what happens in vegas.

har precis kollar på what heppens in vegas en sjukt bra film som jag verkligen rekomenderar er. ska nog sätta på en ny film och glo på har ju inte mycket annat för mig.
imorgon blir det iallafall sola och bada med mandis och troligtvis några mera tjejer och senare blir det kanske en sväng till gymmet för att svettas lite eller ganska mycket!. let's get do it
syster och jag för några veckor sen

I must say it a thousand times

, ericalind

31 juli

fan känns inte så bra att det är sista dagen på juli nu.. sommaren är snart slut, ooh så fort det ska gå , inte okej tycker jag buhuhuh..
menmen. igår var det som jag skrev middag hos cissi med brudarna där vi firade henne med godmat och dryck sedan begav vi oss vidare på fest hos patrik mitt ute i ingenstanns alltså, gick i drygt 40 min från busshållsplaten till mitt ute på landet där han bodde. men det var det värt för det blev en riktigt lyckad kväll måste jag säga.
vid 2 drog lisa amanda och jag hem till amanda där vi somnade dirket efter att vi knaprat i oss lite utav amandas 1,5 kg kexchokladlåda hihi.

one complete revolution around the earth

i miss you


girls want to have fun

goddagens tomtar och troll och allt vad man kan säga.
har precis fixat mig klart inför födelsedagsfirande i lindö, vid fem får lisa och jag skjuts in till stan av min otroligt snälla vän mattias. ikväll ska vi brudar göra det vi är bäst på, att ha kul tillsammans hiihihih.
idag har jag på mig en blå jeansfärgad klänning från bikbok.

i can be your hero baby

igår blev det lunch på skafferiet med simon och lisa. drog hem till fredrika runt 6 någon gång och fixade iordning oss. sedan drog vi oss in till stan och mötte upp lite fina vänner och drog till trädgår'n och åt middag.
senare på kvällen åkte vi hem till ludde och festade lite, lisa,jag,ludde,kevin och viktor sov kvar i lägenheten under natten.
nu är jag hemma och ska snart börja fixa iordning mig. ikväll blir det att fira cissi som har fyllt år plus en liten avskedningsfest eftersom hon åker till USA nästa vecka och är borta ett år.. kommer sakna henne.
skriver mera sen om jag hinner, nu kommer lite bilder från igår. kramkram
gårdagens outfit.
lisa och simon på skafferiet
fredrika,jag och lisa
lisa och fredrika
ebba och viktor på trädgår'n


simon och jag


ludde,lisa och kevin



wavin' flag

nu ligger jag nerbäddad i min nybäddade säng med mina nya påslakan som jag hade fått av mamma när jag kom hem hih. älskar nybäddat. får också besök av syster som sover över i mitt rum inatt eftersom jag är för feg och tycker det är jobbigt att sova själv. sån är jag ;)

syskonen lind när dom är som snyggast.

red dress

har glömt visa er hur min nya långklänning ser ut så här får ni två inte så jätte bra bilder .


R.I.P

det som hände i Norge nu i veckan är helt oförståligt.. hur kan en människa göra något sådant mot andra människor? alltså det är helt sjukt. hoppas han får mer än ett helvete i fängelset !!
skickar en tanka till alla drabbade.



nelly.com

har varit inne lite på nelly.com och hittade två söta rosa klänningar på deras rea så dom kommer om 2-3 dagar, känner bra med lite nytt i garderoben.
en av klänningarna.

im on a boat yooh , in the club yooh


im home now.

tjenna tjennare.
nu är jag hemma efter en veckas segling ute till havs med familjen thörn plus familjen lindegren och lohman, har haft det kanon bra, mycket sol,bad och skratt hih. kan lova att det var för himla skönt att ta en riktig dusch när jag kom hem idag huuu alltså. aja som sagt nu är jag hemma och bilder kommer så fort som möjligt.

solen tittar fram !

tjenna solstrålar !
har städat hela huset på förmiddagen, sedan har jag kollat på film no strings attache, riktigt bra!
åker nog ut med lisas segelbåt ikväll eller imorgon mitti. inte riktigt bestämt ännu. är borta till tisdag eller onsdag så blir inget bloggande medans jag är borta.
får se om jag hinner blogga senare ifall vi åker ikväll. annars så får ni ha det så jätte bra !
glömde visa navelpercingarna jag gjorde för några dagar sedan.

en aning sömnig

ligger i sängen och är sjukt trött, men kan inte sova försökte men gick inte så satt på datorn igen. man blir ju faktiskt sömnigare utav att sitta vid datorn
så såsmåningom kommer jag säkert decka mitt på tangentbordet (y)
och så saknar jag min älskling <3

''everything ends here''

målade hela förmiddagen idag jobbigt men ändå lite roligt.
efter det in till stan för att se harry potter med lisa. fyfan vad bra den var!! lisa och jag grät i slutet eftersom det var sista filmen och att det inte blir någon mer harry potter filmer..you will always be in my heart ( oj vad djup jag blev där ) men sant harry potter är en stor del i min uppväxt wtf ! hihi.
efter bion mötte vi upp sara,jessica , bella och fredrika och drog till gud vad gott och käkade där. sedan drog vi oss vidare ner till flygeln där veronica maggio spelade, jag har haft en riktit bra dag!








what I would be without your breath

ikväll har lisa och jag kollat på första delen utav harry potter, ätit popcorn och skrattat en del åt gamla roliga filmklipp. nu ska jag bara skriva klart det här inlägget och sen sova för imorgon ska jag vara i lisas karport och vara berädd att måla lisstorna igen.. men man får ju pengar !
sedan vid 3 imorgon ska vi se sista delen av harry potter och efter det kolla på veronica maggio.

måla lite här och måla lite där

nu på eftermiddagen har lisa och jag målat lisster hemma hos henne, vi tjänar faktiskt ihop 200 kr var.
är man arbetslös så gör man ju allt för lite money så att säga.

snakes

äntligen har pappa fixat så att vi ska skaffa ormar, i augusti ska vi hämta två stycken ungar.
dock har vi inte riktigt bestämt oss vilken art vi ska ha en.
det står mellan dessa tre



trädboa


kungsboa


madagaskarboa

eat some food

goddagens. så arg för detta väder alltså kan det inte vara sol när det är sommarlov!! men som tur är ska jag följa med lisa och hennes familj ut och segla i helgen och då ska det bli fint väder hihi woho! älskar skärgården
har precis bokat biljetter till nya harry potter filmen som jag och lisa ska se på imorgon. så ikväll blir det att ha lite harry potter maraton och fräscha upp minnet lite med dom gamla filmerna.
nu ska jag käka lite mat skriver mera senare.
mina fina vänner simon, cissi amanda och lisa får stå för bilden idag.

i miss you baby

saknar min älskling sjukt mycket.. fick också reda på att han ska vara borta FYRA veckor inte tre veckor..
han har verkligen inte koll den muppen..  hur kommer jag klara mig utan honom så länge ? hih
älskar dig så mycket simon tjernström ♥

all night long

sorry för jag inte har bloggat idag, men har inte riktigt orkat och inte haft tid heller.
igår var det som sagt fest hos twinzen nilsson. amanda,bella alicia och jag åkte till kimsta runt 6
blev en sjuuukt bra kväll/natt, jag stannade som sagt kvar där hela natten. party all night long helt klart!
somnade på golvet vid 6 med dunkande musik runt omkring mig. vaknade upp fyra timmar senare då alla andra också hade vaknat. de gänget människor som var kvar vi drog ner till pizzerian och käkade fyfan så gott det var!
taack sara och matilda och alla andra för en grym kväll!
nu på kvällen har jag varit ute på petterslund och åkt fyrhjuling och haft det lite roligt. nu ska jag se film mer syster sen sova nattii.
bilder från igår.


sara och alicia


matilda,clara,becca, erica


erica, steffe, matilda, becca


amanda, clara


ida,matilda, erica


erica,clara,challe

18 juli

hinner inte blogga så mycket idag, ska strax gå ner till bussen och åka in till stan och möta bella,amanda och ida sen drar vi oss vidare på fest hos sara och mathilda. sover hos manis inatt, skriver när jag kommer hem imorgon
puss och ta hand om er ! :)
lilla doris somnade i soffan när vi myste vid en film.

skype utan mick ?

har legat i min säng typ hela kvällen glott filmer och degat, kollade också damernas vm match som japan vann.
fixade precis skype så har pratat lite med älsklingen dock inte så lätt för mig att prata som inte har mick.. men får köpa en i veckan så jag kan prata lite med honom hih. nu ska jag ladda hem en till film och somna till. godnatt
så seriös..

jamijami

har precis städat klart mitt rum, snart är det mat. hunden har fått några jätte stora utslag på kroppen och hela hennes huvud är helt uppsvullet stackars lilla numme..men mamma och pappa medecinerar henne för full nu så det går nog över snart får man hoppas. ikväll har jag ingen aning om vad jag ska göra , kanske träffa tjejerna men inte säkert ännu vi får se.

SHOE INSPIRATION



im gonna fuck you.. softly

godmorgon godförmiddag.
hade en riktigt trevlig kväll igår , först tjejerna hos jenny där vi käkade pizza osv. sedan drog vi oss vidare till jonas där det var lite chillfest riktigt roligt att träffa gamla godingar igen.
lisa och jag tog halv 2 bussen hem, hade sett fram emot att få sova i min säng men när jag kommer dit så sover stefan där ( vi hade gäster över natten ) så sprang ner till mamma och pappa och var skit arg för dom visste ju att jag skulle komma hem.. ingen plannering över huvudtaget, sjuukt arg var jag kan ja lova ! så natten fick jag tillbringa mellan mamma och pappa. woho! ae men när jag väl somna så sov jag gött.
nu är familjen och spelar minigolf.. dom väckte mig imorse men jag var helt död och orkade inte gå upp. men nu ångrar jag mig jätte mycket vill också spela .. fan vilka problem jag har haha.
nae  nu ska jag äta frukost kram på er
love

make me feel right

drar mig snart in till stan och sedan hem till jenny för middag med tjejerna som jag skrev förut.
satt och lyssnade på nån fin låt och började tänkta på min älskling som är i USA, det är sjukt hur man kan sakna någon så mycket redan.. han har liksom bara varit borta två dagar. heh
det är väl tanken på att jag inte kommer kunna träffa honom på tre veckor som gör det jobbig. men nu ska jag inte vara såhär ! får tänka att det kommer bli så sjukt underbart att träffa honom sen när han kommer hem sen hih.
nu ska jag dricka lite vatten sen sticka iväg möhhaha puss

tuta och kör

goddag lördag
igår var vi hos pontus på fest , sjukt lyckad kväll och natt med ett gäng riktigt trevliga människor !
festade hela natten i princip, tog 06.00 bussen till stan, blev frukost på donken med lisa , ted och teddy
sedan vandrade vi ner till resecentrum och tog 07.05 bussen hem till åby. landade i min säng ca kl 8 och somnade direkt, vid 2 kom pappa upp och väckte mig. nu har jag duschat och känner mig lite mera levande än vad jag gjorde i morse. ska snart börja fixa mig igen och sedan drar vi hem till jenny för tjejmiddag med bästa brudarna.
har ingen kamera för tillfället så blev inga bilder , men bella tog några så lägger kanske upp dom när jag får tag i dom, så får bli en bild på pontus från förra gången vi var på fest hos honom.
tack för en grym kväll ponta och alla!

we do it again

ska snart in till staden med lisa och möta upp bella så ska vi gå lite där och käka lite på stan, sedan åker vi hem till bella och fixar oss lite och ikväll drar vi på fest ute i östrahusby, sover kvar där så kommer hem imorgon.
ha en fin dag !

svar på fråga !

hej jag har en fråga angående shortsdressen. Är det en vit du har eller rosa? Jag köpte den vita och den är så genomskinlig i röven så vågar inte använda den. Något tips??

svar: hej på dig ! jag köpte den ljusrosa shortsdressen på bikbok och den är också väldigt genomskinlig , jag hade den på stan en dag och min vän sa åt mig att mina trosor syntes jätte mycket.. så aa jag fick springa till två olika affärer och köpa nya plagg som jag kunde ha den dagen, lite pinsamt.
tipst för detta.. är väl att inte anväda några trosor alls ! wolla. nae skoja bara, men några bra släta vita stringtrosor, jag vet faktiskt inte vad som är det bästa, eller så har man ett par tunna cykelbyxor under. man får testa sig fram helt enkelt. kram kram.





bloggar hos wajki

sitter hemma hos min kusin i hennes lägenhet och bloggar lite medans hon lagar någon god mat.
imorse sa jag hejdå till min älskling då han skulle ta tåget upp till stockholm och sedan åker iväg till USA i tre veckor, usch vad jobbigt det kommer bli, kommer sakna honom så himla mycket.
efter vi hade sagt hejdå så mötte jag upp wajki på stan så vi tog en latte på expresso house och sedan vandrade vi lite på staden. jag köpte en röd långklänning äntligen !
nu ska vi äta och sedan ska jag möta upp lisa så åker vi nog hem eller gör nått annat spännande, får se.
kramkram

kör på en fläta idag

ska snart gå ner till bussen och åka till älsklingen ska spendera kvällen och natten hos honom, imorgon åker han iväg till USA, kommer sakna honom så sjukt mycket alltså :( men att sakna är bra !
imorgon ska jag fika på staden med min saknade kusinvitamin wajki och sedan blir det kanske bad med amanda.
nu måste jag rusa till bussen puss kram !
idag kör jag på en enkel och skön fläta.

vart är solen ??

godmorgon på er
nu har jag suttit ute på alltanen och ätit lite frukost men det var lite kallt ute idag.. vart är solen ?? den har ju inte varit framme så man kan ligga ute och steka på jätte länge känns det som.. hoppas verkligen det blir bra väder snart så man kan förbättra sin bränna !! det var vad jag hade att säga just nu hihi puss kram
saknar italien nu !

blev hemmakväll istället

blev inget söderköping ikväll för vi hade ingen skjuts och ingen av tjejerna kunde åka dit.. så blev och blir en hemmakväll med smoothie och film. inte helt fel det heller om jag får säga det själv.
nu ska jag se på the mask med jim carrey !! godnatt för andra gången idag.
hade det lite tråkigt så lekte lite med webcamen..

12 juli

sov hos älsklingen inatt har hjälpt honom att packa lite till USA resan, idag gjorde vi inte så mkt cyklade och handlade och typ glodde på film. jag drog in till stan vid halv 5 och mötte upp simon och bella och så tog vi en fika på coffé house sedan tog jag bussen hem och fick skjuts av mattis upp för backen haha snäll vän man har.
nu ligger jag i sängen och har lite panik ifall jag ska åka tillbaka till söderköping eller inte, får inte tag i mina vänner så vet inte ifall vi ska åka dit eller inte och bussen går liksom om en halv timma.. FUCK
får se hur det blir men verkar som att det blir att stanna hemma ikväll som det ser ut nu..
men sånt man märker, nu ska jag göra ett sista försök att få tag i dom. godnatt osv ! hih PUSSS

ingen överskrift

nu sitter jag hemma hos tjerna, var på stan en sväng med han och rasmus och nu ska vi snart laga nån mat för jag är grymt hungrig '' kurr kurr ''
ikväll blir det kanske att dra och bada nånstans med tjerna,ramsus,flaxen,pz.
nu ska vi laga mat kramkram

11 juli

hallåå där, sorry för att jag inte har bloggat men har inte haft tiden till att göra det , det är ju trots allt sommarlov !
aja har iallafall varit på munken in the park med vännerna i lördags, igår var jag med min älskling hela dagen och så sov han kvar tills idag, nu sitter vi och väntar på att vi ska gå ner till bussen så ska vi käka på stan och sedan åka hem till honom. den jäveln åker till USA på  fredag morgon så jag måste tillbringa så mycket tid med honom som det går inann han åker och är borta i hela 3 veckor.. usch vad jag kommer sakna honom, men sånt är livet !
bloggar mera när jag kommer hem till tjerna. ha en bra dag pussss.

ett stort glas vatten !!

hemma efter en hård men rolig kväll-natt-morgon vid älgsjön med bella,rebecca,michis,ted och ponta.
vad ska man säga alltså haha, sov i 1 timma i ett litet kallt tält och har någ aldrig varit så törstig på att glas vatten i hela mitt liv..
men nu äntligen sitter jag hemma med ett stort glas vatten och dör lite, måste sova !! aja det hinner man inte med nu det är ju rätt fint väder.
bilder kommer senare.

oh baby baby

var ute och fotade lite med med syster förut , så här kommer lite bilder.

känns rätt okej

var och badade med syster och hennes kompisar förut.. har ju inga egna vänner så vad ska man göra liksom ?
haha nae men alla mina vänner har ju jobb så vad gör man inte för lite sällskap ;)
skulle ha åkt in till stan och fikat med bella och fredrika men kände att det blev lite kort om tid så får bli en annan dag.
fick hem mina betyg idag också, sjuukt glad jag blir när jag fick MVG i idrott och hälsa A, friskvård A.
VG i datorkunskap och estetisk verksamhet. lycklig tjej!
nu ska jag snart äta middag och sedan ska jag ut och gå med min saknade vän mattias, vi har en hel del att prata om han och jag. ha en fin kväll alla.

6 juli

happy att det är fint väder idag.
idag: städat huset, lagat mat , och nu sitter jag och solar och dricker en smotie mumsigt.
finns ju inte mycket annat jag kan göra om dagarna eftersom alla vänner jobbar och står i..
får se vad som händer och fötter ikväll, nu ska jag fortsätta med att sola medans solen är upppe.
saknar frugan !

i'm gonna be here for ever

har legat och degat i sängen hela kvällen, kollat på film och druckit vatten typ.. är arg och ledsen för att jag inte kommer kunna åka till gotland och hälsa på min saknade vän emma.. eftersom jag inte har några pengar.. alltså oooog fyfan det här suger !!!
roligt sommarlov detta kommer bli då...
nu går jag och lägger mig eller nått
godnatt.

5 juni

kom hem från söderköping för ca en halv timme sedan, sov hos älsklingne inatt och sedan under dagen har jag varit hos mormor och städat hennes hus. nu ska jag hoppa in i duschen och sedan vet jag inte alls vad jag ska göra, är seg som fan i kroppen.

you are the best thing i ever had

drar mig in mot sedan snart för att fika med madde en stund , känner att jag måste sysselsätta sig lite när det är sånt här väder, klarar inte av att bara sitta hemma en hel dag höhö.
sover som sagt hos älskligen ikväll och imorgon ska jag städa och tjäna lite pengar hos mormor.
ska också försöka fixa så jag kan jobba lite på tropikariet i sommar ifall dom behöver folk. måste tjäna pengar..
kram
love you syster

4 juni

vart är det fina vädret någon stanns? detta är ju inte vad jag har beställt liksom..
idag blir det nog att städa rummet osv,får se om någon av vännerna har tid att ta en fika eller något.
ikväll sover jag nog hos älskligen. hmm ja vet inte riktigt mer vad jag ska skriva, ha en bra dag !
saknar min mupp !

the best in the world

nu kommer lite bilder från när vi var och hälsade på världens finaste vargar idag.
fick ett ivrigt välkommnande av dom rackarna, så hela min kropp värker och jag har ett och annat rivsår och blåmärken, men kälek gör ont mohihi.

3 juni

trevlig fest hos filippa igår kväll! drog på efterfest med madde, oliver tjerna och linus hem till dawe där det blev dans hela natten, sedan sov jag och tjerna hos madde , blev inte mycket timmarssömn eftersom vi kom hem till madde himla sent och sen kom pappa och hämta oss kl 12.
denna dag har spenderats i djurparken med älskling och pappa, blev att hälsa på vargarna åka safari och kolla alla djur, mysig dag!
bilder från igårkväll!

@maddes place

goddagens i det sjukt underbara sommarvädret eller är det så?
var på stan och käkade med madde och tjerna då hela stan fick strömavbrott sjukt coolt alltså, helt mörkt överallt hihih. aja spöregnt och hela alltet blev det ju också.
nu sitter jag hemma hos madde och har precis käkat lite kebab ( sjukt tjock känner jag mig ) men vafan sommarlov!
ikväll blir det fest hos filippa för att fira henne eftersom hon fyllde år för några dagar sedan puss och grattis till henne!
inatt sover jag hos maddie. ha en bra kväll puss och kram.


godmorgon , eller godförmiddag kanske man säger ?

vaknade av att älskling ringde , tur det annars hade jag nog sovit förhimla länge.
har ätit frukost och borstat tänderna ifall ni undrar ? väntar på att älsklingen ska komma hit så ska vi bada och chilla hela dagen, asnice! ha en bra dag

värsta hårfärgningen i hela mitt liv..

lisa kom över till mig för att hjälpa mig och slinga mitt hår, vi skulle slinga med hjälp av en sån där mössa så att man får gämna slingor. mmmmmm det var det hemskaste jag varit med om nästan alltså , fyfan vad ont det gjorde när hon skulle pressa ut små hårslingor genom mössan som var typ trasig.
så jag satt och tjöt inne i badrummer för att det gjorde så ont.. haha klenis jag vet, men det var en HEMSK upplevelse jag lovar.
sen var det dags för att lägga i färgen i håret då.. men nae då var det alldeles för lite färg så det täckte ju inte äns halv av alla slingor vi gjorde, då fick jag panik och då lisa fick tvätta ur färgen med en gång.. problemet var ju bara att mitt hår fastnade i mössan och att hela mitt hår var en ändå står tova !!
tillslut fick jag äntligen av mig den jävla mössan och sprang ner till duschen och hällde i tonvis utav balsam , stod i duschen i minst en halv timma för att få ut toverna i håret , det slutade med att jag fick dra bort och klippa bort lite av håret eftersom toverna inte gick att få bort, så nu verker hela min hårbotten men tovfri är jag äntligen iallafall!
hmmmm jag säger bara aldrig mer slingmössa !!

RSS 2.0