NKPG style

goddag på er finisar!
vad är det här? när man kollar ut genom fönstret ligger det snö på marken.. inte precis vårkänsla usch så tråkigt :(
min fina kusin victoria är med i tidningen idag eftersom att hon är en av de personerna som startade NKPG style som för övrigt håller på just nu i värmekyrkan! kom dit vettja!! jag skulle själv åkt dit men hinner inte måste fixa en massa till ikväll .. blir middag och förfest hos cathrine med tjejerna sedan vidare på utgång ikväll. hoppas på en lyckad kväll, hoppas ni också får det!

fredagsmys med syster

whooola det är fredag och det känns för himla gött. slutade skolan klockan tolv idag eftersom att matten var inställd, drog till stan en sväng med tjejerna. kom hem och städade rummet sedan började syster och jag laga tacos eftersom att vi är ensamma hemma ikväll då pappa och mamma är över hos grannarna på barkväll. nu sitter vi framför tv och kollar på let's dance, en väldigt bra fredag måste jag säga.

29 mars

vad tiden går.. fram och tillbaka kanske?
har ont i rumpan ( undrar varför becca? ) satt och kollade på när treorna hade projektarbetes redovisning idag och jag blir bara mer stressad till vad jag ska välja.. vi har ingen aning!!?
drog till stan direkt efter skolan och mötte upp amanda och så köpte vi förköp till krogen i helgen. tredje helgen i rad nudå.. jo men man lever bara en gång! nu sitter jag och myser i min säng och ska kolla på stolthet och fördom. puss

until there is nothing left


before i die


supére


28 mars

slutade skolan vid tolv idag och då gick lisa och jag till gymmet och köttade i ca. två timmar duktiga som vi är. måste komma igång med träningen på allvar nu ( vet inte hur många gånger jag har sagt det... )  har även skrivit på kontraktet för sommarjobbet på kolmården precis och ska dit i april för utbildning i två dagar, det lär bli spännande.
chillegrillar lite.

RHODOS BOKAT!

nu äntligen har vi varit och betalat en del av summan till våran greklandsresa. nu jävlar känner man att det är på riktigt att man ska iväg en vecka i sommar till rhodos med sina absolut bästa vänner,det är galet och jag är överlycklig!

27 mars

vi har en riktigt rolig uppgift i skolan just nu där vi ska göra ett rollspel och spela in det, så idag filmade vi och fyfasen vad kul vi hade. det ska bli kul att se när det blir klart. efter skolan åkte becca och jag till stan och hon bjöd mig på paus ( födelsedags present ) nuttig hon är. nu ligger jag i sängen och kollar på big brother och har sällskap utav ben och jerry!

helt slut i skallen

efter fem timmars intensiva plugg timmar är min skalle helt död.. nu blir det dejta kudden och hoppas på att provet i naturkunskap går hyffsat bra i morgon. förövrigt sakar jag min pojkvän galet mycket just nu ( speceillt när man ligger ensam i sin säng ) lite jobbigt att man inte har hört av honom sen han åkte, skulle vara skönt att veta att resan gick bra osv.. men det gjorde det säkert! aeee nu ska jag sova godnatt.

bilder från i helgen


i skolan

hade massage och avslappning på idrotten imorse vilket var en väldigt bra start på veckan enligt mig. nu har vi lunch rast, becca och jag sitter och dunkar någon jävla dansk party musik... ha en bra dag!

i skolan

hade massage och avslappning på idrotten imorse vilket var en väldigt bra start på veckan enligt mig. nu har vi lunch rast, becca och jag sitter och dunkar någon jävla dansk party musik... ha en bra dag!

taggar utgång!

sitter här hemma hos mig med fredrika och lisa och taggar inför utgång, dock kan ju inte lilla lisa följa med eftersom hon fortfarande är en liten plutt :( men fredrika och jag hoppas på en bra kväll iallafall! hoppas ni också får det.

24 mars

dålig väldigt dåligt uppdatering.. har haft så mycket att göra så har inte haft tiden och inte heller orken till detta. men nu är jag här!
det är vår nu så förbannat härligt!
min älskling har åkt till iväg till mexico en vecka och jag är inte ett dugg avis.. har även fått sommarjobb på kolmården i sommar!! yäääy det känns för himla underbart. jag och mina tjejer har bokat resa till rhodos i sommar också fyfan så bäst det kommer att bli.
snart dags för shorts!!

21 mars

godkväll!
vilket underbart vårväder det var idag, helt bananas skönt! sitter hemma hos min pojkvän nu och vi har precis kommit ut från duschen, ska hjälpa honom att packa lite inför Mexico som han ska åka till på fredag den jävel!
sedan ska vi förhoppningsvis mysa lite framför en bra film. måste ju mysa med honom lite extra nu när han ska vara borta en vecka. ha en god kväll kramar!
bild tagen för ungefär en månad sen

aj aj

kom precis hem, varit och tagit gardacil sprutan vilket gör för himla ont alltså. men nu har jag iallafall tagit alla tre så nu är det färdigt med det. ska strax hoppa in i duschen och sedan börja göra mat till syster, vet dock inte vad jag ska bjuda på.. hmm det märker vi.

sjuker

stannade hemma från skolan idag också.. helt yr i bollen och jag vet inte allt men imorgon ska jag släpa mig till skolan har jag bestämt. ska ta spruta kl halv 4 idag också, usch vill inte det gör ju så ont. ska ringa stefan också och se ifall jag kan fixa sommarjobb hos honom. berättar mer om det sen. nu ska jag ut och gå med mamma och hunden. ha det bra kram!

jävla äpplen

har fått en allergisk reakton i ögonen på grund av att jag åt äpple för ungefär en timma sedan och sedan kliade jag mig i ögonen efter det.. smart erica SMART !!  aja känns som det blir lättare att sova nu iallafall eftersom att ögonen är helt tunga och jag känner mig extra trött. ( smart sömnmedel för äppelallergiker eller nått)
för övrigt mår jag väl sisådär om jag ska vara ärligt, var hemma från skolan idag orkade inte gå, hatar när jag mår såhär och det jobbiga är att det kommer i omgångar. sjukt knepigt det där men så kan det vara ibland. ska inte låta er läsa mera deppigt just nu. så godnatt världen sov gott och så hoppas vi på en bra och solig dag imorgon! det är ju trots allt vår!

19 mars

hade en jätte bra lördag med mina underbara vänner, krogen var också kul och i söndags mådde man som man förtjänade.
bilderna tagna från bella och mimmis blogg.

utgång på ingång

hallooo
igår hade vi en jätte mysig grillkväll hos viktor, sov hos lisa inatt och idag har jag städat huset får nämligen finbesök av härligt folk ikväll innan vi ska dra oss vidare ut på krogen ( även min första utgång) spännande.
mamma har även fixat mina naglar så nu äntligen känner jag mig lite extra fina sådär. snart kommer amanda och då ska vi börja ladda upp kvällen med pizza i magen. låter bra eller hur ?
ha en bra kväll för det ska jag ha!!

sometimes you have to say stop

även fast jag sov i nästan två timmar när jag kom hem från skolan så är jag jätte trött fortfarande och klockan är bara tio, uuh? så det blir nog att skriva klart detta inlägg och sedan dejta kudden igen tror jag, skönt i och för sig ;) imorgon har jag även sovmorgon till 9.40 och fredag är det också! hinner nog inte blogga något imorgon, slutar skolan 16.20 sedan ska jag hem till amanda och därefter hem till viktor för en grillkväll med världens bästa vänner.
ha världens bästa fredag ni bloggläsare så hörs vi kanske imorgon eller på lördag. godnatt
mupp bild på tjerna och mig för några dagar sedan.

i want summer

har suttit och kollat egenom massor utav sommarbilder och nu längtar man inte lite till värmen alltså!!
fick även idén att klippa sönder ett par svarta jeans också så nu har jag äntligen ett par riktigt sköna shorts till sommaren. så slänger upp en outfit som man kan tänkas ha i sommar.
avklippta jeans från carlings, starkgul tröja från gina och skor från nelly.com
( orkade inte knäppa skorna, jag vet jag är lat )

nails inspiration


take a chans

matte B känns helt okej nu till en början men får väl se om jag kommer känna detsamma framöver, känns tveksamt.. slutade skolan klockan tolv idag drog direkt in till stan med becca och lämnade in mina nya högklackade skor för att sulas om
( eftersom att stylebytyra rekomenderar att göra det på grund av dålig sula sen innan )
ska hämta dom imorgon igen och sedan är de redo att användas på kroken nu på lördag woopwoop!
vill även rekomendera er att provsmaka lyxchaken på MAX, så förbannat god men galet mättande.
( en liten extra grej sådär bara)

äntligen tillbaka!

idag köpte lisa och jag oss en varsin calippo shots efter skolan, snacka om att man har saknat den glassen. mums!

14 mars

jag hade verkligen en jätte bra födelseag igår med fina presenter och underbart umgänge
jag älskar min familj, mina vänner och min pojkvän så himla mycket.

rock around the clock


såhär ser jag ut idag, nya jeans från carlings,tröja från bikbok och vågigt hår.
nu ska jag dra mig till bussen bye!!



MY BIRTHDAY !!

goddagens på er!
idag är jag glad och det beror på att det är min födelsedag och jag har alltid och kommer nog alltid vara en sån peroson som älskar att fylla år! hih det är så spännande tycker jag, dock får man ju se om det känns lika kul senare i livet när man blir äldre, man får ju höra av föräldrarna att det inte är så kul att fylla år när man bli äldre men det är inget jag behvöer tänka på just nu känner jag! för nu är jag 18 år och det är den åldern som jag har längtat efter ett bra tag nu! yäy.
nu ska jag snart åka in till stan och äta lunch med mina bästa brudar. ikväll blir det godmat och paketöppning här hemma då även min pojke kommer hit.

''wake me up when september ends''


om det vore som i en film..

snurra omkring på stan med fredrika och bella idag inhandlade nytt smink vilket kändes bra för jag behövde verkligen det. nu ska jag krya ner under mitt täcke och se en film. imorgon är det min födelsedag och jag blir alltid som ett litet barn.. kommer säkert inte kunna sova inatt på grund av det, knäppt jag vet!
men så är det kram på er sötnötar.
FOUNDATION ISA DORA - H&M 119:-   SMINK BORSTE - H&M 39.50:-   PUDER - MAKE UP STORE 395:-

underbara väder

är ledig idag och imorgon eftersom vi har studiedagar, så himla underbart skönt!
ska snart åka in till stan och träffa fredrika och så ska vi shoppas lite och käka lunch och det känns extra bra när d
et är så fantastiskt väder ute. ha en bra dag  pussss

12 mars

detta är lite utav det jag fick av släkten i lördags, fick även pengar, presentkort och navelsmycken och jag är super duper nöjd och glad för allting.
image descriptionimage description

you are amazing

Kom precis hem från mysig tjejkväll hos jenny med dom bästa. Melodifestivalen och massa gott. Fått massor med fina saker från släkt och vänner idag men det berättar och visar jag imorgon för nu ska jag sova.


just go with it


10 mars

tre dagar kvar till min 18 årsdag!
igår var det fest i skärblacka vilket var helt okej. dock åkte jag hem rätt tidigt redan vid 12
nu har precis pappa och jag varit på maxi och handlat massor tårtor och fruktbricka som vi ska bjuda på när hela tjocka släkten kommer på besök idag för att fira mig. yäy älskar sånt här!
bild från igår

8 mars

tjopp skönheter!
hade min första matte B lektion idag och jag säger bara fyhelvete vilken rolig vårtemin som väntar mig...
gymmade sedan med becca efter skolan åkte sedan hem till min pojke där jag nu sitter i hans rum och väntar på att han ska träna klart så vi kan mysa lite framför en film och fira att vi har varit tillsammans i 10 månder idag. jag älskar dig mitt hjärta.
image description

Heldag i romme

Bussen gick 06.00 från skola och sedan fyra timmar bussresa till romme där vi tillbringade hela dagen i backarna med strålande sol. Underbar dag!
Nu har jag precis duschat och är helt slut i hela kroppen ikväll blir det att sova tidigt känner jag.


6 mars

gruppintervjuv på kolmården idag i tre timmar, mycket nervös men gick helt okej och får vänta 3 veckor innan man får reda på om man fick jobbet eller inte, uuh spänning. imorgon ska man gå upp 05.00, bussen till romme med skolan åker kl 06.00. heldag med skidåkning känns inte fel! en vecka kvar tills jag blir 18 yääy.
oscar och john på naturkunskaps labben i måndags

5 mars

har försökt att lägga upp inlägg här på bloggen igår men det kom tydligen inte upp.. därför det har varit dåligt med uppdateringar så sorry för det. men helgen har varit himla bra, mys med kanonbra människor och även festat och firat ellen i lördags. nu är det ny vecka och jag är dödstrött hmm aa så är det.

3 mars

Ligger i sängen och snackar en massa med min fina vän hannah just nu, solen skiner så det kan inte bli mycket bättre. Igår hade vi en väldigt mysig fredagskväll hemma hos Lisa där vi färga hår åt tacos och pratade. En bra start på helgen. Ikväll är det dags för 18års firande för ellenpellen!


det finns saker jag saknar


we take care of our own

pappa och jag var och inhandlade nya skivan med bruce springsteen and the E-street band idag
vi måste böjra lära oss låtarna innan konserten i sommar ju ;)

underbara vår

så underbart att det börjar bli vår, skinnjacka och solglasögon och ett mycket gladare humör! oh underbar kännsla och allt blir så mycket lättare på något sätt.
idag gick vi kort dag i skolan, becca och jag drog återigen till gymmet och sedan satte vi oss på kupolen och pluggade. kom hem vid ungefär fem och då satt jag igång och plugga igen eftersom vi har slutprov på psykologin imorgon och man hoppas ju inte på ett ig direkt..

RSS 2.0