Påskmiddag

Sitter hos kusinerna och ska precis hugga in på efterrätten. Mmmh mums !


try to be happy ?


Japp

Idag har jag ätit god frukost framför en bra film, duschat, gjort iordning mig och ska snart iväg på påskmiddag med släkten.


29 mars

Emma och jag var galet taggade till igång igår, vi hade lite förfest på mitt rum och när klockan slog och vi skulle till bussen kollade vi på varandra och sa "jag orkar inte gå ut, jag vill sova istället " så vi klädde av oss partykläderna och tvättade bort sminket, la oss i min säng och satt på en skräckfilm istället. Det var nog det värdaste vi har beslutat oss om! Ingenting slår att sova !!


Inte långt kvar nu hörröni!


26 mars

det har inte funkat så bra för mig och min mobil idag, har försökt att blogga under dagen men internet ville inte samarbeta med mig så det blev inget av och nu har det lagt av helt och hållet på mobilen så jag kan tydligen inte ta emot några sms.. bajskorv på det faktiskt! aja det har varit en mycket bra dag ändå såklart, vaknade bredvid min twini och vi åt en god och ordentlig frukost och sedan begav vi oss till gymmet där jag mötte upp ewelina som jag inte träffat på jätte länge, gymmade i cirkus 70 minuter och jag köttade på som fasen kände jag och det behövdes eftersom jag inte gymmat på ett tag nu. men nu jävlar måste det bli allvar på den där skiten. kom hem runt fem och då hoppade jag in i duschen och sedan gick jag över till lisa och bakade chokladmuffins mums. ( men nu räcker det med sötsaker ). känner för att skriva av mig lite ikväll så ni får leva med att läsa en del men det kan ju vara trevligt ibland om det är något intressant att läsa right?? ;). Har skolångest så det bara sjunger om det imorgon börjar jag klockan 1 och har bara två lektioner och det är ju skönt men ändå ångest över att ens gå dit vet inte varför jag gillar ju skolan!? på torsdag får vi äntligen våra studentmösser och jag är så exalterad, nu är det inte långt kvar hörröni! har haft ett par dåliga dagar senaste veckan och det suger verkligen men som tur är har jag underbara människor runt mig. saknar min pojkvän som är i Västervik vilket han bara har varit i en dag men ändå.. kärlek är en märklig känsla. ae nu bablar jag på alldeles för mycket känner jag kanske dags att sätta punkt här och försöka sova. aa låter som en bra idé, klapp på axeln till er som orkade läsa klart det här inlägget jag vet nämligen själv hur segt det är att sitta och läsa texter på bloggar ibland hihi. kolla ändå fortsätter jag skriva? fingrarna går i ett känner jag.. haha! ae men seriöst nu godnatt på er mina fina läsare vi hörs mer imorgon.
 
 

Vad är det för datum ?

godmorgon underbara vecka! Ledig Idag och imorgon samt på fredag så det betyder att jag endast går onsdag torsdag i skolan denna vecka och nästa vecka är det påsklov! Wiie. vaknade upp bredvid min kärlek imorse, nu har han åkt hem och jag ligger fortfarande kvar och myser lite. snart ska jag upp och äta någon god frukost och sen duscha och fixa iordning mig lite. Senare Idag ska jag träffa Emilia. Hoppas ni får en fin dag!


Goodnight

Mår fortfarande inget vidare, ont i huvudet och magen.. Får se om jag stannar hemma från skolan imorgon dock har jag inte tid för det. Fuck. På tal om annat har jag varit ute och övningskört idag och det gick riktigt bra faktiskt. Nu ska jag sova och hoppas på att jag mår bättre imorgon!


20 mars

Idag har jag mått lite sådär.. Ont i huvudet och magen så har mest bara legat hemma och tagit det lugnt. Nu ligger jag i sängen och kollar på serier hos tjernis. Hoppas att jag mår bättre imorgon för jag har inte tid för att bli sjuk.


studentklänning beställt!

dagen slutade iallafall bra vilket jag inte trodde på under dagen då livet kändes allmänt jobbigt. Men det blev tacos till middag, mys i soffan med mamma och vi satt och planerade min student lite granna och hittade även min studentklänning! Glad tjej. Hur den ser ut får ni inte se ännu :)


19 mars

kan inte riktigt säga att jag känner mig på topp idag, trött och vintern har kommit tillbaka.. usch för det här!

17 mars

Då var helgen slut men avslutar den på bästa sätt genom att somna bredvid min kärlek. haft en klockren helg med mycket festande och idag känner jag att jag ska lägga festandes på hyllan i några veckor och börja ladda inför studentveckan.. Höhö. ae nu somnar jag snart sov gott!


16 mars

Hade en trevlig kväll med lite folk hos mig igår. Fick jätte fina presenter bland annat en road trip upp till Stockholm och gå på gröna lund i sommar med min favorit tjej. himla roligt! Jag måste säga att jag har så himla fina människor i mitt liv. Jag är lyckligt lottad. NU- på bussen till Emilia ikväll blir det skoj.


14 mars

Lediga idag också så drar mig in till stan för att lunch med min fina vän Emilia. På med solbrillorna.


En toppen födelsedag!


13 mars och 19 år

Grattis till mig idag.Haft en super bra födelsedag än så länge, frukost på sängen och sång av familjen i morse och sedan blev det lunch på paus med mina favorit tjejer. Fick jätte fina paket av dom också (visar allt jag fått senare) nu ligger jag i sängen och myser med min pojkvän och snart ska vi äta god mat med familjen och senare ikväll bjuder älsklingen mig på bio. världens bästa födelsedag!


12 mars

Haft en helt underbar dag uppe i Romme med skolan, jösses vad jag tycker om att åka skidor. Fint väder fick vi också! En skapligt bra dag om ni frågar mig :) nu ligger jag helt död i sängen med en hund på benen, ska snart sova och imorgon fyller man 19 år, Ingen speciell ålder dock. Godnatt!


11 mars

Ligger hemma hos Emma och ser på tv, vi har precis gjort klart våran färdkost inför morgondagens bussresa till Romme. Det kommer bli så himla kul att åka skidor hela dagen.sover hos Emma inatt och imorgon ringer klockan 04.45! Underbart! Måste även lägga upp denna underbara bild.. Alltså jag dör långsamt!


xoxo gossip girl

nu har jag precis sätt klart sista säsongen av Gossip Girl och jag känner mig helt tom... nu är det slut på riktigt, alla timmar jag legat framför datorn och nördat denna serie. Till er som inte har sätt den, LADDA HEM NU NU NU! för det är den bästa serien som någonsin gjorts jag lovar er. vad ska jag se på nu? några förslag? kanske scrubs det är en trevlig serie faktiskt mmmhm! 

10 mars

Mina kusiner kom och firade mig idag,fick lite flytta-hemifrån saker så som bestick vilket är jätte bra. Har även hunnit med en lång PW med Lisa och nu ligger jag nyduschad i sängen och ser på tv. Tog även fram mina skidkläder idag eftersom skolan drar till Romme på tisdag för en heldag i backarna och jag är grymt taggad!


p.s i love you

haft en mysig kväll tillsammans med min kärlek. Middag samt bio, det kan inte bli en mycket bättre lördag. Nu ligger vi i min säng och han har redan somnat, tycker synd om honom som ska upp halv 8 imorgon för att åka på match och jag som tvingar honom att sova hos mig, Vilken flickvän jag är hörrö ni.. Aee nu ska jag också försöka sova puss och godnatt!


9 mars

Vilken super bra kväll det blev igår, Haga vann maktkampen och det var sjukt drag på puls! Idag vaknade jag upp och mådde prima skinka, hoppade in i duschen och sedan åt jag världens godaste brunch. Nu ligger jag och pojken i min säng och pratar lite och senare ska jag laga middag åt honom och därefter bjuda på bio. ( en försenad julklapp ) hoppas ni har en fin lördag.


MAKTKAMPEN !

nu kommer det snart lite folk hem till mig och då blir det förfest och därefter in till stan för maktkampen. skål på er hoppas ni får en fin lördag :) 
 

summer inspiration


fredag!

då var det helg igen, ikväll blir det maktkampen på puls då alla kommunala skolor tävlar i olika grenar. är taggad! 

i will be there for you

jag orkar inte se normal ut.. sitter i tjernis soffa och väntar på att han ska komma tillbaka från systemet därefter ska vi laga mat och sedan bara ha en riktig myskväll helt enkelt. imorgon är det fredag igen och det tackar jag inte nej till. igår var det förövrigt 100 dagar kvar till studenten och jag är mer än taggad!
 

7 mars

Bra dag, solen skiner , en timmes lektion och nu mot Söderköping för att tillbringa dagen med pojken min.


Skönhets fix

min kväll har varit super! ätit pizza, slingat håret med mössa, gjort flätor, pratat skit och bara umgåtts med min andra halva och twinie. sover hos henne ikväll och imorgon har vi sovmorgon till 10.40 skönt. Nu ska vi somna till en bra film puss och hej leverpastej


6 mars

Har haft en bra start på dagen förutom huvudvärk. Det blev en lång skön promenad med hunden och sen en god frukost och en bra film. Senare ikväll ska jag hem till Emilia och ha myskväll.


5 mars

Är precis hemkommen efter ett jobbigt medelpass på gymmet. Har köpt med mig lite frukt och kesella hem så nu ska jag njuta av det medan jag pluggar. Mums!


21.55

trött? ja skapligt. då börjar måndagen gå mot sitt slut och denna dag har inte varit den bästa direkt, eller jag har liksom inte varit på så bra humör, hade tråkiga lektioner och det gick ( ursäkta språket ) piss på engelskan. men man ska inte säcka ihop för det. snart är det helg igen och snart fyller jag år, dock vill jag inte fylla 19 jag har redan ångest för att bli gammal.. hallå!? jag är bara 19? men tydligen har jag det ändå. konstigt! tror jag är lite såhär idag dels för att min bruna färg från kroppen börjar avta samt att Thailands resan känns så himla långt borta även fast det bara var en vecka sen vi kom hem. JAG VILL TILLBAKA. det fanns inga problem där, man vaknade på morgonen bredvid sin kärlek, gick upp tog på sig bikinin gick till frukosten, la sig på solstolarna, gick ut i havet och badade, åt god mat, njöt av att livet var så underbart. åh. ae nu ska jag sova så jag inte börjar böla av saknad. mihihih
 

4 mars

då var det ny vecka. har strosat omkring och myst med pojken hela morgonen, skönt med sovmorgon. Nu sitter jag på bussen in till skolan. Har förövning haft en jätte bra helg och nu känner man att våren närmar sig med stormsteg UNDERBART! Måste även säga från ingenstans att jag börjar älska färgen rosa mer och mer, så himla fint till solbränd hud. Det är helt klart en färg jag kommer bära mycket i vår/sommar och speciellt min nya klänning som jag hade på mig i helgen. Mumma!


3 mars

Lyckad lördag, lyckad förfest, lyckad utgång men mindre lyckad dagen efter.. Men lätt värt det. Tack kompisar för en super bra kväll.


2 mars

problem med att blogga på min mobil däreför det har varit så dålig uppdatering här. igår var det iallafall 20 års firande hos min kusin. kul att träffa släkten igen, somnade dock i soffan framåt 10, har fortfarande inte kommit in helt i vardagen tror jag. idag är det lördag och min fina vän Ellen fyller 19 år! ikväll ska vi hem till henne och fira henne samt Amanda som fyllde år för drygt en månad sen. det blir förfest och därefter utgång med världens bästa tjejer. hoppas på en bra kväll!
 
den här klänningen ska jag ha på mig ikväll. monki 100 :-

RSS 2.0