30 juli 2012

sista lediga dagen som sagt, ska snart ta cykeln till ingelsa där jag ska möta upp lisa så ska vi handla lite nödvändigheter till våran rhodos resan. bara 13 dagar kvar nu!! 
 

we going down to the river

haft en mysig kväll med lisa i mitt ny städade rum, ( älskar när man är duktig och orkar ta tag i städningen ) hon gick precis hem och nu ska jag se lite film och sen sova om det går, jag är fortfarande helt till mig efter konserten igår.. gud vad jag älskar springsteeen. imorgon är det min sista lediga dag efter att ha varit ledig i fem dagar så imorgon ska jag njuta av sovmorgon. på tisdag är det dags för jobb igen. ska förövrigt bli blondhårig i veckan och det ska bli spännande, vi får se hur snyggt det blir till en början då jag är så pass mörkhårig nu.. men det blir nog bra tillslut efter lite arbete. hehe. nu är det dags att säga godnatt här på bloggen, natti natti
 
tror förresten jag har glömt visa er våran nya bil. X1 BMW. 

Bruce Springsteen 28/7 Ullevi, Göteborg

jag finner inga ord.. igår fick jag se honom för 4e gången och jag måste säga att gårdagens konsert slår alla. Det var magiskt alltihop, en 62 årig man som spelar en konsert i nästan hela fyra timmar utan att ta en paus, och bara fortsätter att överraska publiken med mer och mer.. alltså det går inte att förklara känslan att stå på innerplanen på Ullevi och få se och höra sin största idol! idag känner jag mig helt tom och vill bara tillbaka.. TACK för en kväll jag aldrig kommer glömma! Bruce Springsteen-The Boss, And the E street band ♥
 
 
 
 
 
 
 
 

baby, i was born to run

jag har haft två jätte mysiga dagar tillsammans med simon i sörping, sagt hejdå till honom nu då han åker iväg till usa inatt, vi kommer inte ses förrens om mer än tre veckor vilket känns lite jobbigt men man klarar sig alltid! 
kom precis hem från stan där jag tillbringade min fredagskväll på t3 och trädgårn tillsammans med fina vänner. nu ska jag föröska sova ( vilket inte kommer bli så lätt ) eftersom att jag ska upp tidigt imorgon och åka till göteborg tillsammans med familjen för imorgon kväll då jävlar smäller det.
BRUCE SPRINGSTEEN PÅ ULLEVI!!!!!! jag är så galet taggad att jag inte vet vart jag ska ta vägen.. jag vet redan nu i förväg att jag kommer gråta mig igenom konserten av lycka ( nu låter jag säkert som värsta fjortis bruden.. men han är så galet bra att jag inte vet vart jag ska ta vägen ) ae nu måste jag få lite sömn så jag är pigg och utvilad tills imorgon. OOOH! nu ska jag sluta skriva.. haha godnatt! 
 

24 juli, 2012

hård arbetspass idag också, men dagarna går ändå väldigt fort när man jobbar, det kan ju bero på att jag har världens bästa sommarjobb och får umgås med barn varje dag. imorgon jobbar jag 10.00-19.30 och sedan är jag ledig i fem dagar, hur underbart kommer inte det bli!? jo galet skönt faktiskt, man blir faktiskt ganska sliten av att jobba även om det är kul, hihi. imorgon blir det en hettsig dag efter jobbet eftrersom jag måste hinna fixa iordning mig och sedan åka in till stan och sedan vidare för att möta upp några vänner och fira min kära vän cissi som fyller år idag!! grattttis snygging ♥  nu är det dags för mig att dejta kudden. sov gott och dröm sött. 
 
 
 

en lång dag, nu ska jag sova

jobbat hel dagen och som vanligt blir jag helt slut när jag kommer hem klockan 8 på kvällen.. men det är väl kanske inte så konstigt när man arbetar med barn liksom? mysigt är det i och för sig. hihi. nu känner jag att klockan har blivit alldeles för mycket om jag överhuvudtaget ska ha en chans att ta mig upp ur sängen imorgon. jobb 9.30-19.00 imorgon också! sov gott tötisar!! 
 

han är en klass för sig

satt och kollade på minneskonserten från oslo idag.. det är hemskt det som hände för exakt ett år sedan, tiden går verkligen fort... det rann några tårar när min idol ställde sig på schenen och sjöng till de drabbad, herregud vad bruce springsteen är en klass för sig. han är helt otrolig. om 6 dagar får jag äntligen se honom igen på ullevi!!! 
 

22 juli

godkväll! 
haft en hel veckas ledighet från jobbet, vilket har varit himla skönt måste jag säga, men imorgon är det dags igen. dock arbetar jag bara måndag,tisdag,onsdag och sedan är jag ledig fram till tisdag veckan efter. helgen har varit jätte bra med trevliga sommarkvällen med fina vänner och festligheter. nu ska jag gå och lägga mig så att jag orkar upp imorgon, jobb 9.30-19.00! Godnattt världen. 
 
såhär såg jag ut igår kväll då det bjöds på festligheter först hemma hos fredrika och sedan vidare ut på krogen.

det gillar vi

hemma efter två sjukt bra dagar på västkusten med några utav bamsebabesen. bilåkning med dunka dunka musik, liseberg, shopping, övernattning i skogen med bil och tält och massa spökhistorier, vi fick även dåligt väder så det vart inget skarasommarland buhu..  men roligt det kan man helt klart säga att vi har haft det!! 
( bilder kommer ) 
 

12 juli

har haft en kanon bra dag! roadtrip till linköpig där det blev häng på ikea och ikanohuset med ewelina och emelie. dagen fortsatta mycket bra då det blev tacomys hemma hos ewsan med fler av mina underbara arbetsvänner, skitsnack och mat tillsammans med fina vänner är aldrig fel om ni frågar mig. imorgon är det jobb 10.00-18.30
goodnight!

dagens outfit

KLÄNNING  - GINA TRICOT   STICKAD TRÖJA ( emilias )   - MONKI
jag bor nästan i den här klänningen nu mera den är så himla fin och så skönt att gå omkring i, och det som är så bra är att man bara kan dra över en snygg stickad tröja så blir det som en helt ny outfit!

nystart

vaknade av att simon ringde och väckte mig vid 12 idag, lika bra så man inte sover bort hela dagen. gjorde iordning en nyttig och bra frukost vilket bestod av äggröra,keso och färskpressad apelsinjucie  ( idag börjar mitt nya hälsosamma liv ) satt ute och pratade med lisa och rasmus ett tag och nu ska jag snart gå till bussen och åka in till stan och möta simon där. hoppas ni får en bra dag!

time to workout

vet inte hur många gånger jag har sagt det här men nu jävlar ska jag komma igång med träning och kost på allvar,.. sitter ofta och kollar på bilder på internet och drömmer mig bort att jag någon gång vill ha en sån kropp.. men det kommer ju aldrig hända om jag inte gör något åt det eller hur!? så vad tänker jag med, nu jävlar ska jag börja på riktigt!!

sliten tjej

sjukanmälde mig från jobbet idag eftersom jag hade världens halsbränna när jag vaknade och nu har jag även ont i hvuudet men halsen har blivit bättre som tur är. jag är dock ledig imorgon och på torsdag också vilket känns väldigt skönt. amanda kom precis över och visade upp att hon fått körkort, vad stolt jag är över kvinnan!! snart måste jag börja med den där skiten också..
idag är det även min storebrors 25 års dag, grattis till dig älskade storebror!


jag tål det inte

idag är jag helt död efter jobbet,sol och värme som tar på krafterna. kom hem runt åtta och åt middag med familjen sedan blev det en lång och välbehövligt telefonamtal med min fina vän emilia efter det myste jag och familjen ner oss i soffan framför en film då det var ett himla åskväder utanför, nu ska jag sova och hoppas att jag mår lite bättre imorgon då jag ska upp och jobba igen för just nu mår jag inte helt prima.. ont i huvudet och halsen men får hoppas sömnen tar död på det. godnatt fina läsare!!

sushi time

nu ska jag gå över till lisa och käka hennes mammas goda sushi, det känns bra att avsluta helgen med god mat!!

galet bra helg!

vilken galen helg det har varit, party både fredag och lördag. i fredags var det förfest och firande för min fina vän fredrika som har fyllt 19 år och sedan vidare till david för party all night lång med massor utav nya och trevliga människor. igår blev det smultronstället med mina fina tjejer och sedan vidare till fest hos farre i jursla och även här fest hela natten. Det känns att man behöver ha lite roligt de dagarna man är ledig från jobbet.
fredag













lördag





bamse och lilleskutt hoppar ut ur skogen...

rolig arbetsdag idag då jag jobbade på bamsesvärld, hade sångtävlingar i lilleskuttdräckt och talangtävling i bamsedräckt, oh herregud vad jag svettades.. slutade jobbet vid halv 7 och fick då skjuts hem utav pappa, sedan blev det middag och dusch. tog sedan cykeln mot ingelsta för att möta lisafisa som var på väg hem från jobbet. nu ligger jag i sängen och väntar på att hon ska komma över så ska vi se film. leeedig fredag lördag söndag och jag bara njuuuuter!!

bild på mig idag när jag var lilleskutt.

jobb jobb jobb

en rent ut sagt hemsk arbetsdag idag, hände en liten tråkig sak vilket jag inte ska ta upp här på bloggen men jag kan säga att det är svårt och krävande att arbeta med människor ibland. nu vill jag bara sova och hoppas att morgondagen blir bättre! sov gott världen så höres vi imorgon med en mer piggare erica!!

goodnight world

klockan är efter tolv och jag borde igentligen sova eftersom jag ska upp tidigt och jobba imorgon men tänker hålla mig vaken tills famijen kommer hem så att jag kan pussa och krama lite på dom innan jag ska sova, har saknat dom så himla mycket! men godnatt på er bloggläsare och hoppas inte jag har tappat er under min bloggpaus!?

film mys

ätit grillat i summarkvälls solen med familjen thörn, nu sitter lisa och jag hemma hos mig och ska se film och ha lite ångest att vi jobbar i morgon. men det är inte hela världen eftersom jag är ledig hela helgen. inatt kommer även min familj äntligen hem från italien där de har tillbringat solsemester i två veckor... själv kunde man inte följa med eftersom att man jobbar.. men för min del blir det ju RHODOS i augusti istället !!

nu är jag tillbaka med nya krafter!

hemskt ledsen att bloggen legat nere ett tag men har varken haft tiden eller orken till att blogga och även inte haft så mycket roligt att komma med känner jag, men nu känner jag mig taggat till att börja skriva om vad jag gör om dagarna igen!! wiiiiie.
jag har som sagt sommarlov nu vilket är underbart skönt, slippa skolan i några veckor tackar man ju aldrig nej till om man säger så. dock betyder der inte att jag är helt ledig från annat, nej för jag jobbar nämligen på kolmårdens djurpark under 6 veckors tid som barnaktivitetsvärd. Det innebär att jag går omkring i bamse och lilleskuttdräckt och kramar på en massa underbara ungar och även står vid bilbanan och trampolinen och massor utan annat skoj, jag har nu jobbat i en vecka och jag tycker redan att jag har världens bästa sommarjobb och världens bästa arbetskamrater! vi har redan plannerat en hel del vi ska hinna med innan denna sommar är slut vilket känns himla roligt. hoppas ni har ett bra sommarlov!? och nu köör jag igång igen så var berädda på uppdateringar BAMSE KRAMAR!!



RSS 2.0