Äpple och päron tjerna

Mysig fredag det här! Subway med älskling vid tre tiden, första gången jag åt där, sedan åkte vi hem till mig och duschade, somnade och sov i en och en halv timma, tog sedan bilen till Söderköping och nu sitter vi och kollar på innebandy match som för övrigt är slut om 30 minuter då blir det att åka hem till mig igen och mysa framför en bra film resten av kvällen.


30 november

Godmorgon världen! Då var det fredag igen, känns för himla skönt om jag ska vara ärlig. Sitter på bussen på väg in till skolan just nu. Börjar skoldagen med att julpynta, det känns stabilt :) ha en fortsatt bra dag!


så går även denna vecka mot sitt slut

jag hinner inte med!! redan torsdag och imorgon är det fredag och helg igen, uuh vad tiden går fort. räknade även ut att det ''bara'' är 72 dagar kvar tills vi åker till Thailand. åh vad jag längar.
haft en mysig dag idag , lunch på paus med mina fina joline och ewelina som jag saknat så mycket. blev sedan hämtad av älsklingen och då åkte vi till söderköping, gick och köpte thaimat ( lika bra att vänja sig till resan, inte för att det är äckligt eller så. thai mat är SUPER GOTT ) la oss proppmätta i soffan och somnade i en hög på varandra. nu har han åkt iväg på träning och här sitter jag i hans säng och bloggar, ska sätta på en film hade jag tänkt. gjorde även lite styrke övningar precis. man måste ju sysselsätta sig när mannen är borta, right? aja nog om det och nog om allt tror jag, vi höres mer imorgon! sov gott klapp på rumpan oså. 
 

29 november

Har varit ledig från skolan hela dagen, fick dock ingen lång sovmorgon eftersom jag var tvungen att gå ner till vårdcentralen.. Men fick min en morgon PW iallafall. Snart ska jag ta bussen in till stan för att fika med Joline och Ewelina. Ikväll sover jag hos pojken.


i miss that

sitter och kollar igenom bilderna från i somras när jag och mina fina vänner var på Rhodos. gud vad jag saknar den veckan, alla sjuka saker vi gjorde tillsammans.. världens bästa tjejer! 

20:30

Varit på skolan nu ikväll tillsammans med familjen då det har varit öppet hus för alla nyblivna gymnasie elever, min syster var och kollar läget där lite grann, där efter blev det middag på mc donalds. Nu sitter jag ny duschad och kollar på bonde söker fru.


28 november

Lite vitt på marken skadar inte denna mörka värld. Äntligen lite vinter på riktigt . Hoppas bara det ligger kvar ett tag framöver. Sitter i soffan tillsammans med världens bästa myshund och ser på big momma


Jul mysigt

Nu är ljusstakarna och stjärnorna i fönstren och allt blev genast mycket mysigare här hemma. Nu ska jag se på american pie the naked mile som går på 6an ikväll. Ha en fortsatt mysig tisdagskväll!


27 november

har inte så mycker roligt att skriva idag tyvärr.. hoppas det blir bättre imorgon! ska försöka ta mig upp ur sängen och ut på en PW. annars ska jag bara ligga och slappa i sängen hela kvällen. den är dagar som denna som man vill vara med sina vänner på rhodos igen! kram och puss
 
 

26 november

Allt är så hemskt... Ber för att Jimmy ska komma hem oskadd!
Som sagt inte den gladaste dagen idag, och det blir ju inte bättre av hur mörkt, kallt och blött det har varit också. ligger nyduschad i älsklingens säng och väntar på att han ska träna klart. Dock somnar jag nog tills dess.


Söndags ångest

Ligger i sängen och kollar på film, 10 orsaker att hata dig. Bra film! Måndag imorgon igen .. Gud vad helgen gick fort. Sov gott puss!


25 november

inte precis den bästa utgången igår.. Hade nog hellre stannat hemma och haft myskväll, men men, idag blir det myssöndag för hela slanten.


Bild till inlägget nedan


24 november

I bilen på väg till stadium arena för att kolla på fotbollscup. Ha en fin lördag!


01:40

Ligger i sängen, har min finaste sovande bredvid mig, dock kan jag inte sova, har för mycket som snurrar i huvudet just nu, funderar över hur vissa människor tänker och hur de kan bete sig mot andra människor.. Jag blir så frustrerad på detta! Ae nu måste jag försöka sova imorgon ska jag nämligen upp och se fotbollscup med älsklingen och hans familj, det blir nog trevligt.


Mysfredag

Sitter i sängen tillsammans med min kärlek, vi har gosat ner oss framför Xfactor med lite godsaker. Älskar fredagar!


23 november

Har sprungit omkring som en knu i hela huset och städat idag, möblerade även om i mitt rum, jag måste alltid göra det efter några månader, älskar när det blir lite förändring! Nu är rummet och resten av huset rent och fint till helgen, skönt!


Färdig tränad och en ny bäddad säng

Har precis duschat efter en timmes PW, när jag kom upp i rummet hade min älskade hund rotat i min papperskorg och hittar en burk ben&jerrys så min säng var ganska brun utav chockad... Så fick bäddad om min säng med nya lakan, inte fel nu efteråt men jobbiga hund!! Nu ska jag se på gårdagens program av bonde söker fru.


22 november

satt på paus tillsammans med Lisa och Emma i över två timmar och bara pratade om allt i från himmel till jord. En riktigt bra eftermiddag, Lisa och jag tog bussen hem vid fyra och nu har jag precis kommit hem. Blev inget gym idag så ska dra mig ut på en PW och köra lite styrka här hemma istället. Yääj


Like this

Jag skulle döda för att ha den där guld/svarta klänningen hängande i min garderob!


22 november

inga lektioner idag!! Så himla skönt, vaknade vid kl 6 då pojken gick upp för att åka till jobbet , älskar att jag kan ligga kvar och sova hihi. Nu har jag precis fixat mig lite lätt och ska snart åka in till stan för att lunch med Lisa och Emma.


21 november

Helt död efter dagens gympass så nu ligger jag och halv sover i älsklingens säng medan han är på innebandy träning. ska försöka plugga lite innan han kommer hem men orkar inte !!


Mot gymmet

Sitter på spårvagnen ska möta upp Ewelina om 10 minuter då ska vi gå upp till world class och gymma i cirkus 1h sen ska jag hem till min pojke.


Nu säger jag godnatt, godnatt

Åååhhej ååhhåå vad trött jag är i kroppen nu.. Var ute på en 45 minuters PW med syster och hunden förut och jävlar vad skönt det var hörreni, sedan körde vi ett litet styrkepass på det också här hemma. Imorgon blir det gym på world class med Ewelina. Nu är jag igång känner jag, kosten ska jag med satsa 100 % nu också, inga kolhydrater och inget socker ... Huuu hur ska detta gå.. Men vill man vara fin får man lida pin!!


20 november

sitter på bussen, svin trött och vill hem
och lägga mig i sängen, har tillbringat två timmar på arbetsmuseet med gym och friskvården fram till klockan 3 sedan mötte jag upp tjejerna för att sedan gå och handla massa ingredienser till baket, åkte sedan hem till Jenny och ställde till med att baka dumlekakor och. Mockarutor som vi ska sälja på skolan imorgon för vårt projektarbete. Underbara kakor !


jag saknar er verkligen...


19 november

tillbaka i skolan igen då. kändes både roligt och tråkigt på något sätt, skönt att få träffa alla igen men inte lika kul att börja första dagen med uppgifter som ska vara klara under veckan.. aja bara ca en månad kvar till jullov sen är det inte långt kvar till Thailand. ååh vad jag längtar! efter skolan gick emilia och jag till gymmet och körde en timmes styrka. var helt slut i kroppen och däckade direkt i sängen när jag kom hem. nu sitter jag i soffan med mamma och kollar på tv. 
 

This is love

Nu ska jag sova så att jag orkar gå upp tidigt imorgon .. Börjar måndagen med yoga vilken är ganska skönt ändå! Önskar jag hade min pojke bredvid mig inatt men jag får vänta tills på onsdag .. Aja jag överlever , godnatt mina änglar!


18 november

Emilia och jag sov till halv tolv idag, mums skönt. Sedan drog vi ner på stan och lunchade och efter det kom pappa och hämtade oss så åkte vi hem till mig ett tag och kollade på film. Sedan somnade båda två och sov i en timma. Vid klockan sex följde jag med henne en bit då hon skulle hem till sin pojkvän. Tog en PW tillbaka hem och sedan körde jag lite styrka hemma. Nu ligger jag i sängen och ser på solsidan. Hejhej söndagsångest! Imorgon är det tillbaka till skolan igen efter 7 veckor.


Myslördag

nu har emilia och jag lagt oss i soffan och satt på en bra film. Kvällen har varit lite drastisk då jag bestämde mig för att köpa blond hårfärg för att se hur det skulle bli, självklart blev utväxten i en gul/orange färg vilket resulterade till panik från min sida och gapskratt från emilias, vi tog fort bilen till affären för att köpa ny hårfärg och slutligen blev håret bra igen!! Pjuw,


17 november

Hej godbitar!
har myst med min älskling hela morgonen innan han åkte iväg till match, nu sitter jag på bussen påväg in till stan från Söderköping, ska hem till emilia och tillbringa denna lördag med henne, vad vi ska göra är fortfarande oklart. Ha en fortsatt bra lördag så skriver jag mer senare!


Då var det slut på den historien..

Kom precis hem till min pojke efter en
mysig biokväll tillsammans, först middag och sen bio, självklart såg vi breaking dawn och den var så himla bra!! Var tvungen att hålla tårarna tillbaka.. Kände mig helt tom i slutet då man insåg att detta var sista film och att det inte kommer komma någon mer. Men verkligen en sevärd film hörreni!!


16 november

Sista dagen på praktikens är kommen! sitter förvärvet och hungrar ihjäl och hoppas på att vi får äta tackos från matsalen!!


kalas god

Myser på Unkan och vill inte att den här veckan ska ta slut .. Kommer sakna att vara här. Men jag bjöd ju iallafall på smörgåstårta idag och jag blev utsedd till bästa praktikanten, det ni ;) tur att Tommy tyckte den var god, vad skulle ja ta mig till annars han som tjatat så mycket på den där förbaskade tårtan, imorgon är det iallafall min sista dag här och det känns som sagt väldigt tråkigt. Ja slutar om en timma och då ska jag hem och sova är förbaskat trött alltså! Ser för övrigt fram emot imorgon då jag ska på bio med mitt hjärta. BREAKING DAWN DEL 2!!


15 november

Goddag! Vilket underbart väder vi har idag, vakande upp med en mindre rolig nyhet imorse... Gick upp och gjorde klart smörgåstårtan som jag ska bjuda på idag, om en halv timma skjutsar mamma ner mig till praktiken och jag jobbar till 22 ikväll, ha en bra dag! Slänger upp en bild på hur jag ser ut idag.


man kan ju inte säga annat en att han briljerar!

man märker ju iallafall att det är fotboll på tv en kväll som denna då hela sverige skriver om det på facebook. 
men ja.. vad ska man säga herrejävlar vilken fotbollsspelare Zlatan faktiskt är. han förtjänade guldbollen helt klart! 

nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på en film. imorgon börjar jag praktiken klockan två vilket innebär att jag får sova ut. underbart!! 

love this

spenderat hela kvällen i köket då jag har bakat smörgåstårtan som jag ska bjuda på praktiken imorgon. hopppas hoppas att den blir god.. man vet ju aldrig liksom? usch hatar att bjuda på saker som jag själv har gjort.. haha.
nu sitter jag i sängen och fryser som vanligt, pratade nyss med min älskling i telefonen och han har skadat handen stackarn... krya på dig <3 ska snart ta fram träningsmattan så ska jag träna lite styrka här hemma. sedan ska jag försöka få med min lisa ut på en PW. för övrigt sitter jag och drömmer mig bort lite, vill så gärna tatuera mig snart, helst innan Thailand. så ska föröska spara lite pengar så jag kan göra en fin liten stämpel på kroppen till dess. måste bara bli helt säker på vad det ska bli.. det kommer ju trots allt sitta kvar livet ut. 
 

14 november

Slutar praktiken om tio minuter då ska jag traska hemåt och börja laga smörgåstårtan som jag ska bjuda hela gänget på imorgon, nämligen bara två dagar kvar på praktiken sen tillbaka till skolan, idag har tommy och jag varit i stan och växlat in pengar det blev även hämtning på Max, mums !


13 november

Hade världens huvudvärk imorse.. Gick och la mig igen och sov i några timmar till. Mådde bättre när jag vaknade så tog 12 bussen in till stan och nu sitter jag på gymmet och väntar på att spinningpasset ska börja kl 13.20.


Just do it girl


Sista veckan på praktiken

Sitter på praktiken med all underbar personal och har möte och fika, nu är det sista veckan på praktiken och det känns bananas tråkigt faktiskt, jag trivs ju så bra här, pirog-Tommys ljuva stämma när han sjunger kommer jag ju sakna allra mest! men det är ju som sagt en vecka kvar :)


världens bästa pappa! ♥


11 november

en trevlig kväll igår när vi firade bästisen, några saker kanske gick över styr men det hör ju till när man fyller 18 eller vad säger du lisa ?;) blev som sagt förfest hemma hos henne med världens bästa tjejer därefter åkte vi en sväng till T3 och sen vidare till puls. pojken kom och hämta mig redan vid 1 eftersom jag var lite opepp på att fortsätta dansa. men det blev en lyckad kväll ändå. idag vaknade jag upp hemma hos älsklingen lite smått bakis, tog bussen hem vid halv 3. har bara legat och tagit det lugnt i sängen. tog en promenad med lisa förut. nu ligger jag i sängen och ser lite film. ska sova snart eftersom jag ska till gymmet 8.10 imorgon! nattti nattti. 

10 november

hej på er! hade en mycket fin fredag tillsammans med en fin vän. tacos och massor utav tjejsnacka är nått som man verkligen behöver ibland. vaknade halv 11 mötte seda upp familjen vid halv 12 åkte ner på stan för att.... DAAADAAAAH! boka thailandsresan!! sjukt lycklig är jag nu, om tre månader åker jag, familjen några vänner och min älskade pojkvän till thailand och är borta i två veckor. det kommer bli så himla underbart!! efter att vi bokat resan blev det lunch på paus med hela familjen. bra start på denna dag som bara kommer att bli bättre!! för ... 
 
IDAG fyller även min bästaste bäste vän lisa 18 år och det ska vi fira hemma hos henne med godmat förfest och en massa underbara tjejer därefter väntas det utgång för hela slanten!! kommer avsluta dagen med att jag sover hos pojken. jag tror på att det kommer bli en mycket bra lördag det här. 
 

Mysfredag

Tacos och en massa tjejprat med världens bästa emilia, nu sitter vi i sängen och ser en bra film och äter marängswisch! Sover kvar här inatt


9 november

Äntligen fredag! sitter på praktiken och idag säljer vi massa godis så barnen är helt lyriska. Fint väder är det också, livet känns ganska bra!


i wish

kväll är jag trött, vilket är bra för då kan jag somna gott.  ligger i sängen och ser på Eclipse efter den ska jag sova. imorgon börjar jag praktiken 10.30 och slutar 16.00 då ska jag in till min saknade vän emilia där jag ska tillbringa hela min fredagskväll. myskväll med en fin vän behövs kan jag lova. 

Burrigt kall torsdag

Sitter på praktiken som så många andra dagar senaste veckorna, sitter och kollar på disney channel och lyssnar på när Tommy sjunger. Slutar halv tio ikväll. Kraaam


8 november

sov till 12 idag, gud så skönt! tog en promenad med hunden i regnet och nu ska jag alldeles strax gå ner till praktiken. är kvar där till ungefär 22.00 ikväll. imorgon är det fredag ingen!? fyfan vad veckorna går fort. ha en bra dag! 
 

Time to bed

Har myst i soffan hela kvällen med världens mysigaste och knäppande hund, nu ska jag lägga mig i sängen och somna till någon film. Sovmorgon imorgon vilket jag uppskattar till 100. Godnatt fina läsare :)


7 november

praktik till halv tre idag, åkte sedan in till stan och fikade med min fina joline. Därefter letade jag födelsedags present till bästis och sedan blev det chicken med henne innan vi tog bussen hem. Nu sitter jag i soffan med mamma och hunden och ser twilight. Imorgon börjar jag klockan 2, skönt med sovmorgon.


I Söderköping

Gymmade i ca 2 h på gymmet idag, det känns skönt! Åkte sedan in till stan och mötte pojken och följde med honom på lite utav hans jobb innan vi åkte till hem till Söderköping och bytte däck på hans bil. Nu sitter vi hemma hos honom och har precis ätit en halv pizza var. Gott gott! Vi ska strax hoppa in i duschen, sover här inatt :)


Väldigt trött osv.

Sitter ensam på praktiken då Emma skulle iväg en sväng och jag fick ansvaret i 1,5h , händer ändå inte så mycket eftersom det inte är något folk här just nu. Så jag överlever nog att vara själv ett tag :) sitter i soffan och kollar på tv. Ganska mysigt! Är dock väldigt väääääldigt trött och jag skulle kunna somna direkt om jag skulle råka blunda i bara 1 sekund .. Hoppas jag blir piggare efter gymmet.


6 november

idag är jag jätte trött och hade verkligen igen lust att gå upp ur sängen imorse.. Men praktiken började kl 8 så bara att gå dit, ganska mysigt att sitta där på morgonen och dricka te och läsa tidningen. Slutar klockan 12 och då ska jag in och gymma med Emilia. Mycket skönt ska det bli :)


SOS barnbyar

usch.. kollade precis på SOS uppdraget vilket hemskt men ändå så himla fint program. idag var det verkligen rörande att få se hur barnen i barnhemmen i afrika har det.. :( hoppas verkligen mer människor runt om i världen inser hur dåliga förhållanden dessa människor har det och att de sedan skänker en viss summa pengar varje månad för att hjälpa dessa stackars barn.. jag vill verkligen börja göra det!! jag menar 7 kr om dagen är ingenting! jag uppmanar er även att kolla på detta program. varje måndag klockan 21.00 på tv4 :)

panik..

alltså vad är det för fel på mig? jag sitter och har ångest för att jag inte kommer hinna med min praktikuppgift eftersom jag inte ens har börjat, men jag gör ingenting åt det? jag förstå inte, jag har mailat min lärare men har inte fått svar.. hahaha alltså orkar inte :( hej IG hejhej .. ae kommer ändå inte komma igång idag.. får försöka imorgon igen. nu ska jag se pengarna på bordet och därefter SOS uppdraget. 
 

a big dream

Ååååh, i veckan ska vi tydligen boka resan till Thailand, så himla glad!! min älskling ska förhoppningsvis med om han får ledigt från sitt jobb, jag hoppas det så himla mycket!! För då skulle en dröm gå i uppfyllelse, solsemester med sin kärlek!


5 november

skulle ha varit lite duktig och åkt in och gymmat innan praktiken idag, men eftersom att jag somnade vid halv 4 inatt av någon konstig anledning bestämde jag mig istället för att ta en sovmorgon och gå direkt till praktiken när jag börjad där klockan 11. kul att vara tillbaka igen efter höstlovet faktiskt. kommer sakna att gå dit varje dag sen när skolan börjar.. buhu. nu sitter jag hemma i min säng och försöker komma igång med den där jääääävla praktikuppgiften som jag inte fattar någonting utav.. största paniken och ångesten har jag över den uppgiften alltså. fyfabian!! ska nog ta mig en liten tupplur så tar jag tag i den senare. orkar inte just nu! hihi 

4 november

igår firade vi mimmi hemma hos henne med en massa undebara tjejer. drog sedan vidare till krogen och fortsatta festen där, en riktigt lyckad kväll förutom att jag tappade min mobi i toaletten... vilket ledde till att jag inte kunde använda den normalt..  men imorse när jag vaknade funkade allt igen! wiiiie. idag ska jag bara ligga och sega i sängen och ha lite ångest över att höstlovet är slut.. nu kommer jag aldrig ha höstlov igen, det känns lite jobbigt faktiskt. 
 

födelsedagsfirande!

har precis gjort mig klart, tror det här kommer bli en mycket bra kväll med världens bästa tjejer. vi höres mera imorgon för har nog tyvärr inte tid att blogga mer ikväll. men ni får ha en fortsatt bra lördag :)
kvällens outfit:  SVARTA JEANS  -  CARLINGS     VITT LINNE  - BIK BOK    SVARTA KLACKAR  - DIN SKO 

3 november

ensam hemma och dunkar musik på högsta volym, as taggad till kvällens festligheter då vi ska hem till mimmi för att fira henne, 18 år grattis gumman! ikväll blir det även utgång för hela slanten. man måste se till att ligga på topp sista dagarna på höstlovet... buhu, ha en bra lördag!! 

22:52

Ligger och myser i sängen med min favorit, ska strax se på baksmällan 2 som börjar på tv klockan 23.00. Det var väl bara det jag skulle skriva... ;) puss kram


when the skies are falling


beställt från nelly.com

klickade precis hem två fina varor från nelly.com, fick nämlign 100 kr att handla för på grund av att sidan har haft problem under några veckors period, och det säger jag ju verkligen inte nej till. beställde hem en bikini och en fin klänning. det blir perfekt till den eventuella thailandsresan i februari!! 

2 november 2012

det var något fel på min mobil igår så jag kunde inte mobilblogga.. därför det blev dålig uppdatering igår gott folk. var som sagt iallafall på bio med emma och kollade på taken2, riktigt bra och jag rekomenderar er att se den! efter bion åkte vi hem till emma och myste ner oss i sängen och kollade på film, sov kvar där över natten. sov ända till 12.20 imorse, tog bussen in till stan med lisa vid halv tre för att byta ett par skor som jag köpe i för liten storlek. åkte sedan bilen hem med älsklingen. nu är vi hemma och jag har precis lagat lite pannacotta medan pojken ligger uppe i min säng och sover.. trött kille det där. ikväll blir det fredagsmys för hela slanten! 
 

1 november 2012

en heldag på ikano med Ewelina och joline, fick med mig lite fina saker hem. Åt självklart köttbullarna på Ikea! Mums , bra dag! Ikväll blir det bio med min saknade vän Emma, vi ska se taken2.


vi dansar alltid nyktra

hemkommen från en mycket mysig och trevlig kväll med min sköna underbara böna joline. vi bestämde oss för att utforska nattlivet på ett nyktert sett ikväll. började med att vi satte oss på världens någon timma sedan åkte vi bilen ner till hugo och dansade helt själva och galna på dansgolvet, minglade runt lite, dansade lite till, iaktog alla de fulla människorna och chokerande tänkte vi ( ser vi verkligen ut sådär och luktar vi verkligen sådär när vi är lite dragna?) ups!  slutade med att vi tog bilen hem vid halv 1 och hade våra eget party där istället. IM A BIG BIG GIRL, eller vad säger du jollis?  nu ska jag sova för imorgon ska jag upp ganska tidigt för att befinna mig i resecentrum halv 1 för att sedan spendera dagen på ikano och ikea med joline och ewelina. godnatt vänner :)
 

RSS 2.0