jösses

kanske dags att sova? fredag imorgon jösses så skönt och jag går bara i skolan 10-12 ännu mer jösses!! ja det var väl det jag hade att säga denna torsdagskväll. eller nej vänta, ordet ''jösses'' är något jag har börjat säga nu för tiden, det är så otroligt härligt ord att säga, det kan vara både bra och dåligt, och samtidigt så himla gulligt och bra. säg det istället en för t.ex ''fan''. så mycket trevligare! och man blir fasen glad utav att säga det. hmm märkligt samtalsämne men vajösses gör det!? godnatt snyggingar sov gott :) 
 
saknar sommaren, saknar även mitt svarta hår lite granna faktiskt.. 

Gold and black

ligger i sängen under täcket och fryser knäna av mig, hade en lektion idag sedan 15 minuters projektarbete. Kom hem vid två och då gick jag ut med hunden, det var super halt så jag ramlade på rumpan.. Aj. Ikväll blir det bara att ligga hemma och ta det lugnt framför en bra film. Ska dock ut på en promenad med Lisa när hon kommer hem. Nu väntas det på mat jag är utsvulten! För övrigt måste jag bara säga att svart och guld är en så sjukt snygg kombo och dessa armband skulle jag inte tacka nej till.


onsdag idag, torsdag imorgon

som ni vet var jag ledig från skolan idag och det var hur skönt som helst. in mot stan och gymmade med emilia i 1,5h, sen blev det dusch och fixning och därefter drog vi en runda på stan och delade ut CVn till olika affärer ( båda har ångest över att vi inte har några pengar så vi måste skaffa jobb ) sedan mötte vi upp grabbarna från klassen och satt och pratade med dom i cirkus en timma på kupolen. Vid fem hämtade simon mig och så åkte vi hem till honom. han har precis åkt iväg på innebandy match och jag sitter i hans säng och ska kolla på någon film hade jag tänkt, blir kanske att gå bort till hallen och kolla på matchen sen. vi får se lite! hoppas ni har en bra kväll? 
 
 

30 januari 2013

vaknade klockan 6 då pojken åkte iväg till jobbet, somnade om och vakande igen vid 11, fixade lite saker (plockade bland annat upp lite i simons eftersom det såg ut som en svinstia ) haha, nu sitter jag på bussen påväg in till gymmet och sen blir det söka jobb på stan med Emilia. Ikväll blir det att kolla på älsklingens innebandy match. Ha en bra dag


29 januari 2013

11 dagar kvar till thailand och jag mår prima skinka! sov hos emilia min fina inatt vaknade upp klockan åtta och drog oss till skolan för att skriva två timmars svenska uppsats därefter hade vi mentalträning. klockan ett åkte emmis och jag till gymmet och köttade i 1,5h och därefter satte vi oss på lindhals. tog sedan bussen in till stan och blev hämtad av älsklingen. har precis ätit lite vofflor och nu sitter vi på hans rum vid en varsin dator, han spelar nördspel med sina kompisar via skype medan jag pluggar och ser på film, dock ska jag tvinga emilia att facetima med mig så jag också får lite socialitet denna tisdagskväll då pojkvännen är i full fart med att döda drakar och troll. sover iallafall här inatt och imorgon är jag ledig!! så himla underbart skönt. 
 

28 januari 2013

då var helvetes veckan igång... Massor i skolan och jag vet inte vad. Nu sitter jag och myser med min tvilling emilia, ätit massa mat och nu sitter vid och myser med tända ljus och ser på film. Riktigt bra kväll med en riktigt bra vän.


Godnatt


27 januari 2013

Bra kväll igår, förfest med klasskompisarna plus lite annat folk, därefter vidare till pullan och dansade loss med hela Norrköping, galet mycket folk ute, Men kul det hade vi! blev nattkäk på donken vid tre och sen sov jag hos Emilia. Bra kväll! Idag blev det bakis lunch på paus med tjejerna och därefter en lugn kväll.


you are so fucking great

jag har världens bästa pojkvän inte för att skryta eller så men det har jag hihi. nu ligger han och sover så sött bredvid mig och jag tänkte bara skriva ett litet inlägg här på bloggen innan jag också ska joina drömmarnas land. haft en mysig fredag, ätit tacos, sökt på lägenheter, kollar på film och pussats. bra start på helgen , imorgon blir det party och jag är super taggad!! Men innan det dags för lite skönhetssömn :)


25 januari 2013

Blev en kort dag i skolan , hade bara lektion från 10.00 - 11.30 eftersom vi är så duktiga elever så litar läraren på att vi arbetar hemma med uppgiften ;) drog till maxi med Emilia och Emilia sedan fick jag skjuts hem. Stor städade hela huset så nu luktar det gott överallt. Snart kommer pojken hit och då blir det fredagsmys för hela slanten


Summer feelings

då är det bara 15 dagar kvar tills vi åker till värmen och paradiset. Åååh underbart! Hoppade omkring här hemma förut och testade massa olika sommar outfits. Jag vill åka nu nu nu


just do it

spenderade lite tid nere på unkan för att hälsa på tommy och gänget. sedan blev det en promenad hem med lisa i det svinkalla vintervädret. resten av kvällen har jag legat i sängen och kollat på film, har även hunnit med lite hemmaträning också. imorgon är det fredag igen, gud så skönt. 

24 januari 2013

Inte helt fel att komma hem och bästis bjuder på lunch. Bra torsdag!


Thank you darling


23 januari 2013

underbar dag! Sitter på bussen påväg in till skolan, börjar 13.00 och slutar 15.30. Efter skolan åker jag hem till pojken min och spenderar natten där. Ha en super bra dag!


22 januari 2013

Myser framför svenska Hollywood fruar med mamma. Bra tisdag! Imorgon sovmorgon till 13.00!


19 dagar kvar

BAM BOM BANG, precis så känns det i min kropp just nu eftersom att det bara är 19 dagar kvar tills planet till Thailand lyfter. jag kan knappt förstå det själv.. två hela veckor i paradiset tillsammans med min kärlek, det kommer bli den bästa semestern i mitt liv. åh vad jag längtar. 

drickvaxin

Har precis fått i mig ett drickvaxin som man måste dricka innan man åker utomlands ... Fyfan så hemskt äcklig det är, men nu är det över! Haha. Nu ligger jag i sängen tillsammans med syster och ser på bröllopsduellen på tvn. Imorgon ska jag guida några 9 klassare på skolan och säga hur bra min linje är osv. Sen blir det ett pass på gymmet !


plugg plugg

då var måndagen avklarad, eller inte helt men den delen som består av skola iallafall. slutade klockan 3 och då fick jag skjuts hem av mamma. gjorde mig en smoothie av hallon och vanilj yoghurt och satte mig och skrev klart en engelska text. nu tänkte jag köra lite hemma träning och efter det.. hmmm ta ett varmt bad? JA fasen vilken bra idé. ett bad så förbaskat skönt. 
 
 

20 januari 2013

vaknade upp brevid nuttis klockan tolv idag, åt god frukost och kollade på tv, runt två åkte han hem och resten av dagen har jag bara legat i soffan och kollat på tv, har även varit duktig och skrivit klart min religionsuppgift och skickat in till läraren. framåt kvällen blev det även en PW tillsammans med lisa. nu ligger jag i sängen och kollar på filmen '' kärlek på menyn''. imorgon har jag sovmorgon till 11.15
 

Fördrink

har precis sminkat och lockat mammas hår då dom snart ska iväg på fest, så nu sitter vi och dricker en god drink som pappa har gjort, dock ska jag ju bara vara hemma ikväll och mysa med min pojke men en drink på det skadar ju aldrig.


19 januari 2013

vilken härlig morgon, en timmes promenad med mamma pappa och hunden på isen i det underbara vädret!


de de de de vet du

emma och lisa har precis åkt hem och ja la mig precis i sängen igen. mysig kväll framför film och godsaker med super bra sällskap. ska nog sätta på en film till då jag inte är så trött ännu, det är ju faktiskt lördag imorgon så man kan ju sova ut. förövrigt under morgondagen ska jag se till att träna och städa lite och senare framåt kvällen ska jag träffa pojken min. Godnatt på er!
 
 

fredags känsla

Ljusen tända och nu blir det att äta pizza !!


Fredagsmys!

har precis haft lite hemma träning tillsammans med pappa, ikväll blir det dock att vara lite onyttig då vi ska äta pizza och lite annat, men det är jag fasen värd! Emma kommer hit senare också och då blir det filmmys för hela slanten.


18 januari 2013

Underbara sovmorgon och underbar dag överhuvudtaget. Till frukost åt jag ett ägg och ett glas juice, skulle blivit två ägg men det ena gick sönder i kastrullen.. Nu sitter jag iallafall på bussen för att åka in till skolan för att ha 50 minuters engelska sen är det helg! Ha en bra dag!


tummen upp

njaa vacker kan man ju inte påstå att man är just för tillfället, men jag ska ju bara dejta kudden och han bryr sig inte så mycket om utseende som tur är! bästa kudden. ( eller snarare kuddarna ) gangbang!!!! busigt.
innan jag börjar dejta mina kuddar ska jag se klart på en film, eftersom att jag börjar klockan ett imoron gör det inget att jag somnar lite sent, hihi. sooooooovmorgon fyfan så skönt! 
 

17 januari 2013

Klockan ringde halv 10 imorse och då låg jag skälv i sängen eftersom älsklingen redan hade åkt iväg till jobbet. Tog bussen till skolan och hade en lektion sen träffade jag tjejerna och få arbetade vi med vårar projekt. Klockan ett åkte emma och jag hem till henne och slappade och bytte om sen hämtade vi upp hennes lillesyrra och därefter tog vi bilen och käkade och sen åkte vi till stallet där Emma sköter om en häst. Så himla underbart att få vara i ett stall igen och dra in den goda doften av häst och hö, gu vad jag saknar det!! innan vi åkte hem myste vi med de nyfödda kattungarna... Åååh jag dooog så söta dom var!!


Gosis

sitter och myser i soffan hos min älskling tillsammans med mysigaste katten, just nu facetimar jag med Emilia medans pojken är iväg på träning. Sover här inatt! Ha en bra kväll.


trött på't

Humöret är inte precis på topp just nu, vill bara somna och vakna upp imorgon och hoppas allt känns bättre. Så nu säger jag godnatt!


Mellanmål

kom hem från gymmet för ungefär en halv timme sedan, nu ska jag äta ett nyttigt och gott mellanmål som består av makrill och keso med tomater sjukt gott, sedan blir det hoppa in i duschen eller ska ja kanske ta ett varmt och skönt bad idag ? Det var sjukt länge sen. Får se!


15 januari 2013

sitter på svenska lektion har en lektion till efter det här sen ska jag iväg till gymmet. vi höres mer senare! ha en bra dag :)
 

Godissug

Fick världens godissug och vi hade massa godis hemma.. Taskig av mamma och pappa och köpa det så att det ligger hemma och suktar mig ;) Men ja höll mig och gjorde en hallon smoothie istället. Nu ska jag se gossip girl och sen träna lite. Kram kram


stand up for tigers

bilden tagen från google.se
nu när vi går sista året på gymnasiet har vi ett så kallat projekt som vi ska arbeta med under hela året, jag och mina fyra tjejkompisar har startat ett tigerprojekt där vi vill samla in pengar och skicka till en tiger organisation som försöker rädda tigrarna. Vårat mål är att samla in minst 5000 kr till organisationen och i och med det kunna göra en liten del för tigrarna. Det finns bara 3200 vilda tigrar kvar i hela världen och om tjuvjägarna inte stoppas kanske det inte finns några vilda tigarna kvar om någa år. kika in på våran blogg http://standupfortigers.blogg.se/
 

14 januari 2013

det blev inte riktigt den måndagen jag hade tänkt mig.. sov i princip ingenting inatt eftersom jag har så himla ont i ryggen och har haft det i två veckor.. Vaknade upp och hade fortfarande ont, så det blev att stanna hemma från skolan idag, ångest! så idag ska jag bara vila och göra lite rygg övningar och be mamma massera mig. Annars får jag åka till läkaren nån dag och se vad det är för fel. Kan bero på att jag blev inknuffad i ett staket på nyår för har haft ont sen dess. Får kolla upp det där. Har precis gjort mig en god omelett och ligger i soffan och kollar på film.


godnatt

myser i min absolut favorit klädsel, onepiece. kollar på filmen min stora kärlek på tv.n och ska strax sov. imorgon börjar jag veckan med ett corepass på friskis och svettis klockan 8.10. sköönt. sov gott änglar! 
 
 

13 januari 2013

 
det blev ganska sent inatt då älskling och jag inte kunde somna, så vi låg och kollade på film fram till klockan ett , sen vart vi jätte sugna på MAX så vi tog bilen in till stan och köpte lite mat i drive in. sedan åkte vi hem till mig igen och hade picknick på mitt golv och fortsatta kolla på film. vi somnade inte förrens halv fyra ungefär och sov till ett idag. jag gjorde frukost på sängen till honom och sen låg vi bara och myste i sängen tills han skulle åka hem vid halv tre . resten av dagen har jag kollat på film och pluggat lite. ska strax göra lite styrke träning här hemma och sedan ut och ta en PW med lisa. har största söndagsångesten... usch för detta! MEN bara 27 dagar kvar till Thailand. (a) 
 
 

min pärla

Tacos, panna cotta, sagan om konungens återkomst, kramar, pussar, ihjäl kittlad, massage. Ja lite utav min kväll med min fina pojkvän. nu ska vi sova, godnatt på er!


tacos och panna cotta

 
har lagat panna cotta till efterrätt ikväll, mums! eftersom att älskligen är helt galen i det kände jag för att göra ganska många så att man kan ta fler än en ;) tacos till middag blir det också!! detta blir nog en bra och mysig kväll. 

12 januari 2013

idag har syster och jag haft lite foto studio här hemma och tagit lite roliga foton som jag kan lägga upp här på bloggen. ska se till att det blir lite mer utav en vana så att det blir lite roligare att kika in här på min blogg. 
 
 
 
 

Dagens frukost


12 januari 2013

Godmorgon godingar! Blev väckt av att pojken ringde mig halv 11, kanske lika bäst så jag kommer upp och gör någon nytta idag, jag hade tänkt städa mitt rum och ska även försöka få med mig syster ut så vi kan fota lite. Senare kommer simon hit så ikväll blir det bara myskväll för hela slanten!


Kesella

Var så himla sugen på något gott så tog mig en kesella hallon, fyfasen vad gott det är. Perfekt att dempa sötsuget med och skapligt nyttigt är det också!


en sådan fredagskväll

suttit och pratat och lyssnat på bruce springsteen med mamma och pappa i ca 1 timmar efter maten. det är så mysigt att sitta och kolla på youtube klipp och sjunga med till bra låtar. ikväll ska jag bara mysa hemma i min onepiece och se på film. det är aldrig fel med hemma kvällar! nu ska jag se gladiatorerna. hoppas ni har en fin kväll! 
 

Då var det helg !

Gjorde i princip ingenting i skolan idag men ändå var jag kvar där till klockan fem... Hade rast i 3.5 h och då gick vi omkring en stund på stan och jag höll på att falla ihop av min mensverk.. Usch för att vara tjej ibland !! Sen hade i engelska lektion klockan halv tre och då pratade vi lite med varandra i 30 minuter.. Sen satt jag i skolan 1.5 h för att vänta på skjuts hem av pappa. Jo tack. Nu ligger jag ny duschad i sängen och njuter av att det är helg! tycker förresten att ni ska kolla in och börja följa mig på intagram. Det skulle vara jätte kul :) pikonalltid heter jag där. Kram kram


11 januari 2013

försov mig imorse och tog första bästa buss in till skolan, var inne klockan 9 och som tur var hade vi eget arbete så jag missade inget speciellt vilket var tur. nu sitter och skriver lite på ett arbete nu och om en halvtimma ska lina emilia och jag ta bilen upp till stan och äta lunch på paus eftersom vi har tre timmar tills nästa lektion börjar. Sköna underbara fredag! 
 
 

new in

Köpte dessa shorts på bikbok rean förra veckan, 199 :-, jag tänkte att det kan vara välbehövligt till Thailands resan, snyggt tillsammans med en fin topp eller bara med en bikini överdel på stranden. fick förövning en fråga vart i Thailand vi ska åka, vi ska åka till khao lak och jag har hört att det ska vara jätte fint där!! Nästan allt är nybyggt eftersom det var den delen av Thailand som skadades mest under tsunamin.. nu ska jag sova godnatt :)


Go pikon Go

nu jävlar är jag igång... Hoppas jag!! förutom mensverk och ont i ryggen känner jag mig bra. Efter ett tränings pass hemma på golvet la jag mig precis ny duschad och ny ätat ( eller hur man nu kan skriva det ) i sängen och ska kolla på flera avsnitt av gossip innan jag ska sova. bilden jag lägger upp ska göra att jag själv blir mer peppad, sådär ser jag ut nu och i sommar ska ja ha en helt annan kropp! Man måste tro på sig själv och fortsätta även fast det är svårt! För nu jävlar vill jag ha förändring.


10 januari 2013

Japppp nu är jag igång också och hoppas att jag håller det här nu... Träning och bra kost fram till Thailand!! Det är bara en månad fan det måste jag ju klara. Kom hem från skolan lagade mig en god och nyttig omelett och sedan gick Lisa och jag ut på en PW med hunden i 45 minuter. Nu ska jag köra lite styrketräning här hemma och sen duschat, jag är frusen idag!!


9 januari

Då var man tillbaka till skolan igen då. Kul att träffa klasskompisarna igen, första skoldagen var ju ganska soft då vi endast pratade om studenten i princip. Nu sitter jag på bussen påväg till Söderköping och hem till min pojke. Där tillbringar jag natten och imorgon är det skola igen, skönt att det bara är en kort vecka! Idag är det förresten exakt en månad kvar tills vi åker till Thailand, jag är så taggad !!
Slänger upp en bild på hur jag ser ut idag.


badmys med fina vänner

kom precis hem från huset mittemot, blev badkarsmys och film med Amanda och Lisa, en riktigt mysig kväll. Nu ska jag kolla ett avsnitt av gossip girl och sen sova. Kraaaaam på er !


7 januari 2013

då var det måndag igen men ingen skola idag, eftersom det är studiedagar så börjar vi skolan på onsdag. Underbart! Sov kvar hos min älskling inatt också, vaknade av att han åkte till jobbet vid halv 7, sedan somnade jag om och vaknade att han kom tillbaka igen klockan 8 eftersom han hade fått nackspärr under natten och kunde inte jobba, åkte till vårdcentralen vid halv 10 och fick vänta där ett bra tag. Kom tillbaka hem till honom och då kröp vi ner i sängen igen och sov till halv tre. Vilket morgon! Nu ligger vi fortfarande i sängen och kramas men jag ska strax gå till bussen och in till stan för att käka med Lisa på paus.


6 januari 2013

ligger fortfarande i sängen, fick precis frukost på sängen av pojken. Mums! idag ska vi bara ta det lugnt och tur för mig så behöver jag inte ha någon söndags ångest idag eftersom att jag börjar skolan på onsdag!


"Kan du stänga fingret"

Jag har världens bästa pojkvän och så är det bara! Myst hemma hos honom hela kvällen, kollat på skräckfilmen, gjort choklad mousse pratat om allt mellan himmel och jord. kan man bli mer lycklig tillsammans med någon ? Neeeej det går inte. ;) och om en månad åker vi till Thailand!! Nu ska vi somna till en film. Puss och godnatt


en riktigt bra fredag

så himla bra fredag !! myst med min fina underbara Emilia hela dagen, lagat god mat och kollat på film, nu börjar klockan närma sig halv tre men Emilia Tobbe och jag sitter och dunkar 80tals musik och sjunger till, allt blir plötsligt så himla bra när man lyssnar på musik och har bra sällskap!!


4 januari 2013

åh hade en så himla mysig kväll med min pojke igår, det är konstigt hur mycket man kan sakna varandra efter bara en vecka. Ligger just nu själv i Simons säng , han drog iväg tidigt för att jobba men eftersom att jag har lov så
kunde jag ligga kvar. Mmmmh så skönt! ska snart gå till bussen, ska möta upp familjen på stan och sen ska vi ta spruta iför Thailands resan. Därefter blir det att möta upp Emilia för lunch. Hoppas ni får en bra dag ! Fint väder har vi också wiie.


3 januari 2013

spicy hot med Lisa och Emma igår, därefter köpte vi med oss lite gott och åkte hem till Emma och kollade på skräckfilmer, när klockan började närma sig två på natten var det dags för Lisa och mig och gå de ca 5 km hem till oss i mörkret.. Vi överlevde som tur va. idag har jag inte gjort mycket duschat myst framför gossip girl, om två timmar kommer min saknade bror på besök då ska jag krama och prata lite med honom innan jag åker till min pojke där ja sover inatt,


Restaurang besök

Nu blir det spicy hot med mina fina, jag ska äta tills jag spricker!


PW

Var ute på en PW med Lisa för nån timme sedan, dock gick det ju inte så himla bra i detta halkiga åby, gled ner för backarna och kröp upp för dom. Jo men lite luft fick man ju iallafall!


2 januari 2013

blev väckt av syster klockan 1 .. Jag sover alldeles för länge nu för tiden, dock somnade jag inte förrens halv 4 inatt, kunde verkligen inte somna så jag låg och vred och vände på mig hela tiden. Men Idag känns allt så himla bra, började dagen med en promenad med hunden, fick krama lite på min fina vän Jenny och ikväll är planerna restaurang och filmmys med Emma och Lisa, imorgon får jag träffa min pojke och om ungefär en månad åker vi till Thailand!! Inte så konstigt att jag är glad? Nytt år det känns fasen himla bra ! Nu ska jag se gossip girl. Pussss
Slänger upp en bild från nyår på mig och Emma. Att man alltid ska puta med läpparna när man har fått i sig lite dricka .. Jag förstår inte det ;)


nya möjligheter

klockan är mycket och jag är så himla trött.. Legat bakis i sängen i princip hela dagen, och smsat med min älskling, Saknar honom men på torsdag kommer han hem från fjällen då ska jag pussa sönder honom. Nu måste jag avsluta detta inlägg innan mina ögon slocknar helt. Godnatt finisar!


Hej på dig 2013

Vilken kväll.. Middag och förfest hos mig med mina fina vänner , sedan drog vi oss in till stan och vidare till lindö där Alice bjöd på nyårs fest! Riktigt bra kväll till en början tills det spårade helt och hållet.. Men självklart kan det inte sluta bra ? Nej nej .. Men jag har iallafall världens finaste vänner. Nu är det 2013 och hoppas det blir ett bra sådant!!


RSS 2.0