Margareta Manfred Lind som så fint spelade boll på gatan med sin syster. Erica var vid den tidpunkten 6 år gammal. Hon hade flyttat till den lilla charmiga byn Åby, efter att ha spenderat hela sitt liv på den norrköpingska landsbygden Vikbolandet. 

I det gula huset brevid vägen där de två flickorna spelade boll, stod i fönstret en annan liten flicka. Hon var fräknig och rött lockigt hår. Den lilla flickan hette Lisa Johanna Margareta Thörn, redan nu hade flickorna något gemensamt (mellannamnet Margareta), och ingen av dem visste hur deras vänskap skulle komma att bli starkare än jordens dragningskraft. Det var nog den dragningskraften som gjorde att den lilla flickan i fönstret tog några nyfikna steg ut på gatan för att granska sin nya granne lite närmre.
Bollen for genom luften och landade på det gula husets tomt. Erica tog några nervösa steg mot den okända flickan, i samma ögonblick som flickan så snällt sparkade bollen tillbaka. Ett avgörande bollspel var igång.

Efter ett tag var de båda töserna mycket trötta i den varama hettan och beslutade sig för att ta en paus. Erica hade precis fått en alldeles ny video, Stuart Little 1. En mycket spännande filmatisering.
Efter denna dag har de två flickorna, som nu mera är två välvuxna kvinnor, hållit ihop och så ska det förbli. Det står skrivet i stjärnorna. Kärleken förblir evig.
Det är nu 10 år sedan. Fullt baserad på en verklig händelse.

Första skoldagen i ettan (lägg märke till Nalle Puh väskorna♥)
jag älskar dig Anna Erica Margareta Manfred Lind!

it's Christmas time

sitter i köket och dricker lite glögg, även om jag inte gillar det så mycket så känns det som ett måste nu när det är jul och allt.
jag är alltid så förväntansfull inför julafton, älskar att göra sig extra fin, vänta in släkten, äta massor utav julmat, kolla på kalle anka klockan tre och sedan vänta på att tomten ska komma och sedan öppna alla fina paket, ooh vad mysigt det är
dock är jag väldigt traditionsbunden av mig när det kommer till julafton, varje år brukar vi fira jul hos mormor och morfar och jag sitter alltid i ''min'' fåtölj när vi ska öppna julklappar, men nu när mormor inte orkar fixa med allt längre ( som jag förstår ) så ska vi vara hemma hos oss och fira jul, kommer kännas så annorlunda att det inte är som det brukar men nån gång så måste ju traditionerna brytas, blir nog en lika mysig julafton i år iallfall, förutom att min älskade morfar som inte kommer sitta på sin stol och äta massor med knäck och le och vara glad.. det känns väldigt hemskt men han är med oss i våra hjärtan hela tiden ändå.
saknar dig morfar <3

dagen innan julafton

gårdagens festande blev väldigt lyckat ! massor utav trevligt folk och mycket dans
har träningsvärk efter all dans haha så ska det vara
fick skjuts hem vid halv tre av lisas pappa , åkte förbi donken och köpte en chees, det var nog den godaste hamburgaren jag någonsin ätit sådär sent på natten efter mycket festande.
nu har jag städat hela övervåning så nu är det rent och snyggt, måste ju vara fint i huset när man ska fira jul hemma för första gången

JULLOV !

nu har vi äntligen jullov fyfan så underbart !
kan som sagt inte blogga så mycket nu när mitt internet inte funkar.. men börjar blogga som vanligt när jag får tillbaka det.
ikväll är det fest för fulla muggar som gäller ! nu kör vi killar och tjejer hihiih

20 december

hejsna hoppsan bloggen
idag var skolan riktigt chill, vi hade först matte och slutade den lektionen med dumlebiongo,
sedan hade vi hål och då pluggade emilia och jag duktig som vi är
efter det hade vi samhäll i kanske en kvart fick bara reda på provet
skulle ha haft en lektion 13.05 men eftersom att emilia och jag var färdiga med det som vi skulle arbeta med på den lektionen så fick vi sluta kl 11.45 nice!
så vi traskade hem till emilia och lagade mumsig curry kyckling med ris och currysås
efter det pluggade vi som galningar iallfall ett tag tills vi inte orkade mer och snackade allvar om saker och ting som tynger ner två flickor i våran ålder hehe
en riktigt trevligt eftermiddag med en mycket trevlig tjej !
kom hem runt halv sju och då klädde mammsen och jag granen och den blev super fin!!

uuuusch

VARFÖR ska lärarna lägga allt sista dagarna innan jullovet för?
vi går liksom bara måndag och tisdag bara två fucking dagar..  och då ska jag hinna med att göra två inlämningsuppgifter, ett läxförhör och ett engelska prov på typ 100 glosor som jag aldrig kommer att få in i skallen!? jag lackar !!

handbolls em-final

nu är det dags att bänka sig i soffan och kolla på handbolls finalen i handboll

lite mumms !


19 december

just nu funkar mitt internet och jag är glad!
igår så chillade lisa och jag hemma hos mig och snackade massor utav skit sedan åkte vi in till stan och träffade emma och madde en sväng
sedan åkte lisa,jag och grabbarna hem till lisa där vi skulle hålla hus hela kvällen och lite senare kom också emma och madde, en riktigt trevligt kväll !
igår fyllde också mina fina vänner emilia och lina 16 år ! grattis i efterskott sötnosar <3
min vän lisa

17 december

mitt internet krånglar så det kanske blir lite dålig uppdatering nu de närmaste dagarna så att ni vet..
idag är det iaf fredag SKÖNT!
i skolan hade vi julpyssel,julmusik, såg på tomten är far till alla barnen och spelade julklappsspel och slutade kl 12.
efter skolan åkte jag in till stan och mötte upp bella,fredrika och ebba så gick vi omkring där ett tag
vid tre åkte jag hem och nu sitter jag hemma och väntar på att maten ska bli klar och sedan ska jag ta bussen hem till bella, får se vad som händer ikväll !
bilderna är tagna från emilias och linas blogg !

16 december

idag har jag gjort mumsig fruktsallad som jag ska ha med mig som fika på julpysslet i skolan imorgon
alltså så blir morgondagen sjukt chill!
ska julpyssla, spela spel, lyssna på julmusik och kolla på film hela dagen imorgon och så slutar vi kl 12
kan ju knappt bli mycket bättre.

fortfarande 15 december

var som sagt på bio idag med mamma,syster,emilia och alex och vi såg på harry potter
tyckte faktiskt att den var riktigt bra och spännande!
kom hem för ungefär en timma sedan och nu är jag sådär skönt trött så man bara vill sova gott hela super natten!
torsdag imorgon och vi går till 12.15 ska ha spinning på idrotten och jag kommer vara medvetslös efteråt wohooo
köötttaa !!
nu blir det soooooova för min del KRAMIS
en bild på mig och beccus när vi käkade paus för nån vecka sen.

bio time !

slutade skolan halv fyra idag, mötte upp mammsen på stan och fick skjuts hem
nu kom vi precis hem och ska bara fräscha till oss lite och sedan back to the city again för att kolla på bio
harry potter!
pusss


15 december

fick en fråga ifall lisa och jag bor grannar.
svar: yes det gör vi hela 32 meter från varandra ( vi räknade avståndet när vi var yngre)
fortsätt ställa frågor!

it goes round and round

helt okej skoldag idag,dock en lång dag
slutade kl fyra med idrott men vi hade avslappningsmassage på idrotten så det var inte alls fel
efter skolan drog john och jag till badhuset för att praktisera
dock inte så ansträngande praktikplats vi fick bada i 45 minuter och sedan visades vi runt i pannrummet och efter det tömma soppåsarna och vid 7 slutade vi
så nu är jag hemma och har ätit ,duschat och nu sitter jag och pluggar på träningslära som vi har prov på imorgon wohoo!
får se hur det går, har pluggat i två timmer och känner att jag inte får in mer i skallen faktiskt och så
känner att jag somnar när som helst
imorgon är det onsdag och då blir det bio på kvällen med mamma,syster och alex mys!

grannen i huset bredvid

vill bara säga att jag älskar min knasiga och underbara vän lisa thörn ! ♥

13 december - lucia

skolan idag var riktigt soft, började med att lyssna på lucia
efter det blev det julfika och sedan brandlarm som en viss mupp råkade sätta igång pga bränt socker? HAHA
så hela skolan fick stå ute och frysa i ca några år?
sedan hade vi samhäll och då såg vi bara på film

tomten har skvallrat !?

helluuhelluu
idag slutade vi kl halv 1 skönt!
efter skolan åkte mamma och jag in till media markt för mamma skulle kolla på kyl och frys och jag skulle kolla lite på mobiler som jag kan önska mig i julklapp, så kom hem med en htc desire, nice abolut!
dock lite tråkigt att man vet vad man ska få i julklapp nu..

det är sjukt hur mycket man kan sakna något som man inte har

har kollat på två kärleksfilmer ikväll aaw :') blir så glad men ändå får jag så ont i hjärtat när jag ser det.. för då inser man hur mycket man saknar kärleken

far far away..

idag åkte hela familjen till familjens farkasti landställe och grillade korv och hade det mysigt, skönt att bara vara iväg sådär med familjen.
nu sitter jag här i min säng och kollar på filmen blind dating, sitter som vanligt och tjuter när det är romantiskt och sorgligt..men sån är jag
imorgon är det måndag och en ny vecka framför sig.. men imorgon slutar vi kl halv 1 så det är ju skönt
kramkram
old photo: jag,lovisa, emma

girls just want to have fun


wipidobidoo

har varit hemma hos mig med tjejerna ikväll treevligt !!
nu är jag väldigt trött och tänkte sova, imorgon är det söndag och det innebär för mig att bara slappa och ta det lugnt hade jag tänkt mig iaf.

we cant't slow down

hellu bloggen
har bakade med lussebullar med syster idag riktigt mummsiga.
nu äter jag lite makaroner och dunkar musik och inväntar tjejerna som kommer runt halv 9 då kör vi! hih

misslyckat

drog inte på nån fest igår, blev bara förfest hos issa med tjejerna och sedan drog vi hem till madde och kollade film med henne,hannah,amanda,cissi,viktor,ludde och jonas trevligt!
nu är jag hemma och bakar lussebullar med syster mumms!
ikväll kommer brudarna hit
puss

party!!

idag slutade vi skolan halv 12 fy så skönt
efter skolan åkte jag och tjejerna ner till stan och tittade lite och käkade lunch
nu är jag hemma och ska börja fixa mig och sedan ta bussen in till stan,
ikväll blir det party.
puss

sov gott

nu blir det att sussa, imorgon judo sen slutar vi halv tolv sooft !
puss och kram alla fina läsare ♥

torsdag

idag hade vi samhälls prov som sagt, det kändes helt okej men man vet ju aldrig hur det kan gå
hade fyspass på idrotten helt slut efter alltså, men himla skönt efteråt
slutade kl kvart över tolv och då drog emma,madde och jag till donken och käka sedan hämtade mamma mig där vid ett, nu är jag hemma och har precis duschat och tänkte sätta på en film och bara chilla i sängen!
maddis och jag !

en trött pikon,är en halvt sovande pikon

nu orkar jag inte plugga mera.. är sjukt trött idag alltså
blir att sova tidigt för min del, imorgon är det torsdag och det innebär att vi slutar 12.15 gu så skönt!
och på fredag slutar 11.30 awsome!
dock har vi samhälls prov imorgon första timman, det får gå som det går på det, mer kan man ju inte göra liksom?
nu blir det att dricka lite te och sedan krypa ner i sängen
puss och godnatt

plugga

nu ska jag sätta igång med att plugga.. samhällsprov imorgon på demokrati
byebye

julning!?

okej,innan jag sätter igång med att plugga engelska glosor, så fick jag bara lust att skriva av mig lite, om att Hjula!? ja ni vet när man slänger menen över kroppen som en båge? alltså jag kan verkligen INTE det, har aldrig klarat av att få ens lite av ena benet högre än 10 cm!! ser typ ut som en köttbulle med armar eller nått liknande, illa erica illa är det för jag är för svag i armarna så att jag inte orkar lyfta upp mina kropp, eller kan jag bara inte tekniken? ja hmm jag tror det är båda sakerna haha
MEN bara sätta igång att öva för fasen i gatan det där ska jag klara av någon gång i mitt liv.
hur många år kan det ta.. det vet man aldrig
rita lite i paint,  men typ såhär kanske jag ser ut när jag hjular ..

måndag 7december

idag slutade vi skolan kl 4.. usch man är så trött vid den tiden.. sen kommer man inte hem förrens kl kvart över fem för att man måste åka buss och gå i meter hög snö i tio minuter från busstationen till mitt hus.. jippie!
nu har jag precis kollat på paradise hotel och ska sätta igång att plugga engelska , har glosor tills imorgon
blir nog att sova efter det för har sjukt ont i huvudet och mår inte alls så jätte bra, men det går nog över förhoppningsvis.
även fast denna årstid är så underbart mysig, med all snö,ljus och mörker så saknar man ju ändå värmen och sommaren så sjukt mycekt !!

6December

godkväll bloggen
idag var det första dagen på denna skolvecka alltså måndag.. skolan gick rätt snabbt vi slutade kl tjugo över två
efter skolan drog becca och jag hem till henne och chillade ett tag, sedan drog vi oss ner mot stan och mötte upp emilia,emilia och lina för att käka på paus
och efter att vi blivit helt proppmätta efter den goda maten bar vi oss av mot kulturkammaren för att kolla på improvisations-teater med klassen och två klasser till, riktigt roligt faktiskt
teatern var slut vid 9 och då gick emilia gånger två och jag hem till emilia och var där tills jag åkte hem runt kvart i tio
nu sitter jag här i min säng och ska snart sova är trött efter denna långa men roliga dag
vi höres imorgon puss och godnatt
en bild på min hund doris

GODNATT

har kollat på beck ikväll, varför tycker jag alltid att det är obehagligt att somna när man har sett på beck!?
det är nått med musiken i filmen ae jag vet inte.. muppigt
aja nu dags för mig att sova vi höres imorgon
puss och godnatt fina människor

söndag 5 december

idag är det en slappis dag, har vikt dom sista kuverten  så nu är det klart, skönt det
nu ligger jag och ser på film i min säng och väntar på maten nu
puss

accept or cancel


pulka

lisa och jag tog på oss termobyxorna och traskade de drygt 5/6 km till emma längst upp i jursla
åkte massa pulka och sedan var det bara för lisa och mig att traska tillbaka samma väg hem igen,
snacka om att jag har sjukt ont i fötterna nu, men lite motion har aldrig skadat wiieho!
nu ligger jag iallafall i min säng sjukt skönt, blir att sova snart och sova länge imorgon
puss

king of the world

är jag hemma efter en shopping runda på stan med lisalutt, blev några julklappar och lite saker till mig själv också.
nu har jag precis duschat och väntar på att maten ska bli klar, blir grillat ikväll gott!!
sedan får jag se vad som hittas på.. verkar vara helt dött ikväll, men ska troligtvis träffa tjejerna.
bilderna från igår
















go girls!

blev en himla lyckat kväll igår hos moa med massa trevliga tjejer
tack!
pappa hämtade mig och bella vid halv 2,vi skjutsade hem bella och sedan åkte vi dirket hem och jag somnade på en gång. nu ska jag fixa mig klart och sedan drar lisa och jag in till staden för att handla julklappar
bilder från igår kommer upp så fort jag får tag i bilder. heh
puss
just nu

it's Friday

goddag, igår sov jag som sagt hos emilia med henne, emilia och lina
riktigt mysigt! jag och emilia somnade inte förrens typ halv 2 så imorse var vi helt döda kan jag säga..
drog till konstmuseet vid 9 där vi skulle på rundvisning med klassen
sedan tillbaka till skolan och ha två till lektioner och slutade 14.10
nu sitter jag hemma och ska snart börja fixa lite för ikväll blir det att dra till svärtinge på fest för att fira beccus som fyller 17 år idag grattis gumman!
rebecca loorents!

mys kväll

nu sitter vi här med tända ljus hemma hos emilia och kollar på romeo och julia och äter fruktsallad,mummms!

andradecember

dra mig hem till emilia och tillbringar kvällen och natten där med tjejerna ! myys
vi höres imorgon
puss puss

goodnight people

nu har jag kollat på the ringer med pappsen, så mysig film det där.
jag tycker att människor som har nån sorts av handikapp verkar så mysiga och så trevliga, jag blir så glad när jag ser den filmen.
nu blir det att sova imorgon är det en kort tag slutar kl12 skönt.

bara lite sådär


bild från skolan idag jag,john och emilia!
bilden tagen från lina och emilias fina blogg
http://decemberbarnn.blogg.se/

bless the broken road

har precis kollat på paradise hotel, bra att alexandra åkte ut tycker jag
nu är det bara att vänta tills klockan är 21 då är det the ringer på 6an, sjukt klockren film

1 DECEMBER

skolan idag var lång och seg, fick prata med en lärare i skolan för ett missförstånd och lite skit.. har lite dåligt samvete nu liksom.. men men, efter skolan drog jag och becca och käkade på stan och sedan kollade vi runt lite.
sedan mötte jag upp mammsen och syster och så köpte vi vinter skor
nu har jag kollat på första avsnittet av julkalendern och inväntar paradise hotell
imorgon slutar vi tidigt och då blir det mysa på stan med min älskade fru
kramkram

RSS 2.0