GÄSTBLOGG/LIVSHISTORIA / LISABÄSTATHÖRN

chacha bloggen, lisa här bre!
ae men jag och erica chillar gärnet med film, gurka, morötter och dipp, muums!
igår var det Deja vú , riktigt jävla nice, verkligen sjukt kul kväll! tack boys n' girls!
så är det ju så att det är julafton imoorn! så jävla jätte skönt och jag och pikon ska fira jul bara några meter ifrån varandra så det blir riktigt awesome.
nu hade jag tänkt berätta lite om hur jag och erica träffades...

Det var en varm dag, solen stod högt på himlen och vinden lekte i trädkronorna. Då var det en liten flicka som vid namn Anna Erica Margareta Manfred Lind som så fint spelade boll på gatan med sin syster. Erica var vid den tidpunkten 6 år gammal. Hon hade flyttat till den lilla charmiga byn Åby, efter att ha spenderat hela sitt liv på den norrköpingska landsbygden Vikbolandet. 

I det gula huset brevid vägen där de två flickorna spelade boll, stod i fönstret en annan liten flicka. Hon var fräknig och rött lockigt hår. Den lilla flickan hette Lisa Johanna Margareta Thörn, redan nu hade flickorna något gemensamt (mellannamnet Margareta), och ingen av dem visste hur deras vänskap skulle komma att bli starkare än jordens dragningskraft. Det var nog den dragningskraften som gjorde att den lilla flickan i fönstret tog några nyfikna steg ut på gatan för att granska sin nya granne lite närmre.
Bollen for genom luften och landade på det gula husets tomt. Erica tog några nervösa steg mot den okända flickan, i samma ögonblick som flickan så snällt sparkade bollen tillbaka. Ett avgörande bollspel var igång.

Efter ett tag var de båda töserna mycket trötta i den varama hettan och beslutade sig för att ta en paus. Erica hade precis fått en alldeles ny video, Stuart Little 1. En mycket spännande filmatisering.
Efter denna dag har de två flickorna, som nu mera är två välvuxna kvinnor, hållit ihop och så ska det förbli. Det står skrivet i stjärnorna. Kärleken förblir evig.
Det är nu 10 år sedan. Fullt baserad på en verklig händelse.

Första skoldagen i ettan (lägg märke till Nalle Puh väskorna♥)
jag älskar dig Anna Erica Margareta Manfred Lind!

Kommentarer
Postat av: Mamma Malin

Nulliga är ni nu och var då och kommer att vara i framtiden, fulungar!

2010-12-23 @ 23:31:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0