bring it down


valborg

hejsan!
har haft en super bra helg med 80 års kalas för farfar och utgång med undebara människor
idag är det söndag men jag har ingen söndagsångest eftersom att vi är lediga fram till onsdag, underbart!
ikväll blir det att umgås med familjen och en massa svenska kändisar på djurparken och sova på vildmarkshotellet och imorgon blir det en heldag på djurparken med lisa. ha en bra valborg folket!

farfar 80 år!
sedan blev det utgång på kvällen










lång helg

drar mig iväg till stan med lisa för att senare se bio med henne och amanda!
ha en bra kväll folket
ikväll har jag på mig mitt nya linne från bikbok.

lägger ner skiten

inte pluggat speceillt mycket på den där matten överhuvudtaget alltså.. men jag orkar inte så enkelt är det!
( vad dålig jag är haha ) aja imorgon är det fredag och en lång helg väntar och tror det kommer bli en riktigt bra helg det här yäy!
slänger upp en gammal bild i brist på annat

svar på fråga.

vart ifrån kommer jeansshortsen!? :D
Svar: dom köpte jag på bikbok igår (onsdag) när det var 50% i hela butiken! :D



vart har du köpt iphone skalen? :)
Svar: iphone skalen kommer från en hemsida som heter http://www.miniinthebox.com/ :)



26 april

det bara regnar men har hört att våren ska komma så då är det bara att hålla tummarna att det stämmer också.
hade kort dag i skolan idag slutade klockan 12 och då åkte jag direkt in till stan och fikade med tjerna vilket var trevligt fick även mina efterlängtade iphoneskal också yääy! denna kväll består av matte plugg eftersom jag har prov imorgon och jag vet redan nu att ig står som betyg på denna kurs, känns ovärt att ens plugga...
men nu ska jag ta cykeln till konsum med syster och köper mig något gott som förgyller min torsdagskväll pussss.

ed westwick


give me give me

vad annars ?

försöker plugga lite matte dock går det åt skogen eftersom att jag HATAR matte mer en något annat och för det andra så förstår jag ingenting !! matte B prov på fredag yääy vad taggad jag är. aa typ lite så känner jag mig för tillfället annars så ligger jag i sängen och myser lite med ormarna som verkligen inte vill vara stilla utan ska kräla sig under kudden hela tiden.. aja det var de jag ville skriva just nu seee yoooou later

we were young

nya mintgröna shorts som kommer användas väldigt mycket i sommar känner jag på mig, endast 99 :-

25 april

verkligen inga bra bilder men detta var lite utav det jag fick med mig hem idag.

ingen vanlig dag

uusch vilket tråkigt väder..
ganska bra dag i skolan idag ändå måste jag säga, drog till stan på hagatimman med tjejerna och köade inför 50% i hela butiken på bikbok fick med mig ett och annat smått och gott hem måste jag säga, ett par nya högklackade skor för 300 kr sitter aldrig fel. vi köpte även med oss en paussallad tillbaka till skolan för att fira att 18 åringen Emilia som fyller år idag!! stort grattis till dig stumpan







stronger and stronger

godkväll!
kom precis in från en kvällspromenad med en fin vän nu väntas det big brother och därefter dejta kudden
imoron har jag sovmorgon till 10 vilket jag uppskattar djupt. sov gott tötisar!!

23 april

  • tjomosch!
så himla mycket i skolan nu så jag får panik och vet inte vart jag ska börja.. har ingen motivation att börja plugga heller , vad är detta? du måste liksom pikon!?! aja skjuter upp det lite till bara liiiite till. osv osv osv
förövrigt är jag astaggad till i helgen då det blir party party och även långhelg aaas skönt!!
nu ska jag duscha pusss på er!
lite såhär känner jag mig idag.

22 april

heldag på kolmården igår där vi fick lära känna varandra och lära oss om hur vi ska vara på jobbet i sommar, fick även reda på att vi får betalt för för att bara vara där så det känns ju bra. igår väll blev det tjejmiddag och mys hemma hos hannah med världens bästa tjejer. har fått sova till 12 idag vilket var fyfabians skönt och ska snart åka till kolmården igen för ännu några timmars föreläsning på vildnmarkshotellet. det ända jag vill är att bara ligga hemma och sova men det blir nog trevligt det här också. vi höres när jag kommer hem. ha en bra dag!

sov gott världen

nu är det dags för mig att sova, imorgon är det en ny dag. sov gott och dröm sött!

promenad med min bästa

drar mig ut på kvällspromenad som så många andra kvällar med min bästavän.

19 april och livet går vidare

försov mig imorse så hann inte till matte B lektionen vilken sög lite.. dock fick man ju sova tre timmar längre vilket var väldigt välbehövligt om ni frågar mig. hade sedan endast en lektion vilket var svenska dock stannade vi kvar på mattestugan och pluggade lite och sedan var det även dags för att se när esteterna visade upp en musikalteater vilket var så himla gulligt och bra! drog till gymmet vid fyra och sedan tog jag bussen hem till åby och mötte upp min saknade vän linna och tog en promenad. fin flicka det där. nu ska jag se lite på big brother bye!!

godnatt, sov gott

har vandrat omkring i myskläder hela kvällen och inte orkat göra ett enda dugg förutom att kollat på tv ungefär.. känner att jag egentligen skulle behöva plugga men orkade verkligen inte det idag. blev att kolla fotboll med pappa istället nu på kvällskvisten. och nu är det dags för mig att sova. godnatt fina läsare!

i will be stronger

skolan var ganska okej idag drog till gymmet efter skolan med becca idag igen och körde på som utav bara fan
det känner jag i kroppen nu kan jag lova, AJ! men imorgon kör vi igen, sommaren 2012 närmar sig ju och lite fitt vill man väl ändå vara liksom.
slänger upp två köttarbilder från becca och mig idag.

17 april

trött som ett as i skolan idag ..uuhhej
efter skolan drog becca och jag till gymmet och köttade helt slut just nu, ligger i sängen och kollar på big brother hmm har inget annat att skriva just för tillfället. ha det bra pusss! :)

when it burns

förlåt för att jag är så dålig på det här med bloggandet, men just nu orkar jag inte göra det.. mår inte helt på topp och känner att jag inte har så mycket roligt att skriva om just nu tyvärr :( men hoppas att det blir ändring på det snart! annars hoppas jag att ni mår bra och ta hand om er!

det har varit en fin tid

igår beslutade simon och jag att vi skulle göra slut med varandra.. det känns så fruktansvärt tomt och det känns som jag förlorat min allra bästa vän, jag kommer sakna tiden vi hade tillsammans något enormt och jag kommer aldrig glömma något utav det vi hade. men jag vet att det kommer bli bra tillslut och jag hoppas att vi kommer kunna hitta tillbaka till varandra som vänner inom en snar framtid för han är en sådan person som jag aldrig vill förlora han är för bra för det. tack för den här tiden simon tjernström 






svar på fråga

: yes jag har färgat hårt mörkbrun/svart :)

förvirrad



och vi bara myser

myser hemma hos lisa med henne och amanda,coca cola och mysfilm står på schemat och vi mår allmänt bra.
gillar mina vänner ganska så mycket. imorgon blir det att gå upp ganska tidigt och bege sig in mot stan för lite shoppingrunda och lunchmys med dessa två godingar också. jag gillar att ha saker plannerat känner jag.
nu ska vi gosa ner oss i sängen och snacka lite skit, det är liksom det vi är bra på. sov gott pusss
en gammal goding på amanda lisa och mig

gos med min andra halva

lisa och jag har varit extremt hurtiga idag måste jag säga, tog en PW på två timmar under eftermiddagen och sedan ett litet styrkepass efter det duktiga tjejer! kvällen bestod av middag hemma hos familjen thörn där det bjöds på gottigheter så som grillat kött med hemmagjord friterad pomme och tzatziki mums kan jag lova er att det var. lisa, syrran och jag gick sedan ner till konsum och handlade oss en varsin ben&jerrys bara för att det är söndag och den såkallade ''vilo dagen'' så nu ska vi ladda hem gossip girl och bara gosa hela kvällen.

GLAD PÅSK

bilderna har min duktiga syster tagit kika in på hennes blogg här.

dagar i kort

har spenderat mina första dagar på detta påsklov hos min pojke vilket har varit en mycket bra start. vi firar förövrigt 11 månader tillsammans idag älskar honom så himla mycket.
familjen kom och hämtade mig hos tjerna igår och då åkte vi direkt till vikbolandet där det blev påskmiddag med släkten och hej och hå vad mat man fick i sig...
även jag har fått ett litet påskägg av påskharen. jag blir nog aldrig för gammal för såna saker tror jag.
snart ska lisa och jag ta på oss joggingskorna och dra oss ut för en träningsrunda och få bort all påskmat.

började lovet med lunch på GudvadGott med älsklingen

åkte och hälsade på mormor och morfars grav igår innan släktmiddagen
sedan blev det mat på mat och godis på godis
det blev även livemusik från mina fina kusiner

går inget vidare detta..

förlåt förlåt förlåt ... sjukt dålig uppdatering från min sida alltså! har haft så mycket annat att göra, skolan tar upp mestadels tiden och när jag kommer hem från skolan blir det plugga,sova äta och sova igen typ, usch så tråkigt.
aja ska bli bättre på att blogga nu det lovar jag er! imorgon börjar ju påsklovet också! wiiie. nu ska jag sova ha det bra puss på er bästa ni!

RSS 2.0