2012 går mot sitt slut

Då är detta år snart slut, ångest över att tiden går alldeles för fort, men jag har bestämt mig för att detta år 2013 ska bli så fruktansvärt bra! Jag tar studenten och massor med möjlighet kommer öppna sig. Jag har bestämt att jag ska ta detta år med storm jag ska uppskatta mer och tänka mer positivt, jag ska ta vara på tiden med mina nära och kära ännu mer än vad jag gjorde förut, för jag känner att tiden går så himla fort. Nu jävlar är det dags att börja leva livet på riktigt !! Och vet ni vad ? Jag är så sjukt taggad på det. vill även säga att jag älskar min familj, pojkvän och vänner så fruktansvärt mycket !!! Massor utav kärlek till er. Ikväll firar vi in det nya året med dunder och brak :D


26 december

igår var det festligheter för hela slanten, mycket trevligt hemma hos Amanda där det bjöds på mat och julklappsspel därefter blev det utgång , lite för mycket folk måste jag säga att det var. Annars en lyckad kväll. Sov hos Jenny inatt, vaknade bakis... Åkte iväg till Krokek med familjen för middag hos extra familjen och vi är kvar här ännu.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1696353/images/2012/pic_50db455ce087c35ccfbf914f.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1696353/images/2012/pic_50db455ce087c35ccfbf914f.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1696353/images/2012/pic_50db455ce087c35ccfbf914f.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1696353/images/2012/pic_50db455ce087c35ccfbf914f.jpg" class="image">


Juldagen 25 december

Hade en riktigt underbar julafton, underbar familj,vänner och pojkvän, god mat och fina paket. Simon kom hem till oss vid 7 och runt 9 åkte vi hem till honom och firade lite hemma hos han. fick jätte fina rosor av honom och så får jag vänta några dagar tills min riktiga julklapp kommer. Världens bästa pojkvän. Idag har vi tagit det lugnt ätit grötfrukost och umgåtts med hans syster och hennes barn. Nu ska jag börja fixa oordning mig för ikväll då det blir middag hos Amanda med tjejerna sedan julklappsspel med flera folk och där efter utgång! Jag är taggar och allt känns så himla bra just nu. Hoppas ni hade en bra jul!!


God Jul !!

nu är det jul igen, magen är full med julmat och Kalle Anka är slut nu är det bara att vänta in tomten. Åh vad jag älskar julen!


22 december

idag har det allt varit julfix här hemma , städade hela huset från topp till tå och satt upp lite mer fina ljusslingor i huset, pappa kom på den bra idéen att vi kunde ha ljusslingan över matbordet så det ser ut som en stjärnhimlen. Super mysigt eller hur ?!


fredagsmys med familjen

En riktigt bra fredag det här hörreni, vakande upp hos pojken vid 11, han åkte till jobbet vid 6 på morgonen men jag sov var, åkte in med hans familj till stan vid halv 1 och då mötte vi upp honom och så gick vi och åt lunch på stan, sen umgicks jag och älsklingen några timmar på staden, åkte hem med pappa vid fyra och resten av denna dag har vi ätit god mat spelat massa kortspel och haft det jätte mysigt. En riktigt bra dag och kväll! Mamma förlorade även på skitgubbe och som pris fick hon ett "skit papper "


svar på tal

Vilken färg är din klänning? Tänkte också beställa min från jenjenhouse men är osäker på om färgerna ser likadana ut i verkligheten :) fin klänning!
 
SVAR: Tack så mycket! Min klänning är färgen pearl pink och den var verkligen jätte fin i verkligheter! hoppas du blir nöjd om du beställer en klänning för jag är super nöjd med min! :)
 

20 december 21:00

En aning bakis när vi vaknade upp på hotellet rund nio tiden då vi skulle gå ner och äta frukost. Vi checkade ut vid tolv och då gick jag upp till stan och mötte upp min älskling och åt lunch med honom. Därefter tog jag spårvagnen hem till Jenny och vi myste framför hitta nemo. Sedan åkte jag tillbaka till stan igen vid fyra och mötte upp pojken igen. Nu ligger jag i hans säng och kollar på film och väntar på att han ska komma hem efter sin träning. Vill krypa upp i hans varma famn och bara ligga där hela kvällen! Jag är så himla kär. hejdå för idag!


20 december

vilken bra kväll det blev igår! Emma och jag checka in på hotellet vid halv sex och fixade oss oordning där och taggade till lite musik, vid 8 tog vi spårvagnen hem till Jenny där det blev födelsedagsfirande för henne, fina drinkar och mycket skratt tillsammans med fina tjejer. Kvällen fortsatte sedan på Hugo. Senare under natten gick Emma och jag tillbaka till hotellet , en riktigt lyckad kväll måste jag säga att det blev!


19 december

Förlåt för dålig uppdatering, igår var det en slapp dag i skolan, lunch på paus med tjejerna och firade lina och Emilia som fyllde år. Sedan blev det dans på gym och friskvården därefter fika med Emilia och sedan mötte jag upp tjernis och då åkte vi hem till mig, fick hem min finfina balklänning igår också , överlycklig tjej !! resten av kvällen myste vi i sängen framför en bra film. Idag vaknade jag klockan 11, ska springa omkring och fixa en massa saker till kvällen då det bjuda på födelsedagsfirande för min andra pärla Jenny penny som fyller år idag! Emma hämtar upp mig vid 5 då ska vi nämligen åka till scandic hotet och fixa oss för vi har nämligen fått en gratis natt där så efter krogen inatt går hon och jag dit och sover! Hur mysigt som helst! Tror det här kommer bli en as bra start på jullovet!!


My world

Dags att försöka sova kanske ? har precis kollat på filmen smekmånaden som gick på tv ikväll. Nu ligger jag nerbäddad i sängen och ska försöka sova, hatar när man har sovit tillsammans med pojken natten innan och nu ska man sova själv.. Det är så ensamt och jobbigt tycker jag. vill ha honom bredvid mig hela tiden! Men aja allt kan man inte få hörreni, nu är det dags att sova för imorgon är det svenska redovisning direkt på morgonen, jippijaaho taggad brud ?! Nejee ;) godnatt änglar pussssss


16 december

min fina åkte tidigt imorse vilket sög då jag fick gå och lägga mig själv i sängen igen.. Har legat här i princip hela dagen och kollar på film bland annat magic mike och den var ju självklart lika bra som alla har sagt!! Nu är det bara tre dagar kvar i skolan sen är det äntligen jullov, mitt sista dessutom. Nu ska ja se gossip girl sen ut på en PW med Lisa.


15 december

lördag japp, tillbringade min fredagkväll hemma hos Emma med film och massa mys. Lite roadtrip till Max han vi med under natten också. idag vakande jag klockan 1, alldeles för sent om ni frågar mig men om man bara ska sitta hemma och mysa en dag som denna så gör det faktiskt inte så jätte mycket. Det är dock full rulle här hemma då vi håller på att göra julkorv, ikväll blir det lördagsmys för hela slanten tillsammans med min älskling som kommer hit sen. Hare göttanas!


14 december

blev frukost mys med klassen hela morgonen, nu har vi rast och snart ska vi ha engelska redovisning och jag är nervös. slutar klockan 2. hejsvejs sålänge!
 
 
 

aaooaaoooaah

hejsvejs! 
kör lite egen styrketräning hemma hos älsklingen medan han är och tränar innebandy, duktigt av mig! man måste ju känna sig lite duktig när han är och tränar i två timmar. haha, förövrigt sitter jag som sagt här i väntan på att han ska träna klart, sett på julkalendern, pluggat ska nog sätta på ett avsnitt av gossip girl nu. hare gött! 
 
längtar tills jag får min fina klänning hemskickad

13 december

lång och skön sovmorgon, gjorde mig en god frukost med varm choklad. Lucia idag är det också, mysigt! Nu sitter jag för övrigt på bussen på väg in till stan för att fika med Emilia och därefter ska jag hem till pojken min. Ha en fin lucia allesammans.


12 december

sovmorgon till 13.00 idag, hade en lektion vilket var religion. efter skolan blev det gymmet med emilia och elin i 2h. vid fem kom mamma och hämtade mig och resten av kvällen har jag tagit det lugnt hemma, lagat tacos och haft en mysig middag tillsammans med familjen. nu ligger jag i sängen och kollar på programet stalkers och sen ska jag nog sätta på någon film. imorgon är jag ledig, så otroligt skönt. 
 
snygg bild från rhodos i sommras 

goodnight

nu är det dags för mig att sova, imorgon har jag sovmorgon til 13.00, jisses så skönt det ska bli att få sova ut lite granna. vad morgondagen utöver skolan har att erbjuda har jag faktiskt ingen aning om, kanske gymmet eller en sväng på stan? får se vad jag är sugen på imorgon. godnatt mina vänner sov gott. 
 

11 december

emilia och jag var som sombies imorse när vi gick upp för att gå till bussen, vi låg uppe till ca 1 halv 2 inatt och bara pratade och vi kunde verkligen inte sluta prata heller, åh fin fina du! väl i skolan gick det ganska bra att hålla sig pigg. sista lektionen hade vi gym och friskvård och då var det medelpass i 1h och jag var så himla slutkörd efterråt. MEN GUD SÅ SKÖNT! fick skjuts hem av emmsi, och vi hade en mysig och välbehövlig pratstund i bilen.
nu har jag duschat, sovit i en halv timma och ska strax ut och gå med lisa och resnsa skallen lite. ha en fortsatt bra kväll!!
 
 

10 december

Gymmet med Emilia efter skolan, duktiga vi är! Efter gymmet tog vi bussen hem till mig och nu ligger vi i min säng och ser på film och pratar. Mysig måndag!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1696353/images/2012/pic_50c637a5e087c32bda9fe32b.jpg" class="image">


hungry heart

sitter i söderköping hemma hos simon, han är iväg och skjutsar några utav hans kompisar till krogen. har inte så himla mycket att skriva tyvärr. ska väl sätta på en film när han kommer tillbaka och sedan sova. hoppas ni har haft en bra lördag. höres mera imorgon! 
 
 
 

8 december

 
knäppte några fina bilder innan frukost imorse, vilket fint väder man vaknade till denna lördagsmorgon! 
jag är lycklig! två Springsteen konserter ska jag gå på i maj, TVÅ fattar ni hur sjukt det är?! fredagen den 3 maj ska pappa och jag stå i flera timmar i kö för att försöka komma allra längst fram och på lördagen 4 maj ska vi också gå men då följer många vänner till familjen även med. alltså lyckan går inte att beskriva!! 
men nu till denna lördagsdagg, vaknade upp ganska sent idag faktiskt, gjorde lite frukost och satte mig i soffan och kollade på julkalendern, nu har jag städat lite och ska väl börja fixa mig lite snart, eller ta en promenad med mamma om hon har lust när hon kommer hem, annars ska jag ta bussen till pojken senare i eftermiddag och tillbringa min lördagskväll hos honom. hoppas ni får en fin lördag! 
 
 

svävar på moln

pappa ringde nyss och skrämde livet ur mig.. han sa att han inte hade fått tag i några biljetter till springsteen konserten maj, och att det såg mörkt ut och att jag skulle förberera mig på att vi inte kommer kunna gå.. men innan vi skulle lägga på säger han '' men det är väl självklart att jag har biljetter'' jag var så himla nära på att börja gråta men kände att jag inte kunde göra det mitt i en lektion, klassen skulle kollat lite snett på mig tror jag. MEN JAG ÄR SÅ HIMLA LYCKLIG JUST NU!!! bruce springsteen på friends arena 3maj och kanske kanske 4 maj också!! livet är allt bra ibland.
 

7 december

Sitter i skolan, är jätte hungrig och det är mat om 1,5 h.. Uuh! Annars är jag sjukt nervös över Bruce Springsteen biljetterna som släpps idag.. Pappa sitter i biljett kö och jag har ingen aning om hur det går.. snälla snälla !!!


Myser på Unkan

Lisa och jag tog en promenad i snön ner till Unkan, fritidsgården som jag praktiserade på ni vet. Nu sitter vi och myser med musik och fikar lite med Tommy, dock ska vi strax börja gå hemåt. bra torsdag!


6 december

Varit hemma och myst hela dagen, eftersom att bussarna inte går som dom ska kunde jag inte åka in till stan.. Nu sitter jag och kollar på julkalendern och funderar på den sista julklappen jag ska köpa, till Simon.. Så himla svårt! Ha ni några förslag ?


beställt balklänning !!

 
 
då var min balklänning äntligen beställd! och det är klänningen ni ser här ovan, dock beställde jag den i färgen pearl pink. visst är den fin ??!  

5 december

ingen bra dag alls... börjar med att jag måste pullsa i 1 meters snö till bussen, väl framme måste jag stå och vänta i 35
minuter innan den kommer eftersom den är försenad... Till skolan och bara en timmas lektion då vi hade redovisning, efter lektionen får jag reda på att Åby bussarna har slutat gå på grund av det dåliga vädret, var tvungen att ringa mamma som ska komma och hämta mig om en halv timma. Som tur är sitter jag hos Jenny och väntar och inte i skolan.. Usch orkar inte detta! Får se hur jag tar mig till skolan imorgon ? Det är en bra fråga.


LYCKA !!


Godnatt

Ligger ner bäddad i sängen, vill inte sova själv .. Vill ha simon här hos mig. Imorgon har jag en tränings analys redovisning och jag är nervös som en pingvin! Nu ska jag sova och hoppas på att den går bra även fast jag inte kan någonting ;) natti natti


3 december

Ganska så jääääätte kallt ute idag!! lugn skoldag började 11 så det var skönt. efter skolan åkte Emilia och jag till gymmet och köttade i 2h. Blev hämtad av mamma runt fem tiden. Senaste två timmarna har jag duschat ätit mat och bestämt vilken balklänning jag ska ha på balen i vår!! Åh längtar. Nu måste jag plugga. Byebye


dream house


2 december

Lyckad kväll igår, förfest hos Jonas med bra folk och därefter en utgång. Sov hos Emilia inatt.blev sedan hämtat av Emma och fick skjuts hem. Nu ligger jag i sängen med tända ljus och ser på film. Måste hinna med och plugga lite ikväll också. Skola imorgon och jag vill vill verkligen inte.


1 december

Simon åkte vid 11 imorse då han skulle iväg och spela match, jag gick upp gjorde frukost och la mig i soffan och kollade på första avsnittet av julkalendern, mys!! Därefter blev det en lång promenad med hunden i skogen tillsammans med lisa. Nu ligger doris och jag i min säng och myser, om två timmar ska jag hem till Emilia, ikväll blir det lite festligheter med fina vänner. Ha en bra lördag godingar!


RSS 2.0